reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

8f369712c0.jpg

jest ? ;D

artystka wiem jak to jest.. czekać :tak:

reklama
hejka dziewczyny :-)
ARTYSTKA zrob sobie mleczko z miodem i odrobinka czosnku ^^ a jak ci leci z nosa to jezeli masz w domu aromatol to sobie wez odrobinke na palce i posmaruj sobie pod nosem od razu lepiej ci bedzie :)

A ja zrobilam wczoraj ciasto z przepisu IXIX normalnie pychaa ;D

ogladalyscie moze wczoraj rano wiadomosci ? jezeli nie to macie link sobie przetyczajcie :szok: 28-latka zabiła i zakopała kilkoro dzieci?

http://opole.gazeta.pl/opole/1,35086,7607543,Dziecko_plakalo__gdy_je_zakopywala.html

rozumiem szok poporodowy ale zeby takie cos zrobic to trzeba byc bez serca ;-/

A tak po za tym macie jakies plany na Dzien Kobitek ? ;D

Pozdrawiam i mielgo dnia zycze :)

A moze chce ktoras golabka ? ;D

EDIT: co do tej 28 latki to nie rozumiem takich kobiet ze ona nic sobie z tego nie robila ze te dziecko plakalo zadnej skruchy ani nic. Inne kobiety latami sie staraja o dziecko a ta zabila wlasne dzieci . Ah ...

Ostatnia edycja:
U mnie właśnie piecze się ciasto. Z początku miałam zamiar robić te z przepisu IXI ale dałam się na spokój.
MIGOCIA Co się na tym świecie dzieje. I nikt nie wiedział że ona w ciąży? Fakt. Depresja poporodowa nie usprawiedliwia takiego okropnegm czynu.
MAGDA Łucja strasznie podobna do ciebie jest. A ty też fajnie wyglądasz.

EWI widzieli wszyscy ale jak sasiadka ja zapytala gdzie ma dziecko i czy znowu zostawila w szpitalu to odpowiadziala ze dziecko jest w p i z dz i e i ze co ja to obchodzi :-/ w tym drugim linku jest bardziej opisane co i jak . i na wizji powia=edziala ze 3 czy 4 dzieci zabila jednego chlopca zostawila w szpitalu a dwie dziewczynki w domu dziecka ;/ dla mnie to jest patologia yhh

EDIT
i ta sasiadka mowila jej zeby poszla do ginekologa i zeby karte ciazy jej zalozyl to ta twierdzila ze niby poszla ale jej karty nie zalozyl blef ... nie wiem co sie z tymi ludzmi dzieje. Moge zrozumiec wszystko ze nie miala warunkow do wychowania dzieci ale nie zabijac mogla albo sie zabezpieczyc <chyba ze nie miala pieniedzy> lub sie nie bzykac z kim popadnie hm

Ostatnia edycja:
Witam.

umi - Większośc osób twierdzi, że córcia jednak do męża jest podobna.

AguśZakochana - Wielkie gratulacje. Ja tez się długo męczyłam z takimi bólami więc wiem jak to jest, ale ważne, że masz już swoja kruszynkę przy sobie. Postaraj się choć czasem do nas zajrzeć.

anetka - Po porodzie miałam na + 8 kg i naprawdę było to po mnie widać na buzi, w ramionach w udach. Niby jak karmiłam to szybciutko zrzuciłam i nawet warzyłam mniej niż przed ciąża ale ostatnio znowu mi się przytyło :-/

Pauluś, luzzna - Sliczne zdjęcia Waszych Szkrabów.

Migocia - Ja tam planów na Dzień kobiet nie mam. Choc u mnie w miasteczku ma byc mały kocert Ireny Jarockiej i bilety dla babek będą za darmo, tylko nie mam z kim iść :-/

A ja się kurna w pracy przeziębiłam, kicham, kaszle, katar mam :-/

Ostatnia edycja:
panistempelek No to sie wyłamałam:-p Ale u mnie tez jest tak ze tylko jedna osoba twierdzi ze Kacper to cała ja:-p reszta uwaza ze cały T...

hej nie było mnie tu zaledwie parę dni a tak się pozmieniało...
ja mam dziś straszny humor aż mi się nic nie chce:wściekła/y:
jak tam nasze ciężarówki??

Jejku co oni z tym forum zrobili? nie moge sie połapać wogóle... ;/
Wczoraj zrobiłam ciasto ixixidi ;) Super wyszło :) Takie inne fajneee :D Chociaż do rafaello to ma sie tylko tyle co wiórki kokosowe są i tu i tu hehe ;) Ale jest pyszne ;]

Ktoś pisał o 28latce, to pare dni temu już o tym słyszałam i podobno to nie pierwsze dziecko, wczesniej zrobiła też z innymi dziecmi tak. Ale narazie badają sprawe. Ogólnie szkoda słow! Zabiłabym taką, bym na żywca jej palec po palcu i każda czesc ciała na żywca poodcinała! Brr...

Kingusia no ja tez bede marcówką :D Się kochanie nie przejmuj. Ale ja juz tak chce moje bobo a tu mu sie wogóle nie spieszy :p

Co do dnia kobiet, ja mam termin porodu na 7 marca a 8 marca mam sie stawić w szpitalu wiec dzień kobiet w szpitalu spedze jeśli wczesniej się młody nie będzie chciał wykluć ;P

Wogóle dziś znowu cieknie mi z nosa, nic mi nie pomaga. Ogolnie coś czuje że to nie przeziębienie tylko mam alergie na coś, sie roztopił cały śnieg, zaczyna kwitnąć coś, bo to do wiosny sie powoli zbliża. Wiec możliwe że głowa mnie boli bo mam nos zapchany, a z zatokami zawsze miałam problemy i od tego ból głowy.

Ogólnie mój dziadek miał imieniny ostatnio i sie dziś wybieram z rodzicami w odwiedziny :p Ponieważ mój tata też chory to sie nie zdziwie jak bedzie chciał sie w tradycyjny sposób wykurować. Hehe wódka i do przodu :p

A tu na forum co tak kochane cicho?:) Widze nikt nie udziela sie..

Magdaa super wyglądasz!! :) I powiem Ci że Łucja mieszana :p

reklama
Do góry