reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

kasie - A co się stało, że taki humor nie bardzo masz??

artystka - Twoje dziecko widocznie chce Ci poprostu zrobić prezent na Dzień Kobiet.
Obecna pogoda ma to do siebie, że bardzo łatwo o przeziębienie więc dużo zdrówka życzę. Ja sama też chora jestem.

Wyciągnełam dziś wózek i poszłam na dłuższy spacer do miasta... :D

reklama
artystka w sumie to nieźle jakby się urodził 8 marca:-D

ja się z moim R. pokłóciłam wczoraj wieczorem:confused2:nie odzywamy się już cały dzień prawie. w sumie to jego wina, bo miał nie robić jednej rzeczy a robi to nadal. więc się wkurzyłam w końcu i powiedziałam co nieco. ale w takim razie to chyba ja powinnam się nie odzywać do niego a nie on do mnie? dureń spał całą noc na fotelu:no:co za człek...myślałam, że coś zrozumie ale mózg faceta jest chyba mniejszy od mózgu kury:eek:nawet nic nie mówi, że obiad chce. w takim razie ja też nic nie będę się odzywać...

Witam.
Miałam mieć gości i do tej pory nie przyjechali. Pewnie się rozmyślili. Więcej ciasta dla S :-)
aRTYSTKA Zdrowiej. A super by było dostać prezent na dzień kobiet w postaci synka :-)
KINGUSIA Coś temu twojemu dzidziusiowi nie spieszy się na ten świat :-)
STEPELEK Ech. Zazdroszczę spacerku. U nas dziś taki ładny dzień był ale błota po pachy.

Aloha! :)

A mnie znowu mdli.. od rana :/ juz nic nie jem.. grr!

Artystka ale fajowsko :D 8 marca, taki byłby prezent na dzien kobiet.. :) Jakie emocje przed porodem? Odczucia?
Kingusia Jak sie czujesz? Marcóweczko..

https://www.babyboom.pl/forum/members/grecja-70212.htmlGrecja I dobrze robisz.. Faceci bardzo rzadko widzą swoją wine w czymkolwiek.. Ale czasem są tacy kochani, że trudno sie na nich gniewac... :) Grunt to postawić na swoim..

Grecja- W ogóle na temat facetó i ich fochów to nawet mi się pisac nie chce. Oni albo jak coś przeskrobią to przepraszają i są super mili (na chwilę) albo własnie wręcz odwrotnie.

Kasiuch
- Jak ten czas leci... Twój Synek ma juz 2 miesiące... A moja córcia w maju kończy już 2 latka :p

Ewi - U mnie błotka w sumie jest mało a spacerek był bardzo przyjmny... tylko jeszcze gorzej się zasmarkałam po nim :-/.
Poczęstuj ciastem :D

Oki, ja znikam. Teraz odezwę sie we wtroek jakos bliżej wieczora.

Ech. Justynka już śpi. Mareczka zostawiłan z S i zaraz sobie poćwicze bo przy niedzieli zrobiłam sobie wolne :-)
GRECJA A o co dokładnie się pokłóciliscie, jeśli można zapytać oczywiście,:-)
faceci tak już mają. Ciebie mogą czepiac się o wszystko i nie masz prawa zaprzeczyć, a jak im uwagę się zwróci to wielki foch. Oni są jak dzieci niestety i trzeba ich jak dzieci: wychować :-)

Grecja- W ogóle na temat facetó i ich fochów to nawet mi się pisac nie chce. Oni albo jak coś przeskrobią to przepraszają i są super mili (na chwilę) albo własnie wręcz odwrotnie.

Kasiuch
- Jak ten czas leci... Twój Synek ma juz 2 miesiące... A moja córcia w maju kończy już 2 latka :p

Ewi - U mnie błotka w sumie jest mało a spacerek był bardzo przyjmny... tylko jeszcze gorzej się zasmarkałam po nim :-/.
Poczęstuj ciastem :D

Oki, ja znikam. Teraz odezwę sie we wtroek jakos bliżej wieczora.
ojeju! jaka duzaa juz!

Ech. Justynka już śpi. Mareczka zostawiłan z S i zaraz sobie poćwicze bo przy niedzieli zrobiłam sobie wolne :-)
GRECJA A o co dokładnie się pokłóciliscie, jeśli można zapytać oczywiście,:-)
faceci tak już mają. Ciebie mogą czepiac się o wszystko i nie masz prawa zaprzeczyć, a jak im uwagę się zwróci to wielki foch. Oni są jak dzieci niestety i trzeba ich jak dzieci: wychować :-)
i tu sie zgodze, a ja jutro na szczepienie! boje sie znowu bede ryczc a we wtorek na usg bioderek...dobranoc mamusie!

reklama
Dziś mialam starcie z całą rodziną, rodzicami, dziadkami, ogólnie nieźle sie wkurzyłam i później miałam niezłe skurcze przez 2 godziny. Ale ustąpiły...
Ale coś na poród się nie zapowiada. W sumie na 8 marca fajny prezent ale ja chciałabym już! :pP hehe

Ogólnie to ixidixi ja sie nie boje wcale porodu. Jakoś omijam wogóle myślami ten fakt ;P Raczej mysle nie w sposob ojej poród, tylko ojej dzidzia wychodzi :p Hehe I bardziej jestem w szoku że już dzidzi ma być ze mną niż ze bedzie bolało i że poród. Wychodze z założenia że po co sie martwić na zapas :p
A Ty kochana to w końcu jesteś w ciązy..? Jak tam z wyszło z tym pecherzykiem??

nasza kinia to coś do porodu nie spieszy sie :D Córcia ma u mamusi pod serduchem za dobrze ;]

zgadzam sie z ewi jeśli chodzi o facetów 1000% racji!!

Kasiuch jak to szybko zleciało co?:)

panistepelek to sie obie bedziemy kurować ;)

Do góry