AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Kinga MZ Dzięki za gratulacje A no radzę sobie dobrze... Karmie piersią co 2-3 godziny , sama kąpie małą... OD początku jakoś dawałam radę... I przyznam się szczerze że wolałam od początku się usamodzielnić niż być zależna od mamy czy teściowej;/ Oczywiście jeśli bede potrzebowała rady to sama się po nią zgłoszę ale nie lubię kiedy ktoś daje mi rady na tematy o których mam pojęcie i cały czas nade mną stoi patrząc co robię. A tysiące rad od rodziny to chyba coś co każda młoda mama słyszy po przyjściu dzidzi na świat. Mnie osobiście to irytuje dlatego radzimy sobie jak umiemy i idzie Nam całkiem niezle Mała z dnia na dzień rośniea mąż szczęśliwy. Najwięcej emocji przezyliśmy podczas porodu :-)
Pauluś89 No słyszałam właśnie że większość kobiet nie pamięta bólu gdy tylko zobaczy dziecko. U mnie tak było..Wielką męka ale kiedy yjęli małą dostałam nagle energii do działania A co tam u Ciebie? Jak się synek chowie?
umi2 Dziękuje bardzo Śliczne ma Twój synek zdjęcie ..Jest już taki duży
wika_20 Witaj
Kasiuch Dzięki wielkie Twój bobas też jest przekochany ;P
artystka92 Dzięki Pisz jak tam twój brzusio ..?
anetka551 Dzięki i napisz co u Ciebie Muszę sporo ponadrabiać
Pauluś89 No słyszałam właśnie że większość kobiet nie pamięta bólu gdy tylko zobaczy dziecko. U mnie tak było..Wielką męka ale kiedy yjęli małą dostałam nagle energii do działania A co tam u Ciebie? Jak się synek chowie?
umi2 Dziękuje bardzo Śliczne ma Twój synek zdjęcie ..Jest już taki duży
wika_20 Witaj
Kasiuch Dzięki wielkie Twój bobas też jest przekochany ;P
artystka92 Dzięki Pisz jak tam twój brzusio ..?
anetka551 Dzięki i napisz co u Ciebie Muszę sporo ponadrabiać