reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Clio- test wyszedl negatywny na szzcescie, co do imion to ja jak bylam w ciazy to tez myslalam ze jak bedzie dziewczynka to miala byc maja albo amelka wlasnie, a chlopiec to jak widac:p
widze ze gust mamy podobny:)

reklama
Mysia618 ciesze się ze wreszcie dali ci to nauczanie indywidualne, bo przynajmniej tym już nie musisz się denerwowac. Mogole ciesze się ze wszystko układa się dobrze  Ja nie mialam jeszcze robionych badan bodopiero dzis dostalam skierowanie ale tez wydaje mi się ze mam lekka anemie, zobaczymy po badaniach.

Anetka551 zycze szybkiego powrou do zdrowia dla Zuzki :*

Clio87 Gratuluje pieknego synusia. Zazdroszcze Ci, ja bardzo chciałabym synusia 

Sochi tylko nie płacz nie wolno Ci. No niby dobrze dla dziecka ale przeciesz nie możesz się zmuszac. Będziesz na niego parzec i będzie cie łapało obrzydzenie. Ale do takichprzykrych spraw potrzebny jest czas. Może będziecie kiedys szczesliwa rodzinka. Trzymam mocno za was kciuki :* Głowa do góry kochana zawsze masz nas 

Elizka21 wracajcie szybciutko do zdrowia Czekamy na Ciebie :*

Enssne może daj mu szanse może naprawde siezmienili naprawde was kocha. Dla synka będzie tez lepiej jeżeli tak bardzo tęskni. Wiadomo faceci czasami mysla *** a nie rozumem i wychodza wlasnie takie sytuacje... Może twoi rodzice tez się przekonaja doniego jak zobacza zmiany.

Ja z imionami nie mam problemu jak dziewczynka to na 1000% będzie Amelia a jak chlopiec to tez prawie pewne Jakub mi się podoba jeszcze Antoś ale moje P nie 

Kasiach ja mam tak samo z moimP,pozatym on jest cholernie zazdrosny ale to już ttak do przesady. Tłumaczy tym ze już kiedys raz mnie stracil i wiecej nie chce bo sobie tego nie daruje i nie umie zyc bezecnie.

Enssne no tuto już się komplikuja sprawy. No to może naprawde na razie zacznij się spotyka tak z nim neutralnie na spacerach niech zabiera malego gdzies. Mysle ze jeżeli jest takjak onmowi to dacie rade

Uff dałam rade :)
I z góry przepraszam za tyle czytania:*

hej :-)
a przedemną dzisiaj bardzo pracowity dzień :-( mam nadzieje że damy radę :-p
Violett
a ty jak tam? z kruszyna swoją się miewasz? i jak tatuś?

Violett - tylko moja sytuacja wygląda tak, że rodzice nie pozwalają mi za bardzo z Nim w ogóle się widywać. Wejść do domu nie może, a jak ja chcę jechać do Niego tez jest tragedia.

Hej Lusia ma już dziurkę ! smarujemy maścią i wszystko jest ok :tak:! :-)

Ja nie mam na nic czasu ale od niedzieli się to zmieni bo teraz pracuje dzień w dzień a od niedzieli już normalnie buziaki ;*

WITAM.
AGUS Śliczna córa. Fajnie że grzeczna, możesz przynajmniej zająć się sobą.
SOCHI Musisz to sobie poukładać. Facet widać chyba zrozumiał swój błąd ale nie ulegaj. Pamiętaj że jeśli zrobił to raz, a ty mu ulegniesz to może zrobić to kolejny raz. Dla mnie to świnia, bo tak jak pisałaś. Straciliście już jedno dziecko, o drugie też pewnie walczyliście, ty masz ciążę zagrożoną a on taki wybryk ci zrobił, na niepotrzebny stres cię narażał.
MYSIA JEŚLI będziesz się oszczędzala i dostarczała organizmowi żelaza, nie tylko w tabletkach to anemia powinna przejść dość szybko. Ciesz się że zastrzyków nie musisz mieć. Ja po porodzie miałam tak ostrą że zastrzyki mi dawali. Dobrze choć że inne wyniki są w porządku.
i super że w końcu dopiełas swego i dostałas te indywidualne nauczanie.
CLIO Gratuluję synka. Słodko :-)
ELIZKA Zdrówka dla całej rodzinki.
VIOLETT Super że wychowawczymi tak dobrze zareagowała. Ja niestety nie miałam tego szczęścia i musiałam sama mojej powiedzieć o ciąży. Niby spokojnie to przyjęła. Ale byłam najlepszą uczennica w klasie, zajmowałam jedne z pierwszych miejsc w szkole i żal jej było że taka poukładana dziewczyna taki błąd zrobiła. No i uwagi że zrobiłam wielką krzywdę mojej mamie. No a potem (kiedy już uczyłam się w innej szkole zaocznie) od koleżanek słyszałam jak ona mówiła że nie chce kolejnej ciężarnej w klasie. a inni nauczyciele to pytali się o mnie, niektórzy przynajmniej. Pozdrowienia przesyłali a ona już nie.
ENSSNE No nie wiem co Ci poradzic. Nie on najpierw udowodni że jest odpowiedzialny, że potrafi utrzymać rodzinę. Spotykajcie się w miarę możliwości w trójkę. No nie wiem co jeszcze mogłaaws zrobić.

JUSTYNKA dzisiaj wstała o 8.30 i to Mareczek jej pomógł. Normalnie pierwszy raz się zdażyło żeby tak długo spała.

ewi44 Dzięki ;) No fakt że mam trochę czasu...Przy moim bracie nie chodziłam nawet do szkoły przez jakiś czas bo nie spałam nocami ;/ Darł się w dzień i w nocy nawet sąsiadki z bloków obok pytały co mu jest:szok:
anetka551 Eh masz ten sam gust mnie także podoba się Nikodem i Kacper dla chłopca ;)
Na razie nie napiszę nic więcej bo mój głodomor ma dziś marudny dzień ;] Chyba przez tą deszczową pogodę..;/

i mi sie tekst skasowal.. :szok: wrrrr....

hej
A więc od nowa...:-)
Czujemy sie juz o wiele lepiej, noce przespane... :-) Ale znow teraz jak chce usiasc przed kompem do Mikuś strasznie wchodzi mi w żebra:-) niedobry synek, ale znalazłam sposób i wygodną pozycje i fakt dobrze ze mam latopa :-D
Witam nowe młode mamusie :-) ;-) widzę ze łatwego zycia nie macie... ale mam nadzieję ze to sie zmieni...

Pogoda u mnie super. sloneczko ładnie swieci i z checią bym wyszła na spacerek lub nawet na słoneczku posiedziec ale niewiem czy wlno mi juz... W sumie nie gorączkuje wcale,dzieciaki tez nie... ale niewiem... antybiotyk okazał sie super sprawą i ciesze sie ze go wziełam

Hmm... artystka jak tam mały? jakos sie nie odzywasz ostatnio?

Witam!!!! Moge dołączyć???? Również jestem młoda mama.... Teraz juz podwójna mamusia :-)

A oto moje Dwa Wielkie Szcześcia !!!

Załączniki

• s  i k 1..jpg
    s i k 1..jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajie ja miałam dzisiaj szefa eh ale pojechał:-)

Mały midz dzis slicznie spał usnał o 19:30 a wstał o 6:10 na am i spał jesze do dzwieku budzika:-)
Maagda_ Świetnie że z Luią juz w pożadku jak bedziesz mogła to napisz co dokładnie miała robione. Mam nadzieje ze nie bolało i nie boli
pati jasne że możesz dołączyć zapraszamy:-)
Ewi ja to chba pierwszy raz przeczytałam że Mareczek wstał wczesniej niż Justynka :-)
clio przeciez ty sie przemeczac nie mozesz pracowite dni są wykluczone:-)

Do góry