reklama
C
clio87
Gość
a ja wam pokażę moje maleństwo
C
clio87
Gość
Hej Mamuśki :-)
na tym 1 zdjęciu stwierdziliśmy ze do nas macha rączką
Kasiuch nazwa al`a Garfild rewelacyjna
a brzuszek bardzo proszę pierwszy z ranan a drugi z wczoraj bo rodzice się niecierpliwili i chcieli zobaczyć
a brzuszek bardzo proszę pierwszy z ranan a drugi z wczoraj bo rodzice się niecierpliwili i chcieli zobaczyć
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
czesc Kochane, wiecie moze co z Artystka, ja nie mam siana na komie a ciekawi mnie jak Mlody wyglada wogole czemu milczy :/....
Kasiuch maly jest rewelacyjnyA ta ostatania fotkaa nazwe to zescie wymyslili
Clio matko jaki slodki maluszek:-)Ja tez zaraz wyjelam USG Lenki - najpiekniejsze chwile.. A na tym pierwszym zdjeciu wita sie z mama:-)
A brzuszek slicznny
jestesaniolkiem my tez nie mamy zadnych wiesci..
Clio matko jaki slodki maluszek:-)Ja tez zaraz wyjelam USG Lenki - najpiekniejsze chwile.. A na tym pierwszym zdjeciu wita sie z mama:-)
A brzuszek slicznny
umi2
Fanka BB :)
jestestesaniołkiem wiesz my cały czas liczyłyśmy na ciebie, ja sie jej nie dziwie ze sie nie odzywa bo pewnie nie ma ani czasu ani sil ja po cesarce miałam dosc i jeszcze opieka nad małym daje w kość
clio87 sliczny brzuszek:-) piszesz ze rodzice chceli widziec to oni mieszkaja w innym miescie czy cos?;-)
basia odgapiłas z tymi zjeciami USG
clio87 sliczny brzuszek:-) piszesz ze rodzice chceli widziec to oni mieszkaja w innym miescie czy cos?;-)
basia odgapiłas z tymi zjeciami USG
dziekujemy:*Clio śliczny maluszek az sama otworzyłam album ze zdjeciami USG Kacpra właśnie czekamy na zdjecia brzuszka:-)
Kasiuch wiesz tytuł nawet do zdjecia pasuje ale Oluś jest ładniejszy
sliczny brzus!Hej Mamuśki :-)
a tak mi sie skojarzyloKasiuch maly jest rewelacyjnyA ta ostatania fotkaa nazwe to zescie wymyslili
A brzuszek slicznny
a u nas beznadziejna pogoda:/
reklama
Witam kobitki! u mnie średnio mały drugi raz pod rząd choruje nawet wyzdrowieć nie zdążył a kolejnego wirusa złapał dzisiaj miał już nawet 38 stopni ale po czopku trochę humor wrócił teraz leży w łóżeczku i czekam jak zaśnie bo od razu tez skorzystam, noce to ostatnio dramat jeszcze w zeszłym tygodniu ja tez byłam chora więc żyć nie umierać a do tego wszystkiego mam problemu z netem no o na tyle mojego narzekania;-)
A pierwsze zdjęcie USG Mikiego wisi w domu na ścianie miał już wtedy 5 cm więc super widać małą istotke:-)
Kasiucha no mały sama słodycz, taki słodziak pocieszny:-)
Clio faktycznie wygląda jakby machał rączką:-) no a brzusio dumnie rośnire:-)
A pierwsze zdjęcie USG Mikiego wisi w domu na ścianie miał już wtedy 5 cm więc super widać małą istotke:-)
Kasiucha no mały sama słodycz, taki słodziak pocieszny:-)
Clio faktycznie wygląda jakby machał rączką:-) no a brzusio dumnie rośnire:-)