reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wika_20 Mamy tu taka zasade na watku ze nie piszemy posta pod postem jesli chesz cos dopisac a nikt inny nie napisał po tobie to kliknij na opcje edytuj i dopisz do wczesniejszego posta:-) No to póxno odkryłaś ten watek zwazywszy na to ze jestes na BB od kwietnia:-p 2009:tak:

reklama
wika_20 Mamy tu taka zasade na watku ze nie piszemy posta pod postem jesli chesz cos dopisac a nikt inny nie napisał po tobie to kliknij na opcje edytuj i dopisz do wczesniejszego posta:-) No to póxno odkryłaś ten watek zwazywszy na to ze jestes na BB od kwietnia:-p 2009:tak:
jest taka zasada???hmm.. niewiedzialam..:-p:no:

hehe a mozna jasniej ... tez jak sie cofnełam to nie ma mojego posta pod postem ktos odpisal i dopiero ja napisalam... albo ja nie czaje jaka zasada he

A pozno watek odkrylam poniewaz zawsze wchodzilam tylko od razu na grudzien 2009 nie szperalam wogole jakie sa inne watki jakos nie mialam potrzeby

A JEST RZECZYWISCIE hehe juz chyba czaje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wika_20 Na poprzednia strone spojrzyj:-)
Kasiuch tak jest w regulaminie wystarczy go przeczytac:tak:;-)
edit
wika_20 No widzisz i jest git:-) ja tez tak miałam pierwsze na kwietniówki wchodziłam a teraz tu fajnie tu jest i miło :-)

Ja czytałam regulamin ale w końcu regulaminy sa po to żeby je łamać :-D
Nie no zartuje oczywiscie rozumiem ze tutaj tak macie i bede sie do tego stosowac :-)

hehe ale to trzeba w gore co chwile patrzec czy ktos czegos nie edytowal i nie dopisał nie no jakos sie połapie

Umi2 A więc ja zajmuje sie domkiem i moim Synkiem :-) a do szkoły ide od wrzesnia na studium zaoczne no bo jestem tylko po liceum ogolnokształcacym i przydało by się cos wiecej skonczyc a matury niestety nie zdałam zeby pojsc na zaoczne studia no i to kosztuje.... niezakalam dwoch egzaminów niby jeszcze mam czas zeby poprawic ale jakos niemoge sie za to zabrac;-) mieszkam z mezem i moj maz pracuje.

wika_20 matura sie nie przejmuj mozna zdac w kazdej chwili:-) a na jaki kierunek studium planujesz pójść?

Umi nie przejmuje sie az tak przejmowalam sie jak sie okazalo ze do jednego egzaminu zeby zdac zabrakło mi 1 pkt a do drugiego tez niewiele juz nie pamietam... a wybieram sie dokladnie niewiem jeszcze na jaki kierunek myslalam handlowiec... moze niewiem jeszcze.

reklama
wika20 bałagam edytuj te posty :tak::-p a co zdawałaś?
edit chyba mi sie cos przewidziało???
handlowośc to chyba ciężkie? nie wiem sama ale na pewno przydatne:-) a kto z dzieckiem zostanie?

Ostatnia edycja:
Do góry