Jejku co oni z tym forum zrobili? nie moge sie połapać wogóle... ;/
Wczoraj zrobiłam ciasto ixixidi
Super wyszło
Takie inne fajneee
Chociaż do rafaello to ma sie tylko tyle co wiórki kokosowe są i tu i tu hehe
Ale jest pyszne ;]
Ktoś pisał o 28latce, to pare dni temu już o tym słyszałam i podobno to nie pierwsze dziecko, wczesniej zrobiła też z innymi dziecmi tak. Ale narazie badają sprawe. Ogólnie szkoda słow! Zabiłabym taką, bym na żywca jej palec po palcu i każda czesc ciała na żywca poodcinała! Brr...
Kingusia no ja tez bede marcówką
Się kochanie nie przejmuj. Ale ja juz tak chce moje bobo a tu mu sie wogóle nie spieszy
Co do dnia kobiet, ja mam termin porodu na 7 marca a 8 marca mam sie stawić w szpitalu wiec dzień kobiet w szpitalu spedze jeśli wczesniej się młody nie będzie chciał wykluć ;P
Wogóle dziś znowu cieknie mi z nosa, nic mi nie pomaga. Ogolnie coś czuje że to nie przeziębienie tylko mam alergie na coś, sie roztopił cały śnieg, zaczyna kwitnąć coś, bo to do wiosny sie powoli zbliża. Wiec możliwe że głowa mnie boli bo mam nos zapchany, a z zatokami zawsze miałam problemy i od tego ból głowy.
Ogólnie mój dziadek miał imieniny ostatnio i sie dziś wybieram z rodzicami w odwiedziny
Ponieważ mój tata też chory to sie nie zdziwie jak bedzie chciał sie w tradycyjny sposób wykurować. Hehe wódka i do przodu
A tu na forum co tak kochane cicho?
Widze nikt nie udziela sie..
Magdaa super wyglądasz!!
I powiem Ci że Łucja mieszana