reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pauluś89 edytuj posty:-p:tak: wiem francowata jestem czyli widziałas co i jak bo ja miałam ogólne i nie wiem jakie to podpajeczynówkowe ale mi sie nie podoba nazwa:-D mnie sie łożysko odkleiło zreszta byłam zrowo po terminie

reklama
anetka ja dlatego, że mam dużą wadę wzroku-ale noszę soczewki wiec tego nie widać
Umi musiałam usiąść na stole operacyjnym i najpierw wbijali mi w plecy igłę ze znieczuleniem skóry a potem w kręgosłup się wbijali i znieczulali mnie od pasa w dół. Byłam cały czas świadoma więc ALeksa na cycki dostałam jak go wyjęli i odcięli pępowinę

Pauluś ja młodego zbaczyłam dopiero po kilku godzinach urodziłam o 6:30 a zobaczyłam go koło 14

paulus ja mialam wybor albo znieczulenie ogolne albo w kregoslup, ale jak pomyslalam, ze bede świadoma, że będę wszystko słyszała i w ogóle to zdecydowałam się na ogólne :-p

Ja Zuzie zobaczyłam po jakiejś godzinie. Czyli ok. 10:30 - 11:00. Później wieczorem mi ją dali i już się z nią nie rozstawałam, spała ze mną i w ogóle ciągle przy mnie była :tak:

ja tam wyboru nie miałam ale jakbym miała o bym z tamtad zwiała:-D:-p wcale mi sie tam nie podobało i anastezjologa miałam brzydkiego:confused2:

reklama
Do góry