reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kinga MZ Dzięki za gratulacje ;) A no radzę sobie dobrze... Karmie piersią co 2-3 godziny , sama kąpie małą... OD początku jakoś dawałam radę... I przyznam się szczerze że wolałam od początku się usamodzielnić niż być zależna od mamy czy teściowej;/ :tak: Oczywiście jeśli bede potrzebowała rady to sama się po nią zgłoszę ale nie lubię kiedy ktoś daje mi rady na tematy o których mam pojęcie i cały czas nade mną stoi patrząc co robię. A tysiące rad od rodziny to chyba coś co każda młoda mama słyszy po przyjściu dzidzi na świat. Mnie osobiście to irytuje dlatego radzimy sobie jak umiemy i idzie Nam całkiem niezle :-D Mała z dnia na dzień rośniea mąż szczęśliwy. Najwięcej emocji przezyliśmy podczas porodu :-)

Pauluś89 No słyszałam właśnie że większość kobiet nie pamięta bólu gdy tylko zobaczy dziecko. U mnie tak było..Wielką męka ale kiedy yjęli małą dostałam nagle energii do działania :-D
A co tam u Ciebie? Jak się synek chowie?
umi2 Dziękuje bardzo ;) Śliczne ma Twój synek zdjęcie ..Jest już taki duży ;)
wika_20 Witaj ;):-p
Kasiuch Dzięki wielkie ;) Twój bobas też jest przekochany ;P
artystka92 Dzięki;) Pisz jak tam twój brzusio ..?
anetka551 Dzięki i napisz co u Ciebie ;) Muszę sporo ponadrabiać :tak:

reklama
mój był niski nie ogolony i miał dziwna fryzurę:-D:-D
AguśZakochana świetnie że tak sobie dobrze radzisz:tak: oby tak dalej wiesz nikt nie lubi jak mu rodzina daje mnustwo rad:-p

agus mnie najbardziej wkurza jak ktos mi mowi "kiedys to bylo tak...", "kiedys to sie tak robilo.." ale i tak najbardziej wkurza mnie moja tesciowa:p jak powiedzielismy, ze Zuza za bardzo slodyczy nie bedzie jadla to ona na to, ze "to po co zyc jak przyjemnosci zadnych nie ma" :-D:-D chora baba

A u mnie po staremu, ucze sie, odchudzam sie i wstaje w nocy do Zuzi po 10 razy :-p:-p

Aguś mój synek rośnie i rośnie to już ponad 6 kilo zdrowego bobasa-i tu wkleje jego foty:)

Załączniki

• DSC02586 [DVD (NTSC)].jpg
    DSC02586 [DVD (NTSC)].jpg
    18 KB · Wyświetleń: 28
reklama
wika_20 Na poprzednia strone spojrzyj:-)
Kasiuch tak jest w regulaminie wystarczy go przeczytac:tak:;-)
edit
wika_20 No widzisz i jest git:-) ja tez tak miałam pierwsze na kwietniówki wchodziłam a teraz tu fajnie tu jest i miło :-)
czytalam widocznie niedokladnie:tak:

Witam ;)
Aguszakochana pamietamy!! Gratuluje córci. Ślicznotka z niej! :)

Kasiuch no ja jak urodze w marcu to myslalam zeby pod koniec wakacji chrzest był ;) Tylko chrzesną mam ale chrzesnego brak..
Aaa i fajne loczki :) Ostatnio tez chcialam sobie zrobić ale nie mam siły zeby siedzieć i zawijać włosy :D Zresztą u mnie efekt na pół godziny jest xD Bo mam proste włosy i zaraz mi sie prostują. Jak kiedys mialam 1 komunie i próbnie zakreciła mi fryzjerka włosy z tydzien wczesniej haha i po 30 minutach mialam proste jakbym je prostowala ;P Więc ogólnie nie opłaca mi sie krecić ;]

wika witamy i Ciebie :) Zaglądaj do nas czesto ;)

Ogólnie odpisałabym wam wszystkim dziewczyny ale sie pogubiłam kto co pisał i tylko to co pamietam.. Wczoraj juz źle sie czułam, katar miałam a dziś wstałam z potwornym katarem, boli mnie głowa i gardło. Ogólnie chora jestem pierwszy raz w czasie ciazy mnie tak powazniej złapało, tak to jeden dzien i przechodziło. I nie mam siły zbytnio myśleć co odpisać. Przepraszam.

Ogólnie jeszcze nie urodziłam, wczoraj kupiłam wózek (dziś do domu ma tata mi dostarczyć) no i utargowałam że za 200 zł i do tego fotelik i do tego materac do łóżeczka + ma dołożyć różne drobne rzeczy dla małego ;)
Ogólnie wózek nie należy do najnowszych trendów ale mi sie podoba bo ma duże koła, amortyzatory itd :D Więc mój dzieć bedzie miał niezłą fure ;]

No i dziś mam zamiar wybrać sie po pare rzeczy dla siebie. Później nie bedzie na to czasu.. A wieczorem.. Jak bede sie dobrze czuła to zrobie te ciasto :))))
to fajnie tez bym chciala miec takie proste:confused2:a mussze prostowac...bo mam siano na glowie...:wściekła/y:
Cześć laski
Można się dołączyć?:-)
zacytuje PAULUS ' i tu sie spotykamy':) mozna:tak:

Do góry