reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe no ale dalej sie anetka nie dowiedzialam czy u was cos takiego jest ?;-):-)

Przylączam sie do tych co urodzili CC :)

reklama
wika_20 A zalezy jak spojrzec jestem długo ale rzadko:-)
anetka551 Siedzę niestety a dzis nic do roboty nie mam:sorry: okropny jest ten luty wole nie miec czasu niz siedziec i myslec o jedzeniu:-D

umi jak Zuzia nie spi to ja nawet nie mam czasu,zeby o jedzeniu pomyslec :-p napij się wody, zjedz jabłko to chociaż troche głód zaspokoisz ;-)

paulus to super, może ja byłam źle pocięta po prostu, że mnie tak bolało :sorry:

No racja no ja wiem ze jest jakis wystarczy poczytac kilka postów wstecz....

ale mi chodzilo o taki jeden głowny ok nie wazne

A moj porod i wrazenia opisze wam innym razem poniewaz mój misio sie ubudzil i musze sie nim zajac no a potem na spacerek pozdrawiam :-)

Oj to widzę, że dużo tu po cesarce a wy dlaczego miałyście? O twoim przypadku Wika wiem:)
Umi podpajęczynówkowe:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
wika ja nie zauwazylam, zeby ktos tu o jakims zamknietym pisal :no:

paulus ja miałam CC, bo Zuzia była ułożona pośladkowo, a Ty ?
no i miałam znieczulenie ogólne

Do góry