reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Artystka ja? no nie.. ^^..
ale aż dziw, bo mam tyle ciążowych objawów :p A ten pecherzyk to owulka byla.. jeśli Panowie Plemniki mojego D potrafią przeżyc 48 h to może cos z tego bedzie... -_-''

Hej kochane ja do pracy :( 12 godzin .. ;D mój ojciec zostaje z mała zobaczymy jak to będzie ;D więc odezwę się jutro bo mam wolne :tak:

kingusi i artystce życzę żeby się w końcu rozpakowały ! :tak:

Magdaa przewalone masz z ta praca:-? a Twoj ojciec nigdy z Łucją nie zostawał??

Ixidixi a to juz sie starace z D o dzidzie?? Wiesz kto wie, moze tyle przezyja:-) zalezy czy sa silni:p

A Wy biedne dziewczyny na wylocie pewnie juz dostajecie do glowy.. Najgorsze jest to oczekiwanie..

Hej dziewczynny witam się poniedziałkowo:) W szoku jestem co się stało z forum ale nawet fajnie to wygląda-trzeba się przyzwyczaić.
Ja i mój A jutro idziemy obejrzeć mieszkanie-musimy się w końcu wynieść na swoje:)

Laski rozpakowywać się!!!!:))))

Nie no wchodzę specjalnie zeby przeczytać że któraś sie rozpakowała a tu ani artystka ani kingusia eh dziewczyny :-p widac ze waszym maleństwom za bardzo sie podoba w brzuszkach

magdaa 12 godz współczuje ale z drugiej strony potem masz wolne

ja jednak nie w pracy .. dopiero w poniedziałek i już tak normalnie bd miała, bo teraz byłam na przyuczaniu ( normalnie dostawałam kasę.) a od poniedziałku jestem już pracownikiem. :tak:

Artystka ja? no nie.. ^^..
ale aż dziw, bo mam tyle ciążowych objawów :p A ten pecherzyk to owulka byla.. jeśli Panowie Plemniki mojego D potrafią przeżyc 48 h to może cos z tego bedzie... -_-''
plemniki potrafia 72 godziny wytrzymac:) wiec trzymamy kciuki:):*

Hej dziewczynny witam się poniedziałkowo:) W szoku jestem co się stało z forum ale nawet fajnie to wygląda-trzeba się przyzwyczaić.
Ja i mój A jutro idziemy obejrzeć mieszkanie-musimy się w końcu wynieść na swoje:)

Laski rozpakowywać się!!!!:))))
och jak wam zazdroszcze
a my juz po szczepieniu. maly zaczal jeczec juz jak weszlismy do pokoju chyba pamietal i wiedzial co go czeka...ale jestem z niego dumna bo troszke tylko poplakal:)i wazy juz 5 kg:)

Noo i wróciliśmy...

powiem Wam iż słyszałam serducho mojej dzidzi
in_love.gif

bije jak dzwon...
36_3_13.gif

pomacała mnie po brzuchu i powiedziała, że główka bardzo nisko i mogę nawet na dniach urodzić... ale mam wizytę u położnej w szpitalu w środę...
to pewnie mi już będzie badać podwozie
Shok.png
eek.gif
i będzie już ustalała termin wywołania ...
chyba,że mała zechce wyjść do środy, ale nie sądzę
zmartwiony.gif

reklama
Do góry