reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe to zdjecie nosi tytul Olek a`la kot Garfield:p

clio ale to 2 zdjecie jest wyrazne, jaka ladna dzidzia, a ja chce zobaczyc zdjecie brzuszka!

Clio śliczny maluszek:) az sama otworzyłam album ze zdjeciami USG Kacpra:-p właśnie czekamy na zdjecia brzuszka:-)
Kasiuch wiesz tytuł nawet do zdjecia pasuje ale Oluś jest ładniejszy:-p

Hej Mamuśki :-)
na tym 1 zdjęciu stwierdziliśmy ze do nas macha rączką :-D
Kasiuch nazwa al`a Garfild rewelacyjna :tak:
a brzuszek bardzo proszę pierwszy z ranan a drugi z wczoraj bo rodzice się niecierpliwili i chcieli zobaczyć :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiuch maly jest rewelacyjny:tak:A ta ostatania fotka:-Da nazwe to zescie wymyslili:-p
Clio matko jaki slodki maluszek:tak::-)Ja tez zaraz wyjelam USG Lenki - najpiekniejsze chwile.. A na tym pierwszym zdjeciu wita sie z mama:tak::-)
A brzuszek slicznny
jestesaniolkiem my tez nie mamy zadnych wiesci..

jestestesaniołkiem wiesz my cały czas liczyłyśmy na ciebie:-D:-p, ja sie jej nie dziwie ze sie nie odzywa bo pewnie nie ma ani czasu ani sil ja po cesarce miałam dosc i jeszcze opieka nad małym:-p daje w kość
clio87 sliczny brzuszek:-) piszesz ze rodzice chceli widziec to oni mieszkaja w innym miescie czy cos?;-)
basia odgapiłas z tymi zjeciami USG:-D:-p

Clio śliczny maluszek:) az sama otworzyłam album ze zdjeciami USG Kacpra:-p właśnie czekamy na zdjecia brzuszka:-)
Kasiuch wiesz tytuł nawet do zdjecia pasuje ale Oluś jest ładniejszy:-p
dziekujemy:*

Hej Mamuśki :-)
na tym 1 zdjęciu stwierdziliśmy ze do nas macha rączką :-D
Kasiuch nazwa al`a Garfild rewelacyjna :tak:
a brzuszek bardzo proszę pierwszy z ranan a drugi z wczoraj bo rodzice się niecierpliwili i chcieli zobaczyć :sorry2:
sliczny brzus!

Kasiuch maly jest rewelacyjny:tak:A ta ostatania fotka:-Da nazwe to zescie wymyslili:-p
Clio matko jaki slodki maluszek:tak::-)Ja tez zaraz wyjelam USG Lenki - najpiekniejsze chwile.. A na tym pierwszym zdjeciu wita sie z mama:tak::-)
A brzuszek slicznny
jestesaniolkiem my tez nie mamy zadnych wiesci..
a tak mi sie skojarzylo:p
a u nas beznadziejna pogoda:/

reklama
Witam kobitki! u mnie średnio mały drugi raz pod rząd choruje nawet wyzdrowieć nie zdążył a kolejnego wirusa złapał dzisiaj miał już nawet 38 stopni ale po czopku trochę humor wrócił teraz leży w łóżeczku i czekam jak zaśnie bo od razu tez skorzystam, noce to ostatnio dramat jeszcze w zeszłym tygodniu ja tez byłam chora więc żyć nie umierać a do tego wszystkiego mam problemu z netem:-p no o na tyle mojego narzekania;-)

A pierwsze zdjęcie USG Mikiego wisi w domu na ścianie miał już wtedy 5 cm więc super widać małą istotke:-)

Kasiucha no mały sama słodycz, taki słodziak pocieszny:-)
Clio faktycznie wygląda jakby machał rączką:-) no a brzusio dumnie rośnire:-)

Do góry