reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe no ale dalej sie anetka nie dowiedzialam czy u was cos takiego jest ?;-):-)

Przylączam sie do tych co urodzili CC :)

reklama
wika_20 A zalezy jak spojrzec jestem długo ale rzadko:-)
anetka551 Siedzę niestety a dzis nic do roboty nie mam:sorry: okropny jest ten luty wole nie miec czasu niz siedziec i myslec o jedzeniu:-D

umi jak Zuzia nie spi to ja nawet nie mam czasu,zeby o jedzeniu pomyslec :-p napij się wody, zjedz jabłko to chociaż troche głód zaspokoisz ;-)

paulus to super, może ja byłam źle pocięta po prostu, że mnie tak bolało :sorry:

No racja no ja wiem ze jest jakis wystarczy poczytac kilka postów wstecz....

ale mi chodzilo o taki jeden głowny ok nie wazne

A moj porod i wrazenia opisze wam innym razem poniewaz mój misio sie ubudzil i musze sie nim zajac no a potem na spacerek pozdrawiam :-)

Oj to widzę, że dużo tu po cesarce a wy dlaczego miałyście? O twoim przypadku Wika wiem:)
Umi podpajęczynówkowe:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
wika ja nie zauwazylam, zeby ktos tu o jakims zamknietym pisal :no:

paulus ja miałam CC, bo Zuzia była ułożona pośladkowo, a Ty ?
no i miałam znieczulenie ogólne

Do góry