reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi chcialam zapytac czy macie? a chyba kazdy wie po co jest ...tak jak i u nas na grudniowkach kazda moze sie podzielic problemami jakos tak w gronie zamknietym ... i czytaja to osoby doradzaja... a nie ze wszyscy moga to przeczytac.. kazdy kto wejdzie na kompa na forum :-(

i tak jak napisala paulus zdjecia namiary itd

reklama
panistepelek fajna laseczka z Ciebie, a tych kilogramów na + chyba zbyt dużo nie było :-p

Magda ja od cioci dostałam pełno sukienek dla Zuzi i już nie mogę się doczekać lata, aż będzie mogła je założyć :tak:

Agus ja Cie pamietam :tak: gratuluję, Milenka jest cudna :tak::-)

wika witam nową mamuśke ;-)

artystka etam, nie ważne, że wózek nie jest jakiś najnowszy, ja też takiego nie miałam, ważne, żeby był wygodny, a w gondoli synka i tak pewnie długo nie pozozisz.. Zuza już po 4 miesiąach się buntowała :tak:

wika 20 źle zadałam pytanie chciałam zapytac czy chcesz zakładać:-D:-p zapewne jest jakiś ale pewnie tylko ci co długo tu piszą maja dostep wydaje mi sie ze jak wszędzie:-)
Pauluś89 o ooo projektowanie wnetrz super!!! ja bym mogła projektowac strasznie mi sie to podoba ale studia podobno są ciezkie... ja na połoznictwo bym nie poszła bo mnie by ratowac musieli:-D:-D:-D

umi aa bo Ty w pracy :-) a ja to siedzę z dupskiem w domu więc mam moją marudę 24h na dobe :sorry: Moje dziecie się zdrzemneło :tak::tak:

paulus czasami jak ćwiczę, to blizna troszkę boli, ale u Ciebie to nic dziwnego, bo jesteś krócej po CC niż ja. Mnie ogólnie ponad miesiąc bolała cokolwiek bym robiła

Pauluś :-D:-D:-D ja jak widze krew to sie modle zeby nie wyrznąć glowa w cos od razu jest mi niedobrze:-p:-p:-p poza tym nie wyobrazam sobie tego:-p:-p Nie potrafilam sobie wyobrazic tego jak ja normalnie urodze, a skoro nie rodziłam to tym bardziej dla mnie to abstrakcja

Anetka ale ja tylko zadałam pytanie czy jest nikt przeciez po kilku postach chyba nie oczekuje na dostanie sie tam u nas na grudniwoacj Ci co sie udzielaja maja dostep i tyle reszra nie

Umi a co Ty tez nie dlugo sie uidzielasz?

reklama
wika spoko, ja tylko odpowiedziałam ;-)

umi mi to się słabo robi jak krew widzę, ja się cieszę, że naturalnie nie rodziłam, bo ten widok mnie ominął :-p:-p

Do góry