reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi własnie pomyliło mi sie i chcialam usunac i napisac jeszcze raz ale nie zdarzylam hehe a wiec zdawalam podstawowe polski angielski i wos oczywiscie ustne pisemne itd i niezdalam polskiego pisemnego 1 pkt zabraklo i angielskiego ustnego

i jak z tym moim zapytaniem jest u was cos takiego jak "zamkniety" pytam z ciekawosci bo u nas jest i mozna cos napisac zeby wszyscy niewiedzieli...

Umi niewiem czy ciezkie ale jak sie chce to wszystko sie da nauczyc itd a ja chce isc zaocznie takze maz by zostal na weekendzie z naszym syniem

reklama
Witam ;)
Aguszakochana pamietamy!! Gratuluje córci. Ślicznotka z niej! :)

Kasiuch no ja jak urodze w marcu to myslalam zeby pod koniec wakacji chrzest był ;) Tylko chrzesną mam ale chrzesnego brak..
Aaa i fajne loczki :) Ostatnio tez chcialam sobie zrobić ale nie mam siły zeby siedzieć i zawijać włosy :D Zresztą u mnie efekt na pół godziny jest xD Bo mam proste włosy i zaraz mi sie prostują. Jak kiedys mialam 1 komunie i próbnie zakreciła mi fryzjerka włosy z tydzien wczesniej haha i po 30 minutach mialam proste jakbym je prostowala ;P Więc ogólnie nie opłaca mi sie krecić ;]

wika witamy i Ciebie :) Zaglądaj do nas czesto ;)

Ogólnie odpisałabym wam wszystkim dziewczyny ale sie pogubiłam kto co pisał i tylko to co pamietam.. Wczoraj juz źle sie czułam, katar miałam a dziś wstałam z potwornym katarem, boli mnie głowa i gardło. Ogólnie chora jestem pierwszy raz w czasie ciazy mnie tak powazniej złapało, tak to jeden dzien i przechodziło. I nie mam siły zbytnio myśleć co odpisać. Przepraszam.

Ogólnie jeszcze nie urodziłam, wczoraj kupiłam wózek (dziś do domu ma tata mi dostarczyć) no i utargowałam że za 200 zł i do tego fotelik i do tego materac do łóżeczka + ma dołożyć różne drobne rzeczy dla małego ;)
Ogólnie wózek nie należy do najnowszych trendów ale mi sie podoba bo ma duże koła, amortyzatory itd :D Więc mój dzieć bedzie miał niezłą fure ;]

No i dziś mam zamiar wybrać sie po pare rzeczy dla siebie. Później nie bedzie na to czasu.. A wieczorem.. Jak bede sie dobrze czuła to zrobie te ciasto :))))

Artystka bede zagladac jak tylko bede mogla poniewaz moj maly ma kolki i jest nam ciezko naprawde to cos okropnego jak spi mam chwile czasu no ale trzeba obiad ugotowac cos w domu zrobic itd no ale bede zagladac jak tylko znajde chwile czasu:-)

Wika nam jest ciężko się przestawić z edytowaniem postów bo na grudniu tak nie musimy ale trzeba się dostosować:)
Umi a ja rachunkowość i finanse mam skończone :) nuuudy to były ale cóż przetrwałam:)

Paulus no pare postow i bedzie ok hehe tylko zeby dziewczyny sie nie denerwowaly naprawde jak jest tak ze sie pisze jak sie moze to ciezko sie przestawic :tak: hehe

Eh i musiałam do sklepu lecieć bo mi oczko w rajstopach poszło:-D:-D
wika_20 a po co ci zamknięty??
artystka92 Weź ty w koncu idź rodzić:-D ja jak byłam w ciazy to tez jak z pieprzem po sklepach latalam a urodziłamz drowo po terminie:-p
Pauluś89 Jak moja kuzynka tez o tym myslałam ale stwierdziłam ze wole cos z psychologia zwiazanego pedagogika czy cos w tym kierunku:tak:

reklama
Wika nic mi o tym nie wiadomo chyba nie chociaż ja mam taki wątek -wejdz na mój profil jest obok mam grudniowych
Umi ja chciałam coś z projektowania wnętrz. Heh a teraz planuję albo pedagogikę wczesnoszkolną albo położnictwo heh.
A zamknięty mamy na grudniowym i to ułatwia nam gdy np wymieniałyśmy się zdjęciami rodzin(co nieraz na głównym uznawałyśmy, że lepiej nie bo po co za dużo ludzi ma oglądać), numerami telefonów i namiarami na nk np:) tyle:)

Ostatnia edycja:
Do góry