reklama
W
wika_20
Gość
wika ja nie zauwazylam, zeby ktos tu o jakims zamknietym pisal
paulus ja miałam CC, bo Zuzia była ułożona pośladkowo, a Ty ?
no i miałam znieczulenie ogólne
Ale mi chodzi duuuzo duuuzo postów wstecz ok juz nie wazne ;-) lece
Pauluś89
Grudzień 2009
anetka ja dlatego, że mam dużą wadę wzroku-ale noszę soczewki wiec tego nie widać
Umi musiałam usiąść na stole operacyjnym i najpierw wbijali mi w plecy igłę ze znieczuleniem skóry a potem w kręgosłup się wbijali i znieczulali mnie od pasa w dół. Byłam cały czas świadoma więc ALeksa na cycki dostałam jak go wyjęli i odcięli pępowinę
Umi musiałam usiąść na stole operacyjnym i najpierw wbijali mi w plecy igłę ze znieczuleniem skóry a potem w kręgosłup się wbijali i znieczulali mnie od pasa w dół. Byłam cały czas świadoma więc ALeksa na cycki dostałam jak go wyjęli i odcięli pępowinę
Pauluś89
Grudzień 2009
Umi no ja się cieszę, że go odrazu mi pokazali ale cesarka jak się jest świadomym to dla mnie coś okropnego
.Aneta.
Fanka BB :)
paulus ja mialam wybor albo znieczulenie ogolne albo w kregoslup, ale jak pomyslalam, ze bede świadoma, że będę wszystko słyszała i w ogóle to zdecydowałam się na ogólne
Ja Zuzie zobaczyłam po jakiejś godzinie. Czyli ok. 10:30 - 11:00. Później wieczorem mi ją dali i już się z nią nie rozstawałam, spała ze mną i w ogóle ciągle przy mnie była
Ja Zuzie zobaczyłam po jakiejś godzinie. Czyli ok. 10:30 - 11:00. Później wieczorem mi ją dali i już się z nią nie rozstawałam, spała ze mną i w ogóle ciągle przy mnie była
Pauluś89
Grudzień 2009
Anetka też chciałam ogólne ale powiedzieli mi, że dla dziecka dobra mi zrobią w kręgosłup
Pauluś89
Grudzień 2009
A ja miałam fajnego anestezjologa
reklama