reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
Sorrka ze sie nie odzywam ale dzieciaki chore od czwartku, mnie wzieło od niedzieli no i bylismy u lekarza w poniedziałek. Bierzemy wszyscy antybiotyk i dzis jest ju,z lepiej...

Pozdrawiam was gorąco! Jak już wyzdrowieje to na pewno sie bede odzywac czesciej... :-) :****

reklama
elizka - oj biedactwa, cala rodzinka chora. powrotu do zdrowia zyczymy!
sochi - wybacz mi, ale nie znajde innych slow - FRAJER z Twojego meza... nie dosc, ze stracilas pierwsze dziecko to ten jeszcze w kolejnej ciazy Ci takie kawaly wywija. Co jak co, ale ja bym chyba nie przebaczyla. moze jeden wyskok - emocje,alkohol da sie wybaczyc ale... 3 miesieczna zdrade? o nie moja kochana, badz silna i sie nie daj, nie wybaczaj bo jezeli tak sobie pozwolisz bedziesz zalowac tego do konca zycia...uwierz mi, wiem co mowie.

a ja wlasnie pisze prace kontrolna na biologie. Zupelnie dzis nie mam do tego glowy ale dzis mam ost. termin oddania afff.

Kasiuch : no ja pewnie się rozpłacze dając mu te zdjęcia ;) może to go chociaż troche zmiękczy ;) - bo wiem że on bardzo nie lubi jak ja jestem smutna :D

https://www.babyboom.pl/forum/members/ixidixi-71942.html

no to dobrze, moze rzeczywiscie zmieknie troche,
trzymam kciuki zeby poszlo latwo!

Hej jestem tu nowa ;) mam na imie Agnieszka jak widać hehe :) mam roczną córeczkę dokładnie ma 13 miesięcy skończy 19 kwietnia 14 miesięcy :p jak sie dowiedziałam że bedę w ciąży to był dla mnie duży szok , ale potem tylko szczęście niestety rodzice tego faktu nie pochwalali i moja mama to bardzo źle przyjęła ale teraz oddałaby życie dla wnuczki :D a miałam 22 lata jak urodziłam mała , a teraz skończyłam 23 ;p więc stara dupa ze mnie ale wciąż sie młodo czuje szczególnie że każdy mówi że nie wyglądam na 23 lata hehe :D mam nadzieję że mnie przyjmiecie ;p ale do tej pory się bałam odezwać a sama nie wiem czemu ;p pozdrawiam buziaki idę uspać moją Julcię :D

Umi sama nie wiem czemu :D chyba dlatego że jesteście już że sobą tak zżyte a ja weszłam w paradę co do związków to moja historia jest długa i skomplikowana ale też zaszłam szybko w ciąże , bo już po 3 miesiącach , tylko że nasza miłość była na odległość w sumie nadal jest i nie wiem czy to przetrwa ehh
witaj, ale masz sliczna coreczke:) tez bym nie opwiedziala ze masz 23 lata:p

Witajcie mamuski:**;-);-)
zaczne od dobrych nowin a więc:
Hbs mam ujemny czyli PRAWIDŁOWY a z tego bardzo sie ciesze:-p;-);-)
Przyznali mi nauczanie indywidualne:)) Hurra!!:happy::happy:

a teraz smutne wiadomości:-:)-:)-(
:szok:jak zobaczyłam wyniki mojej krwi to sie przestraszyłam byłam u lekarza i mam głęboką anemie:(:)-:)-(Dostałam lekarstwa :(
-cały dzień jest mi słabo i kręci mi sie w głowie ;(
-Boli mnie podbrzusze i kłuje naprawde jestem już wykończona:(((

A jak Wy moje kochane mamuśki sie czujecie??
super ze masz dobre wyniki, oprocz tej anemii, musisz duzoooo odpoczywac i dbac o siebie!:)

Hej Mamuśki :-)
Będę miała Synusia :rofl2: tak się cieszę :-D waży 300g ma ok 17cm rozwija się prawidłowo :tak: widziałam nawet jak łyka wody płodowe moje maleńkie cudeńko:rofl2:
slodko!!!!!!!! jak mu dasz na imie?????????

witajcie,
ja wczoraj zrobilam test ciazowy, bo mialam nerwy jak ch*lera:/ i wynik ujemny...ufffff, zrobilam go tylko dlatego ze moja przyjaciolka z anglii przyjechala, bo tak to dalej w nerwach bym byla:/
i bylysmy sobie wczoraj na piwku:) bylo sympatycznie, dobrze tak jest czasem sie wyrwac...i i porozmiawiac z kims kto mnie rozumie:)

hej dziewczyny:) ale sliczne sa te Wasze dzidzie, az Wam zazdroszcze.. mi jeszcze 3 miesiace zostaly, a juz mam dosyc. wczoraj bylam na badaniach, mam nadzieje ze juz wszystko ok, ost mialam jakas infekcje :( dziewczyny pomozcie mi wybrac imie dla chlopczyka, dla dziewczynki juz mam Julcia (wiem ze to bardzo popularne i czesto teraz dawane imie ale podoba mi sie:)).. jezszcze tylko musze wybrac dla chlopczyka:) czekam na wasze propozycje :) pozdrawiam Was serdecznie i zdrowka zycze :)

Cześć dziewczyny.

Mam taką nietypową sprawę, przestaje sobie radzić. Jakieś 3 lata temu, poznałam mojego X. , jakiś czas potem zaszłam w ciążę. Od początku moi rodzice go nie tolerowali, mieli sporo racji - X. nie pokazał się z dobrej strony. On wtedy był na etapie zabawy, kolegów - nie dorósł. 2 razy wyrzucili go z mojego domu rodzinnego. Po usilnych prośbach przyjęli go po raz kolejny i znowu wyrzucili. Mój syn za to, przechodzi to tragicznie. Budzi się w nocy i woła tatę, a taty nie ma. Ja nie pracuję, X. tak - ale nigdy nie potrafił się przyłożyć odpowiednio do dawania pieniążków na rodzinę - to był największy problem moich rodziców. Zostałam sama, z rodzicami - dziecko strasznie tęskni, X. twierdzi, że kocha, że się zmienił - że nie chce bez Nas, a ja nie wiem co robić.

Pomóżcie. :-(

Hm ciężka sytuacja. Ja w takiej nie byłam, nie wiem ile masz lat bo nie napisałaś... Może spróbuj narazie się z nim kontaktować ale poza domem, np spacery z synkiem itp. Poedejmujcie wspólne decyzje co do wychowania maluszka, sprawdź czy naprawdę się zmienił. A potem? Może uda wam się "pójść na swoje"??? Wiem, że to ciężkie bo ja i mój mąż(mamy 21 i 20 lat) za miesiąc się wyprowadamy i wiem ile pieniążków jest na to potrzebne.
Zyczę wam powodzenia bo widzę, że kontakt z ojcem jest ważny dla twojego syna:)

hej dziewczyny:) ale sliczne sa te Wasze dzidzie, az Wam zazdroszcze.. mi jeszcze 3 miesiace zostaly, a juz mam dosyc. wczoraj bylam na badaniach, mam nadzieje ze juz wszystko ok, ost mialam jakas infekcje :( dziewczyny pomozcie mi wybrac imie dla chlopczyka, dla dziewczynki juz mam Julcia (wiem ze to bardzo popularne i czesto teraz dawane imie ale podoba mi sie:)).. jezszcze tylko musze wybrac dla chlopczyka:) czekam na wasze propozycje :) pozdrawiam Was serdecznie i zdrowka zycze :)

ech...ja Też miałam problem z wybraniem imienia dla mego skarbka...
na początku myslałam ze mieć będę dziewczynke i chciałam dac jej na imie albo Nadia albo Maja:-):-)
ale jak sie dowiedziałam o chłopczyku to przeleciałam cały kalendarz i nic mi sie nie podobało...:sorry:ale mój Będzie miał na imie ITAN,MARCEL,DANIEL,ALAN albo MARCIN
Z tych 5 imion jedno wybiore ale chyba będzie ITAN:):-D:-D:-)Pewnie jak zwykle odmieni mi sie ...Kobieta zmienną jest:)

malusia88 a mi sie np poda imie kryspin lub oliwier ;p

Mysia618 heh ja zrobilam nalesniki ale jakos nie mam apetytu dzisiaj wiec nie bede jadlaa ;p jak za niedlugo masz boiad to smacznego ;D

reklama
Faktycznie masz ciężki orzech do zgryzienia, ale dasz sobie radę. Skoro go kochasz, a wydaje mi sie ze tak właśnie jest, to daj mu szanse wykazać sie przed Tobą i dzieckiem. Obserwuj jego poczynania i sama decyduj o swoim życiu. Powodzenia!!!

Do góry