reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Artystka ja? no nie.. ^^..
ale aż dziw, bo mam tyle ciążowych objawów :p A ten pecherzyk to owulka byla.. jeśli Panowie Plemniki mojego D potrafią przeżyc 48 h to może cos z tego bedzie... -_-''

Hej kochane ja do pracy :( 12 godzin .. ;D mój ojciec zostaje z mała zobaczymy jak to będzie ;D więc odezwę się jutro bo mam wolne :tak:

kingusi i artystce życzę żeby się w końcu rozpakowały ! :tak:

Magdaa przewalone masz z ta praca:-? a Twoj ojciec nigdy z Łucją nie zostawał??

Ixidixi a to juz sie starace z D o dzidzie?? Wiesz kto wie, moze tyle przezyja:-) zalezy czy sa silni:p

A Wy biedne dziewczyny na wylocie pewnie juz dostajecie do glowy.. Najgorsze jest to oczekiwanie..

Hej dziewczynny witam się poniedziałkowo:) W szoku jestem co się stało z forum ale nawet fajnie to wygląda-trzeba się przyzwyczaić.
Ja i mój A jutro idziemy obejrzeć mieszkanie-musimy się w końcu wynieść na swoje:)

Laski rozpakowywać się!!!!:))))

Nie no wchodzę specjalnie zeby przeczytać że któraś sie rozpakowała a tu ani artystka ani kingusia eh dziewczyny :-p widac ze waszym maleństwom za bardzo sie podoba w brzuszkach

magdaa 12 godz współczuje ale z drugiej strony potem masz wolne

ja jednak nie w pracy .. dopiero w poniedziałek i już tak normalnie bd miała, bo teraz byłam na przyuczaniu ( normalnie dostawałam kasę.) a od poniedziałku jestem już pracownikiem. :tak:

Artystka ja? no nie.. ^^..
ale aż dziw, bo mam tyle ciążowych objawów :p A ten pecherzyk to owulka byla.. jeśli Panowie Plemniki mojego D potrafią przeżyc 48 h to może cos z tego bedzie... -_-''
plemniki potrafia 72 godziny wytrzymac:) wiec trzymamy kciuki:):*

Hej dziewczynny witam się poniedziałkowo:) W szoku jestem co się stało z forum ale nawet fajnie to wygląda-trzeba się przyzwyczaić.
Ja i mój A jutro idziemy obejrzeć mieszkanie-musimy się w końcu wynieść na swoje:)

Laski rozpakowywać się!!!!:))))
och jak wam zazdroszcze
a my juz po szczepieniu. maly zaczal jeczec juz jak weszlismy do pokoju chyba pamietal i wiedzial co go czeka...ale jestem z niego dumna bo troszke tylko poplakal:)i wazy juz 5 kg:)

Noo i wróciliśmy...

powiem Wam iż słyszałam serducho mojej dzidzi
in_love.gif

bije jak dzwon...
36_3_13.gif

pomacała mnie po brzuchu i powiedziała, że główka bardzo nisko i mogę nawet na dniach urodzić... ale mam wizytę u położnej w szpitalu w środę...
to pewnie mi już będzie badać podwozie
Shok.png
eek.gif
i będzie już ustalała termin wywołania ...
chyba,że mała zechce wyjść do środy, ale nie sądzę
zmartwiony.gif

reklama
Do góry