reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

kasie - A co się stało, że taki humor nie bardzo masz??

artystka - Twoje dziecko widocznie chce Ci poprostu zrobić prezent na Dzień Kobiet.
Obecna pogoda ma to do siebie, że bardzo łatwo o przeziębienie więc dużo zdrówka życzę. Ja sama też chora jestem.

Wyciągnełam dziś wózek i poszłam na dłuższy spacer do miasta... :D

reklama
artystka w sumie to nieźle jakby się urodził 8 marca:-D

ja się z moim R. pokłóciłam wczoraj wieczorem:confused2:nie odzywamy się już cały dzień prawie. w sumie to jego wina, bo miał nie robić jednej rzeczy a robi to nadal. więc się wkurzyłam w końcu i powiedziałam co nieco. ale w takim razie to chyba ja powinnam się nie odzywać do niego a nie on do mnie? dureń spał całą noc na fotelu:no:co za człek...myślałam, że coś zrozumie ale mózg faceta jest chyba mniejszy od mózgu kury:eek:nawet nic nie mówi, że obiad chce. w takim razie ja też nic nie będę się odzywać...

Witam.
Miałam mieć gości i do tej pory nie przyjechali. Pewnie się rozmyślili. Więcej ciasta dla S :-)
aRTYSTKA Zdrowiej. A super by było dostać prezent na dzień kobiet w postaci synka :-)
KINGUSIA Coś temu twojemu dzidziusiowi nie spieszy się na ten świat :-)
STEPELEK Ech. Zazdroszczę spacerku. U nas dziś taki ładny dzień był ale błota po pachy.

Aloha! :)

A mnie znowu mdli.. od rana :/ juz nic nie jem.. grr!

Artystka ale fajowsko :D 8 marca, taki byłby prezent na dzien kobiet.. :) Jakie emocje przed porodem? Odczucia?
Kingusia Jak sie czujesz? Marcóweczko..

https://www.babyboom.pl/forum/members/grecja-70212.htmlGrecja I dobrze robisz.. Faceci bardzo rzadko widzą swoją wine w czymkolwiek.. Ale czasem są tacy kochani, że trudno sie na nich gniewac... :) Grunt to postawić na swoim..

Grecja- W ogóle na temat facetó i ich fochów to nawet mi się pisac nie chce. Oni albo jak coś przeskrobią to przepraszają i są super mili (na chwilę) albo własnie wręcz odwrotnie.

Kasiuch
- Jak ten czas leci... Twój Synek ma juz 2 miesiące... A moja córcia w maju kończy już 2 latka :p

Ewi - U mnie błotka w sumie jest mało a spacerek był bardzo przyjmny... tylko jeszcze gorzej się zasmarkałam po nim :-/.
Poczęstuj ciastem :D

Oki, ja znikam. Teraz odezwę sie we wtroek jakos bliżej wieczora.

Ech. Justynka już śpi. Mareczka zostawiłan z S i zaraz sobie poćwicze bo przy niedzieli zrobiłam sobie wolne :-)
GRECJA A o co dokładnie się pokłóciliscie, jeśli można zapytać oczywiście,:-)
faceci tak już mają. Ciebie mogą czepiac się o wszystko i nie masz prawa zaprzeczyć, a jak im uwagę się zwróci to wielki foch. Oni są jak dzieci niestety i trzeba ich jak dzieci: wychować :-)

Grecja- W ogóle na temat facetó i ich fochów to nawet mi się pisac nie chce. Oni albo jak coś przeskrobią to przepraszają i są super mili (na chwilę) albo własnie wręcz odwrotnie.

Kasiuch
- Jak ten czas leci... Twój Synek ma juz 2 miesiące... A moja córcia w maju kończy już 2 latka :p

Ewi - U mnie błotka w sumie jest mało a spacerek był bardzo przyjmny... tylko jeszcze gorzej się zasmarkałam po nim :-/.
Poczęstuj ciastem :D

Oki, ja znikam. Teraz odezwę sie we wtroek jakos bliżej wieczora.
ojeju! jaka duzaa juz!

Ech. Justynka już śpi. Mareczka zostawiłan z S i zaraz sobie poćwicze bo przy niedzieli zrobiłam sobie wolne :-)
GRECJA A o co dokładnie się pokłóciliscie, jeśli można zapytać oczywiście,:-)
faceci tak już mają. Ciebie mogą czepiac się o wszystko i nie masz prawa zaprzeczyć, a jak im uwagę się zwróci to wielki foch. Oni są jak dzieci niestety i trzeba ich jak dzieci: wychować :-)
i tu sie zgodze, a ja jutro na szczepienie! boje sie znowu bede ryczc a we wtorek na usg bioderek...dobranoc mamusie!

reklama
Dziś mialam starcie z całą rodziną, rodzicami, dziadkami, ogólnie nieźle sie wkurzyłam i później miałam niezłe skurcze przez 2 godziny. Ale ustąpiły...
Ale coś na poród się nie zapowiada. W sumie na 8 marca fajny prezent ale ja chciałabym już! :pP hehe

Ogólnie to ixidixi ja sie nie boje wcale porodu. Jakoś omijam wogóle myślami ten fakt ;P Raczej mysle nie w sposob ojej poród, tylko ojej dzidzia wychodzi :p Hehe I bardziej jestem w szoku że już dzidzi ma być ze mną niż ze bedzie bolało i że poród. Wychodze z założenia że po co sie martwić na zapas :p
A Ty kochana to w końcu jesteś w ciązy..? Jak tam z wyszło z tym pecherzykiem??

nasza kinia to coś do porodu nie spieszy sie :D Córcia ma u mamusi pod serduchem za dobrze ;]

zgadzam sie z ewi jeśli chodzi o facetów 1000% racji!!

Kasiuch jak to szybko zleciało co?:)

panistepelek to sie obie bedziemy kurować ;)

Do góry