reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sugarbabylove pisala z artystka :):
Sms od Artystki : " Hej kochana. Miałam cc i jestem jak inwalida ledwo przy dziecku daje rade. Ale od wczoraj jestem w domu. Malutki zdrowy i grzeczny .Ja obolała jak niewiem co,ale wszystko jest ok.Wejde na bb na dniach,tylko czekam na internet. Pozdrowienia dla całego bb :) "

reklama
Hej.
Dobrze ze artystka juz w domku, i na dniach sie odezwie.:)

Ja wreszcie jestem po USG!!! :-D Okazało sie że w brzuszku jest synek:tak::-):-D cieszymy sie bardzo a oto i fotki brzdąca no i moją wstawiam przy okazji z pokaźnym już brzuszkiem ;-)
Zobacz załącznik 228470
Zobacz załącznik 228471
Zobacz załącznik 228472
29t5d..JPG

Elizka Gratuluję!!! brzuszek masz cudny i zdjecia maleństwa prze słodkie:-)
kolia zdrówka dla Mikiego oby szybko przeszło bo teraz wirusy sa okropne

Hej.
Dobrze ze artystka juz w domku, i na dniach sie odezwie.:)

Ja wreszcie jestem po USG!!! :-D Okazało sie że w brzuszku jest synek:tak::-):-D cieszymy sie bardzo a oto i fotki brzdąca no i moją wstawiam przy okazji z pokaźnym już brzuszkiem ;-)
swietnie wyglasz i hehe 2 zdjatko usg dobre! no i gratulacje!! a jakie imie??

hej Mamuśki :-D
umi moi rodzice mieszkają na śląsku jak my ale od marca do października są w Bieszczadach postawili sobie dom i tam jeżdżą jest pięknie cisza spokuj poprostu czas staje w miejscu :cool2: tęsknie bo z mamiczka moją jestem zwiazana bardzo ale co poradzę ... :dry:

Elizka cudne te zdjecia no i siusiak ^,^

Cześć Dziewczyny

Dziękuję za miłe powitanie :-) mam nadzieje, że będę mogła za wami pisać :tak:

Kasiuch śliczny chłopak, a uśmiech powalający :-D żeby moja wredota urodziła się w terminie to byłaby tylko dzień młodsza od Twojego. Ale też urodziła się na Sylwestra tylko prawosławnego.

Clio świetne fotki. Będzie fajna pamiątka :tak: A brzuszek fajniutki, kurcze zazdroszczę ciąży, brakuje mi tych kopniaków po żebrach :-D

Kolia mam nadzieję że ten wirus zniknie tak szybko jak się pojawił. Zdrowia dla Maluszka.

Elizka gratuluje!! a jaki wieeelki brzuchol zakochałam się. Uwielbiam ciążowe brzusie.

T może i my się pokarzemy :tak:SDC10459-bb..jpgSDC10554-bb..jpgSDC10544-bb..jpgSDC10547-bb..jpg

zdjęcia super :-) dzisiaj dopiero zerknęłam jak to się liczy z tymi tygodniami na miesiące ... jestem w 16 tyg. więc to 4 miesiąc tak?

ide spac mamusie i tak sie zasiedziałam już dawno po mojej godzinie spania :p dobrej nocki życze

idę do pracy ... ale ze mnie pracoholik :p dzieńdobry bardzo wszystkim do wieczorka ;D
Kolia jak tam stan wirusowy?
Ashera a u was jak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny:)

fajne macie zdjecia i brzuszki i dzidziolki...:):*

Dobrze ze u Artyski wmaire oki....ja to sie boje CC ze bede po niej dlugo dochodzic do sprawnosci...

A u mnie jakos leci...chodz osatnio z dzidzia oki..ale nadal do Meza mam zal...o to i owow....:(:( wiec humrek taki sobie...

za to Wiosna piekna...

Cześć Dziewczyny

Dziękuję za miłe powitanie :-) mam nadzieje, że będę mogła za wami pisać :tak:

Kasiuch śliczny chłopak, a uśmiech powalający :-D żeby moja wredota urodziła się w terminie to byłaby tylko dzień młodsza od Twojego. Ale też urodziła się na Sylwestra tylko prawosławnego.

Clio świetne fotki. Będzie fajna pamiątka :tak: A brzuszek fajniutki, kurcze zazdroszczę ciąży, brakuje mi tych kopniaków po żebrach :-D

Kolia mam nadzieję że ten wirus zniknie tak szybko jak się pojawił. Zdrowia dla Maluszka.

Elizka gratuluje!! a jaki wieeelki brzuchol zakochałam się. Uwielbiam ciążowe brzusie.

T może i my się pokarzemy :tak:
śliczna ta twoja wredpta! to ja juz wolalabym zeby sie urodzil na tego prawoslawnego:p

zdjęcia super :-) dzisiaj dopiero zerknęłam jak to się liczy z tymi tygodniami na miesiące ... jestem w 16 tyg. więc to 4 miesiąc tak?

?
TAK

hej dziewczyny:)

fajne macie zdjecia i brzuszki i dzidziolki...:):*

Dobrze ze u Artyski wmaire oki....ja to sie boje CC ze bede po niej dlugo dochodzic do sprawnosci...

A u mnie jakos leci...chodz osatnio z dzidzia oki..ale nadal do Meza mam zal...o to i owow....:(:( wiec humrek taki sobie...

za to Wiosna piekna...
bedZie dobrze , musisz tak myslec:) ri rzeczywiscie piekna wiosna!

reklama
Witam wszystkie mamusie jak i przyszle te jeszcze 2w1:)
Jestem tutaj nowa. Szukałam jakiegos ciekawego forum i natrafilam na was. Jestem szczesliwa mamusia juz miesiac i mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie do swojego grona:)
Pozdrawiam wszystkie kobitki i ich urocze bobaski :)

Do góry