reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kinga MZ Dzięki za gratulacje ;) A no radzę sobie dobrze... Karmie piersią co 2-3 godziny , sama kąpie małą... OD początku jakoś dawałam radę... I przyznam się szczerze że wolałam od początku się usamodzielnić niż być zależna od mamy czy teściowej;/ :tak: Oczywiście jeśli bede potrzebowała rady to sama się po nią zgłoszę ale nie lubię kiedy ktoś daje mi rady na tematy o których mam pojęcie i cały czas nade mną stoi patrząc co robię. A tysiące rad od rodziny to chyba coś co każda młoda mama słyszy po przyjściu dzidzi na świat. Mnie osobiście to irytuje dlatego radzimy sobie jak umiemy i idzie Nam całkiem niezle :-D Mała z dnia na dzień rośniea mąż szczęśliwy. Najwięcej emocji przezyliśmy podczas porodu :-)

Pauluś89 No słyszałam właśnie że większość kobiet nie pamięta bólu gdy tylko zobaczy dziecko. U mnie tak było..Wielką męka ale kiedy yjęli małą dostałam nagle energii do działania :-D
A co tam u Ciebie? Jak się synek chowie?
umi2 Dziękuje bardzo ;) Śliczne ma Twój synek zdjęcie ..Jest już taki duży ;)
wika_20 Witaj ;):-p
Kasiuch Dzięki wielkie ;) Twój bobas też jest przekochany ;P
artystka92 Dzięki;) Pisz jak tam twój brzusio ..?
anetka551 Dzięki i napisz co u Ciebie ;) Muszę sporo ponadrabiać :tak:

reklama
mój był niski nie ogolony i miał dziwna fryzurę:-D:-D
AguśZakochana świetnie że tak sobie dobrze radzisz:tak: oby tak dalej wiesz nikt nie lubi jak mu rodzina daje mnustwo rad:-p

agus mnie najbardziej wkurza jak ktos mi mowi "kiedys to bylo tak...", "kiedys to sie tak robilo.." ale i tak najbardziej wkurza mnie moja tesciowa:p jak powiedzielismy, ze Zuza za bardzo slodyczy nie bedzie jadla to ona na to, ze "to po co zyc jak przyjemnosci zadnych nie ma" :-D:-D chora baba

A u mnie po staremu, ucze sie, odchudzam sie i wstaje w nocy do Zuzi po 10 razy :-p:-p

Aguś mój synek rośnie i rośnie to już ponad 6 kilo zdrowego bobasa-i tu wkleje jego foty:)

Załączniki

• DSC02586 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02586 [DVD (NTSC)].jpg
    18 KB · Wyświetleń: 21
reklama
wika_20 Na poprzednia strone spojrzyj:-)
Kasiuch tak jest w regulaminie wystarczy go przeczytac:tak:;-)
edit
wika_20 No widzisz i jest git:-) ja tez tak miałam pierwsze na kwietniówki wchodziłam a teraz tu fajnie tu jest i miło :-)
czytalam widocznie niedokladnie:tak:

Witam ;)
Aguszakochana pamietamy!! Gratuluje córci. Ślicznotka z niej! :)

Kasiuch no ja jak urodze w marcu to myslalam zeby pod koniec wakacji chrzest był ;) Tylko chrzesną mam ale chrzesnego brak..
Aaa i fajne loczki :) Ostatnio tez chcialam sobie zrobić ale nie mam siły zeby siedzieć i zawijać włosy :D Zresztą u mnie efekt na pół godziny jest xD Bo mam proste włosy i zaraz mi sie prostują. Jak kiedys mialam 1 komunie i próbnie zakreciła mi fryzjerka włosy z tydzien wczesniej haha i po 30 minutach mialam proste jakbym je prostowala ;P Więc ogólnie nie opłaca mi sie krecić ;]

wika witamy i Ciebie :) Zaglądaj do nas czesto ;)

Ogólnie odpisałabym wam wszystkim dziewczyny ale sie pogubiłam kto co pisał i tylko to co pamietam.. Wczoraj juz źle sie czułam, katar miałam a dziś wstałam z potwornym katarem, boli mnie głowa i gardło. Ogólnie chora jestem pierwszy raz w czasie ciazy mnie tak powazniej złapało, tak to jeden dzien i przechodziło. I nie mam siły zbytnio myśleć co odpisać. Przepraszam.

Ogólnie jeszcze nie urodziłam, wczoraj kupiłam wózek (dziś do domu ma tata mi dostarczyć) no i utargowałam że za 200 zł i do tego fotelik i do tego materac do łóżeczka + ma dołożyć różne drobne rzeczy dla małego ;)
Ogólnie wózek nie należy do najnowszych trendów ale mi sie podoba bo ma duże koła, amortyzatory itd :D Więc mój dzieć bedzie miał niezłą fure ;]

No i dziś mam zamiar wybrać sie po pare rzeczy dla siebie. Później nie bedzie na to czasu.. A wieczorem.. Jak bede sie dobrze czuła to zrobie te ciasto :))))
to fajnie tez bym chciala miec takie proste:confused2:a mussze prostowac...bo mam siano na glowie...:wściekła/y:
Cześć laski
Można się dołączyć?:-)
zacytuje PAULUS ' i tu sie spotykamy':) mozna:tak:

Do góry