reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi własnie pomyliło mi sie i chcialam usunac i napisac jeszcze raz ale nie zdarzylam hehe a wiec zdawalam podstawowe polski angielski i wos oczywiscie ustne pisemne itd i niezdalam polskiego pisemnego 1 pkt zabraklo i angielskiego ustnego

i jak z tym moim zapytaniem jest u was cos takiego jak "zamkniety" pytam z ciekawosci bo u nas jest i mozna cos napisac zeby wszyscy niewiedzieli...

Umi niewiem czy ciezkie ale jak sie chce to wszystko sie da nauczyc itd a ja chce isc zaocznie takze maz by zostal na weekendzie z naszym syniem

reklama
Witam ;)
Aguszakochana pamietamy!! Gratuluje córci. Ślicznotka z niej! :)

Kasiuch no ja jak urodze w marcu to myslalam zeby pod koniec wakacji chrzest był ;) Tylko chrzesną mam ale chrzesnego brak..
Aaa i fajne loczki :) Ostatnio tez chcialam sobie zrobić ale nie mam siły zeby siedzieć i zawijać włosy :D Zresztą u mnie efekt na pół godziny jest xD Bo mam proste włosy i zaraz mi sie prostują. Jak kiedys mialam 1 komunie i próbnie zakreciła mi fryzjerka włosy z tydzien wczesniej haha i po 30 minutach mialam proste jakbym je prostowala ;P Więc ogólnie nie opłaca mi sie krecić ;]

wika witamy i Ciebie :) Zaglądaj do nas czesto ;)

Ogólnie odpisałabym wam wszystkim dziewczyny ale sie pogubiłam kto co pisał i tylko to co pamietam.. Wczoraj juz źle sie czułam, katar miałam a dziś wstałam z potwornym katarem, boli mnie głowa i gardło. Ogólnie chora jestem pierwszy raz w czasie ciazy mnie tak powazniej złapało, tak to jeden dzien i przechodziło. I nie mam siły zbytnio myśleć co odpisać. Przepraszam.

Ogólnie jeszcze nie urodziłam, wczoraj kupiłam wózek (dziś do domu ma tata mi dostarczyć) no i utargowałam że za 200 zł i do tego fotelik i do tego materac do łóżeczka + ma dołożyć różne drobne rzeczy dla małego ;)
Ogólnie wózek nie należy do najnowszych trendów ale mi sie podoba bo ma duże koła, amortyzatory itd :D Więc mój dzieć bedzie miał niezłą fure ;]

No i dziś mam zamiar wybrać sie po pare rzeczy dla siebie. Później nie bedzie na to czasu.. A wieczorem.. Jak bede sie dobrze czuła to zrobie te ciasto :))))

Artystka bede zagladac jak tylko bede mogla poniewaz moj maly ma kolki i jest nam ciezko naprawde to cos okropnego jak spi mam chwile czasu no ale trzeba obiad ugotowac cos w domu zrobic itd no ale bede zagladac jak tylko znajde chwile czasu:-)

Wika nam jest ciężko się przestawić z edytowaniem postów bo na grudniu tak nie musimy ale trzeba się dostosować:)
Umi a ja rachunkowość i finanse mam skończone :) nuuudy to były ale cóż przetrwałam:)

Paulus no pare postow i bedzie ok hehe tylko zeby dziewczyny sie nie denerwowaly naprawde jak jest tak ze sie pisze jak sie moze to ciezko sie przestawic :tak: hehe

Eh i musiałam do sklepu lecieć bo mi oczko w rajstopach poszło:-D:-D
wika_20 a po co ci zamknięty??
artystka92 Weź ty w koncu idź rodzić:-D ja jak byłam w ciazy to tez jak z pieprzem po sklepach latalam a urodziłamz drowo po terminie:-p
Pauluś89 Jak moja kuzynka tez o tym myslałam ale stwierdziłam ze wole cos z psychologia zwiazanego pedagogika czy cos w tym kierunku:tak:

reklama
Wika nic mi o tym nie wiadomo chyba nie chociaż ja mam taki wątek -wejdz na mój profil jest obok mam grudniowych
Umi ja chciałam coś z projektowania wnętrz. Heh a teraz planuję albo pedagogikę wczesnoszkolną albo położnictwo heh.
A zamknięty mamy na grudniowym i to ułatwia nam gdy np wymieniałyśmy się zdjęciami rodzin(co nieraz na głównym uznawałyśmy, że lepiej nie bo po co za dużo ludzi ma oglądać), numerami telefonów i namiarami na nk np:) tyle:)

Ostatnia edycja:
Do góry