reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No strachu napewno też sporo :), ale pomyśl sobie że będziesz miała swojego Szkraba wreszcie przy sobie ..:). Mi to dodaje takiej energii że normalnie już dziś mogłabym rodzić tak nie mogę się doczekać żeby wreszcie nakarmić Maluszka , przytulić Go...:)

No strachu napewno też sporo :), ale pomyśl sobie że będziesz miała swojego Szkraba wreszcie przy sobie ..:). Mi to dodaje takiej energii że normalnie już dziś mogłabym rodzić tak nie mogę się doczekać żeby wreszcie nakarmić Maluszka , przytulić Go...:)
hehe pamietam jak sama tak mowilam:p
juz niedlugo dziewczyny zobaczycie jak wam szybko zleci!
( nie wierze ze to mowie) asma przed chwila czekalam:p

GRECJA A o co dokładnie się pokłóciliscie, jeśli można zapytać oczywiście,:-)
faceci tak już mają. Ciebie mogą czepiac się o wszystko i nie masz prawa zaprzeczyć, a jak im uwagę się zwróci to wielki foch. Oni są jak dzieci niestety i trzeba ich jak dzieci: wychować :-)
ojj, długa historia szczerze mówiąc. już teraz niby dobrze, wczoraj coś go ruszyło i zaczął się tulić i przeprosił:-pale jeść dalej nie chciał:-Dwłaśnie przed chwilą pojechał ode mnie...

ixidixi powodzenia życzę, żeby ta fasolka była choć może trochę za wcześnie, no ale:-)

xmoniis,Sochi heeejo:):tak: Nie zapomnijcie o odwiedzaniu nas..

Dziekuje dziewczyny, ale na staranka to troche za wcześnie..;-) Po prostu postanowiliśmy sie nie zabezpieczać.. a co będzie to będzie:D :-D Wpadka kontrolowana :zawstydzona/y::rofl2:

Kingusia.. a ja czuje, że mała postanowi wyjść do środy :rofl2:
Artystka Jak sie czujesz?
Jak z tym wózkiem? kupiłas czy nie? jeśli tak to pochwal sie zdjeciem:happy:

Ostatnia edycja:
ja mam 16 lat i czekam na dzidziusia . :) jak urodze bede miała 17 . juz nie moge sie doczekać . chociaz strasznie sie boje ..
a witamy:) bedzie dobrze moja kolezanka tez rodzila jak miala 17 lat, ma 1,5 rocznego synka i swietnie sobie radzi. tez dasz rade:) dla dzidzi, a na kiedy termin?

witajcie:)
moge sie dolaczyc??
jasne:)
coraz wiecej nas tutaj fajnie:)

xmoniis,Sochi heeejo:):tak: Nie zapomnijcie o odwiedzaniu nas..

Dziekuje dziewczyny, ale na staranka to troche za wcześnie..;-) Po prostu postanowiliśmy sie nie zabezpieczać.. a co będzie to będzie:D :-D Wpadka kontrolowana :zawstydzona/y::rofl2:

Kingusia.. a ja czuje, że mała postanowi wyjść do środy :rofl2:
Artystka Jak sie czujesz?
Jak z tym wózkiem? kupiłas czy nie? jeśli tak to pochwal sie zdjeciem:happy:
hehe...trzymam kciuki:)

reklama
hehe...trzymam kciuki:)

Hehe:D A ja staram sie o tym nie myslec... od kilku cykli wstecz to był prawdziwy obłęd :D wyszukiwanie na siłe objawów ciążowy ehhh czego to psychika nie robi z kobietą...

Wiesz co Ci musze powiedzieć? Że to Twoje Bobo śliczniusie jest ! takie oczka i nosek.. mrr.. pozdrów go ode mnie jakimś przytulasem ok? :D

Do góry