reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

malusia nie patrz na to czy imie jest popularne czy nie, po prostu daj córci takie jakie Ci się podoba i żeby córcia sie później wstydzić nie musiała :-p niby Zuzanna też teraz popularne jest ale jakoś nie zwracałam na to uwagi, tym bardziej, że w swojej miejscowości znam tylko jedną Zuzannę :tak:
Z imion dla chłopców podoba mi się: Maksymilian, Błażej, Filip, Kacper, Nikodem i Aleks :tak::-)

reklama
malusia ja miałam 2 opcje dziewczynka Julka chłopczyk Kacper:-) teraz podoba mi sie jeszcze Łukasz, Artur, Filip, Krzyś i Mateusz

enssen-ciezka sytuacja, towj syn cierpi z powodu tej sytuacji, najlepiej byloby zdecydowac czy jestescie razem czy nie bo maly nie wie co sie dzieje, bo raz tata jest a raz go nie ma...
ja jestem zla na mojego K. chce jechac z malym do mojej przyjaciolki, do anglii,na jakis tydzien, a on jest przeciwny, w sumie to mu sie nie dziwie ale z drugiej strony, nie chce byc uwiazana i on chyba mysli ze bede siedziec z tylkiem w domu i na niego czekac,tak jak moja mama na ojca, nigdy nie mogla nic zrobic bo ojciec jej zabranial, nie chce miec tak samo, a wszystko na to wskazuje:/
nie wiem co zrobic zeby tak nie bylo

Tylko widzicie - to wszystko nie jest takie proste. Tu - w domu rodzinnym wiem, że ma wszystko .. a jak wyniose się nie mogę liczyć ani na pomoc, ani na wsparcie mojej rodziny. Powiedzieli, że się mnie wyrzekną. :(

Dzieki za propozycje :* Chyba wybiore miedzy- Igorem, Filipem, Jakubem a Arturem :) jeszcze mam troche czasu, ale wiecie jak to jest z blizniakami, napewno beda sie wczesniej pchac na ten swiat ;)

Umi2 tak jestem z Rzeszowa :D od urodzenia tutaj mieszkam przynajmiej narazie ;p narazie się nie uczę zrezygnowałam ze studiów fizjoterapi może dlatego że był za trudny dla mnie :/ ale nie poddam się i idę jeszcze raz tylko że na inny kierunek , może kulturystyka a może europeistyka :D albo pedagogika hehe zobaczymy ;p

Co do małej to jest strasznie podobna do dziadka i ojca dziecka :D do mnie nie :( może się później to zmieni zobaczymy a zabków ma już 14 :D szaleje ;p

Enssne hmm masz trudną sytuację ale też podobną do mojej , tylko że moi od początku byli przeciwni może dlatego że ojciec mojego dziecka jest młodszy odemnie :/ i cała rodzinka jest przeciwko niemu , teraz wyjechał do Słupska swojego miasta rodzinnego tam pracuje i zarabia na mieszkanie przesyła pieniądze na małą , ale i tak każdy chce żebym już z nim kompletnie skończyła ... bo ojciec by nigdy nie zostawił swojego dziecka ... a ja już mam dość ..

No nic idę na spacerek z małą i do solarium trzeba się jakoś opalić bo pogoda dzisiaj nie dopisuje ;p
Malusia co do imion to dla dziewczynki zawsze mi sie podobała Julcia , Milenka , a dla chłopczyka Jakub i Sebastian :D

Jeszcze na dodatek, mój X. nie ma teraz gdzie mieszkać, bo nie ma rodziców, brat wyjeżdża - mieszkanie będzie sprzedane. A ja nie wiem jak mu pomóc - czemu oni nie rozumieją, że X. naprawdę kocha małego, i mimo, że między Nami nie było idealnie - teraz wiem, że mnie kocha. Bo walczy, bo przyjeżdża, widzę jak kochaja się z dzieckiem. Z jednej strony boje się ryzyka, a z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia bez Niego. Nie wiem co robić. :(

clio87 Gratuluje syneczka ;)
umi2 Dziękuje ;) to fakt że mnie nie było ale teraz znalazłam trochę czasu żeby posiedzieć na BB
sochi Dzięki ;] A co do Twojej sytuacji współczuję i ściskam :baffled: Ja nie wiem czy umiałabym wybaczyć..nie byłam w takiej sytuacji i nie wiem jak bym się zachowała ale na pewno nie dałabym rady z kimś kto zrobił coś takiego sypiać. Widziałabym wtedy tą jego babkę... Odrażające ,aż mnie w żołądku ściska na myśl co musisz teraz przeżywać.. :-(Jednak moim zdaniem nie powinnaś do niego wracać tylko ze względu na dziecko. o sobie też pomyśl i w dodatku nie byłabym pewna czy dziecko w takim związku ,, na siłę" będzie szczęśliwe.Mam nadzieje że ten Twój mąż przyjdzie do Ciebie na kolanach klepiąc się w głowę. Napisz co na to Twoi i jego rodzice ..:szok:

Hej Mamuśki :-)
Kasiuch synuś będzie miał na imię Alex :tak: mój B wybierał bo ja wybierałam dla dziewczynki Amelia ;-) z synusia ciesze się bardzo bo to wyzwanie będzie ogromne :rofl2: moja najważniejsza rola w życiu :laugh2: i co to z tym testem ciążowym bo nie umiałam się doczytać na poprzednich stronach :-p:sorry:

AguśZakochana dziękuję bardzo synusie są cool :cool2::rolleyes:

malusia88 mnie się jeszcze Tymon podobało a mojemu B Gabriel, ale za dużo skrzydeł w nazwach bo i nazwisko skrzydlate i jeszcze imię :laugh2:i będzie Alex

Mamuśki pogoda mnie dobija :-( u mnie dzisiaj leje i jest do dupy :crazy: z łazienki skożystać nie moge bo za kafelkowanie się hrabia(facet od teściowej) zabrał ... 23 nas zastanie jakbym miała czekać :no: miseczka sprawdza się w ekstremalnych sytuacjach haha :-p a jak u was?

Widze dużo nowych mamuś :-) i jak tak czytam to też lekko nie macie :eek:

reklama
Matko dziewczyny ale naskrobayscie, widze ze dzisiaj w łozeczku mam lekturke do poczytania :)
No wiec napisze wam tylko ze bylam dzis u tego ginekologa, dziecko bardzo dobrze sie rozwija :) Pani doktor dalami cala siate gazetek i ulotek probke kremu i takie tak o ciazy. Zwazyla mnie zmierzyla cisnienie dala skierowanie na badania:)
No i juz po rozmowie z wychowawczynia. Zareagowala dobrze, zapytala tylko czy nie wiem co to sa srodki antykoncepcyjne i ze juz trudno ale ze sie cieszy ze powie innym naucziela i ze damy rade :) az sie zdziwilam :)
A teraz lece napisze wieczorkiem posta jak przeczytam wszystko :)
buziaki:*

Do góry