reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
Sorrka ze sie nie odzywam ale dzieciaki chore od czwartku, mnie wzieło od niedzieli no i bylismy u lekarza w poniedziałek. Bierzemy wszyscy antybiotyk i dzis jest ju,z lepiej...

Pozdrawiam was gorąco! Jak już wyzdrowieje to na pewno sie bede odzywac czesciej... :-) :****

reklama
elizka - oj biedactwa, cala rodzinka chora. powrotu do zdrowia zyczymy!
sochi - wybacz mi, ale nie znajde innych slow - FRAJER z Twojego meza... nie dosc, ze stracilas pierwsze dziecko to ten jeszcze w kolejnej ciazy Ci takie kawaly wywija. Co jak co, ale ja bym chyba nie przebaczyla. moze jeden wyskok - emocje,alkohol da sie wybaczyc ale... 3 miesieczna zdrade? o nie moja kochana, badz silna i sie nie daj, nie wybaczaj bo jezeli tak sobie pozwolisz bedziesz zalowac tego do konca zycia...uwierz mi, wiem co mowie.

a ja wlasnie pisze prace kontrolna na biologie. Zupelnie dzis nie mam do tego glowy ale dzis mam ost. termin oddania afff.

Kasiuch : no ja pewnie się rozpłacze dając mu te zdjęcia ;) może to go chociaż troche zmiękczy ;) - bo wiem że on bardzo nie lubi jak ja jestem smutna :D

https://www.babyboom.pl/forum/members/ixidixi-71942.html

no to dobrze, moze rzeczywiscie zmieknie troche,
trzymam kciuki zeby poszlo latwo!

Hej jestem tu nowa ;) mam na imie Agnieszka jak widać hehe :) mam roczną córeczkę dokładnie ma 13 miesięcy skończy 19 kwietnia 14 miesięcy :p jak sie dowiedziałam że bedę w ciąży to był dla mnie duży szok , ale potem tylko szczęście niestety rodzice tego faktu nie pochwalali i moja mama to bardzo źle przyjęła ale teraz oddałaby życie dla wnuczki :D a miałam 22 lata jak urodziłam mała , a teraz skończyłam 23 ;p więc stara dupa ze mnie ale wciąż sie młodo czuje szczególnie że każdy mówi że nie wyglądam na 23 lata hehe :D mam nadzieję że mnie przyjmiecie ;p ale do tej pory się bałam odezwać a sama nie wiem czemu ;p pozdrawiam buziaki idę uspać moją Julcię :D

Umi sama nie wiem czemu :D chyba dlatego że jesteście już że sobą tak zżyte a ja weszłam w paradę co do związków to moja historia jest długa i skomplikowana ale też zaszłam szybko w ciąże , bo już po 3 miesiącach , tylko że nasza miłość była na odległość w sumie nadal jest i nie wiem czy to przetrwa ehh
witaj, ale masz sliczna coreczke:) tez bym nie opwiedziala ze masz 23 lata:p

Witajcie mamuski:**;-);-)
zaczne od dobrych nowin a więc:
Hbs mam ujemny czyli PRAWIDŁOWY a z tego bardzo sie ciesze:-p;-);-)
Przyznali mi nauczanie indywidualne:)) Hurra!!:happy::happy:

a teraz smutne wiadomości:-:)-:)-(
:szok:jak zobaczyłam wyniki mojej krwi to sie przestraszyłam byłam u lekarza i mam głęboką anemie:(:)-:)-(Dostałam lekarstwa :(
-cały dzień jest mi słabo i kręci mi sie w głowie ;(
-Boli mnie podbrzusze i kłuje naprawde jestem już wykończona:(((

A jak Wy moje kochane mamuśki sie czujecie??
super ze masz dobre wyniki, oprocz tej anemii, musisz duzoooo odpoczywac i dbac o siebie!:)

Hej Mamuśki :-)
Będę miała Synusia :rofl2: tak się cieszę :-D waży 300g ma ok 17cm rozwija się prawidłowo :tak: widziałam nawet jak łyka wody płodowe moje maleńkie cudeńko:rofl2:
slodko!!!!!!!! jak mu dasz na imie?????????

witajcie,
ja wczoraj zrobilam test ciazowy, bo mialam nerwy jak ch*lera:/ i wynik ujemny...ufffff, zrobilam go tylko dlatego ze moja przyjaciolka z anglii przyjechala, bo tak to dalej w nerwach bym byla:/
i bylysmy sobie wczoraj na piwku:) bylo sympatycznie, dobrze tak jest czasem sie wyrwac...i i porozmiawiac z kims kto mnie rozumie:)

hej dziewczyny:) ale sliczne sa te Wasze dzidzie, az Wam zazdroszcze.. mi jeszcze 3 miesiace zostaly, a juz mam dosyc. wczoraj bylam na badaniach, mam nadzieje ze juz wszystko ok, ost mialam jakas infekcje :( dziewczyny pomozcie mi wybrac imie dla chlopczyka, dla dziewczynki juz mam Julcia (wiem ze to bardzo popularne i czesto teraz dawane imie ale podoba mi sie:)).. jezszcze tylko musze wybrac dla chlopczyka:) czekam na wasze propozycje :) pozdrawiam Was serdecznie i zdrowka zycze :)

Cześć dziewczyny.

Mam taką nietypową sprawę, przestaje sobie radzić. Jakieś 3 lata temu, poznałam mojego X. , jakiś czas potem zaszłam w ciążę. Od początku moi rodzice go nie tolerowali, mieli sporo racji - X. nie pokazał się z dobrej strony. On wtedy był na etapie zabawy, kolegów - nie dorósł. 2 razy wyrzucili go z mojego domu rodzinnego. Po usilnych prośbach przyjęli go po raz kolejny i znowu wyrzucili. Mój syn za to, przechodzi to tragicznie. Budzi się w nocy i woła tatę, a taty nie ma. Ja nie pracuję, X. tak - ale nigdy nie potrafił się przyłożyć odpowiednio do dawania pieniążków na rodzinę - to był największy problem moich rodziców. Zostałam sama, z rodzicami - dziecko strasznie tęskni, X. twierdzi, że kocha, że się zmienił - że nie chce bez Nas, a ja nie wiem co robić.

Pomóżcie. :-(

Hm ciężka sytuacja. Ja w takiej nie byłam, nie wiem ile masz lat bo nie napisałaś... Może spróbuj narazie się z nim kontaktować ale poza domem, np spacery z synkiem itp. Poedejmujcie wspólne decyzje co do wychowania maluszka, sprawdź czy naprawdę się zmienił. A potem? Może uda wam się "pójść na swoje"??? Wiem, że to ciężkie bo ja i mój mąż(mamy 21 i 20 lat) za miesiąc się wyprowadamy i wiem ile pieniążków jest na to potrzebne.
Zyczę wam powodzenia bo widzę, że kontakt z ojcem jest ważny dla twojego syna:)

hej dziewczyny:) ale sliczne sa te Wasze dzidzie, az Wam zazdroszcze.. mi jeszcze 3 miesiace zostaly, a juz mam dosyc. wczoraj bylam na badaniach, mam nadzieje ze juz wszystko ok, ost mialam jakas infekcje :( dziewczyny pomozcie mi wybrac imie dla chlopczyka, dla dziewczynki juz mam Julcia (wiem ze to bardzo popularne i czesto teraz dawane imie ale podoba mi sie:)).. jezszcze tylko musze wybrac dla chlopczyka:) czekam na wasze propozycje :) pozdrawiam Was serdecznie i zdrowka zycze :)

ech...ja Też miałam problem z wybraniem imienia dla mego skarbka...
na początku myslałam ze mieć będę dziewczynke i chciałam dac jej na imie albo Nadia albo Maja:-):-)
ale jak sie dowiedziałam o chłopczyku to przeleciałam cały kalendarz i nic mi sie nie podobało...:sorry:ale mój Będzie miał na imie ITAN,MARCEL,DANIEL,ALAN albo MARCIN
Z tych 5 imion jedno wybiore ale chyba będzie ITAN:):-D:-D:-)Pewnie jak zwykle odmieni mi sie ...Kobieta zmienną jest:)

malusia88 a mi sie np poda imie kryspin lub oliwier ;p

Mysia618 heh ja zrobilam nalesniki ale jakos nie mam apetytu dzisiaj wiec nie bede jadlaa ;p jak za niedlugo masz boiad to smacznego ;D

reklama
Faktycznie masz ciężki orzech do zgryzienia, ale dasz sobie radę. Skoro go kochasz, a wydaje mi sie ze tak właśnie jest, to daj mu szanse wykazać sie przed Tobą i dzieckiem. Obserwuj jego poczynania i sama decyduj o swoim życiu. Powodzenia!!!

Do góry