reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ashera leci jak nie wiem brzusio już mam ale inni twierdzą że wyglądam na dobrze odżywioną :dry: a ja tu dumnie mój brzuszek noszę nigdy taki duży nie był :cool2: ale bardzo mi z nim dobrze :-D wybrałam się w końcu do stomatologa ... :dry: zatruła mi zęba pobolał przeszedł i teraz zaczął inny :baffled: masakra
Ashera co z tym rota wirusem mały już lepiej??

Wszystko przez tą zimę ale na całe szczęście robi się cieplej i oby tak dalej :-D ja to mam obolałe gardło i nic poza wodą z solą lub wodą utlenioną do płukania nie mogę brać aaa no i wit. C ...:dry: martwię się bo nie chce kruszynie zaszkodzić :-( głupia matka mogła założyć szalik ...

reklama
Ja mam dzisiaj lenia :-p jadę na szkolenia z Clareny gdyby nie fakt że dostanę krem gratis i certyfikat to bym się nie ruszała z domu dzisiaj mam bardzo niskie ciśnienie 98/63 :-:)no: martwi mnie to wypiłam kawę rozpuszczalną lekką z cukrem :rolleyes: pychotka tak dawno nie piłam i poczekam do 11 może się poprawi :confused::unsure:
a jak wam mija niedziela? Ashera jak z maluszkiem?

Ja mam dzisiaj lenia :-p jadę na szkolenia z Clareny gdyby nie fakt że dostanę krem gratis i certyfikat to bym się nie ruszała z domu dzisiaj mam bardzo niskie ciśnienie 98/63 :-:)no: martwi mnie to wypiłam kawę rozpuszczalną lekką z cukrem :rolleyes: pychotka tak dawno nie piłam i poczekam do 11 może się poprawi :confused::unsure:
a jak wam mija niedziela? Ashera jak z maluszkiem?
witam sie my dzis do prababci olka jadziem jak co tydzien z reszta... i nic poza tym...no i K. mnie jeszcze w nocy wkurzal bo nie chcialo mu sie *upy ruszyc...no to zjrze pozniej!:)

hej dziewczyny :) jak mnie dawno nie było... troszkę poczytałam... powiem Wam że już mam dosyć !! ;( jestem potwornie zmęczona... nie mam siły chodzić, nawet wstać z łóżka... we wtorek mam wizytę u mojej gin i szczerze powiem mam nadzieję, że ostatnią... niech mnie biorą do tego szpitala, tną i będzie spokój...

edyta a to czemu będziesz miała cc ?
clio ja w ciąży też jeździłam na rowerku :)

my dziś cały dzień z Łucją na dworku :D zaraz kąpiel i spać, bo jurto do pracy . ;/ :p ale dam rade ;D buziaki ;*

reklama
Do góry