reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wika_20 Mamy tu taka zasade na watku ze nie piszemy posta pod postem jesli chesz cos dopisac a nikt inny nie napisał po tobie to kliknij na opcje edytuj i dopisz do wczesniejszego posta:-) No to póxno odkryłaś ten watek zwazywszy na to ze jestes na BB od kwietnia:-p 2009:tak:

reklama
wika_20 Mamy tu taka zasade na watku ze nie piszemy posta pod postem jesli chesz cos dopisac a nikt inny nie napisał po tobie to kliknij na opcje edytuj i dopisz do wczesniejszego posta:-) No to póxno odkryłaś ten watek zwazywszy na to ze jestes na BB od kwietnia:-p 2009:tak:
jest taka zasada???hmm.. niewiedzialam..:-p:no:

hehe a mozna jasniej ... tez jak sie cofnełam to nie ma mojego posta pod postem ktos odpisal i dopiero ja napisalam... albo ja nie czaje jaka zasada he

A pozno watek odkrylam poniewaz zawsze wchodzilam tylko od razu na grudzien 2009 nie szperalam wogole jakie sa inne watki jakos nie mialam potrzeby

A JEST RZECZYWISCIE hehe juz chyba czaje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wika_20 Na poprzednia strone spojrzyj:-)
Kasiuch tak jest w regulaminie wystarczy go przeczytac:tak:;-)
edit
wika_20 No widzisz i jest git:-) ja tez tak miałam pierwsze na kwietniówki wchodziłam a teraz tu fajnie tu jest i miło :-)

Ja czytałam regulamin ale w końcu regulaminy sa po to żeby je łamać :-D
Nie no zartuje oczywiscie rozumiem ze tutaj tak macie i bede sie do tego stosowac :-)

hehe ale to trzeba w gore co chwile patrzec czy ktos czegos nie edytowal i nie dopisał nie no jakos sie połapie

Umi2 A więc ja zajmuje sie domkiem i moim Synkiem :-) a do szkoły ide od wrzesnia na studium zaoczne no bo jestem tylko po liceum ogolnokształcacym i przydało by się cos wiecej skonczyc a matury niestety nie zdałam zeby pojsc na zaoczne studia no i to kosztuje.... niezakalam dwoch egzaminów niby jeszcze mam czas zeby poprawic ale jakos niemoge sie za to zabrac;-) mieszkam z mezem i moj maz pracuje.

wika_20 matura sie nie przejmuj mozna zdac w kazdej chwili:-) a na jaki kierunek studium planujesz pójść?

Umi nie przejmuje sie az tak przejmowalam sie jak sie okazalo ze do jednego egzaminu zeby zdac zabrakło mi 1 pkt a do drugiego tez niewiele juz nie pamietam... a wybieram sie dokladnie niewiem jeszcze na jaki kierunek myslalam handlowiec... moze niewiem jeszcze.

reklama
wika20 bałagam edytuj te posty :tak::-p a co zdawałaś?
edit chyba mi sie cos przewidziało???
handlowośc to chyba ciężkie? nie wiem sama ale na pewno przydatne:-) a kto z dzieckiem zostanie?

Ostatnia edycja:
Do góry