Mysia618 ciesze się ze wreszcie dali ci to nauczanie indywidualne, bo przynajmniej tym już nie musisz się denerwowac. Mogole ciesze się ze wszystko układa się dobrze Ja nie mialam jeszcze robionych badan bodopiero dzis dostalam skierowanie ale tez wydaje mi się ze mam lekka anemie, zobaczymy po badaniach.
Anetka551 zycze szybkiego powrou do zdrowia dla Zuzki :*
Clio87 Gratuluje pieknego synusia. Zazdroszcze Ci, ja bardzo chciałabym synusia
Sochi tylko nie płacz nie wolno Ci. No niby dobrze dla dziecka ale przeciesz nie możesz się zmuszac. Będziesz na niego parzec i będzie cie łapało obrzydzenie. Ale do takichprzykrych spraw potrzebny jest czas. Może będziecie kiedys szczesliwa rodzinka. Trzymam mocno za was kciuki :* Głowa do góry kochana zawsze masz nas
Elizka21 wracajcie szybciutko do zdrowia Czekamy na Ciebie :*
Enssne może daj mu szanse może naprawde siezmienili naprawde was kocha. Dla synka będzie tez lepiej jeżeli tak bardzo tęskni. Wiadomo faceci czasami mysla *** a nie rozumem i wychodza wlasnie takie sytuacje... Może twoi rodzice tez się przekonaja doniego jak zobacza zmiany.
Ja z imionami nie mam problemu jak dziewczynka to na 1000% będzie Amelia a jak chlopiec to tez prawie pewne Jakub mi się podoba jeszcze Antoś ale moje P nie
Kasiach ja mam tak samo z moimP,pozatym on jest cholernie zazdrosny ale to już ttak do przesady. Tłumaczy tym ze już kiedys raz mnie stracil i wiecej nie chce bo sobie tego nie daruje i nie umie zyc bezecnie.
Enssne no tuto już się komplikuja sprawy. No to może naprawde na razie zacznij się spotyka tak z nim neutralnie na spacerach niech zabiera malego gdzies. Mysle ze jeżeli jest takjak onmowi to dacie rade
Uff dałam rade
I z góry przepraszam za tyle czytania:*