Pauluś89
Grudzień 2009
I tu się spotykamyCzesc :-)
Można sie przyłaczyc ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tu się spotykamyCzesc :-)
Można sie przyłaczyc ;-)
w czerwcu ze wzgledu na mature K. i chrzestnakasiuch a kiedy macie chrzciny?
Własnie dziewczyny ja nie mam bierzmowania, ale to chyba nie ma żadnego związku z tym że chce swoje dziecko ochrzcić. Chyba ze musze mieć bierzmowanie?
hehehe dobre!Artystka modelką? Póki co, Sonia chce zostać czarodziejką Ma męża Krystiana z którym juz chodzi w parze i nigdy nie chce mieć dzieci oto jej plan na przyszłość
ja ja ja!!uff, przeżyłam. ale ledwo weszłam do domu i zaraz muszę lecieć na pks po mojego R.
któraś jeszcze mnie wyszukała na naszej klasie?
gratulacje! sliczna corcia! i fajna data!Witajcie mamusie Pewnie większość mnie już nie pamięta..Nie pisałam bardzo długo ponieważ byłam w szpitalu i miałam inne ważne zajęcia... Teraz wpadłam żeby podzielić się zdjęciami mojej córeczki. urodziłam 7 lutego o 20.30 ...Poród był cięzki bo całą noc i cały dzień męczyły mnie skurcze a lekarze kazali mi czekać..W każdym bądź razie bólu już nie pamiętam...Milenka jest cudowna...Robi słodkie minki i jest w miare grzeczna. Cóż mogę jeszcze napisać..postaram się nadrobić nieobecności.
obecna! ale za godzinke lecem na miasto na male zakupyi poszukiwania sukieneczki na weselich! (poki przeceny sa) hehe a co sie bede wykosztowywac! a wogole moj olek mnie dzis rozbroil! spal od 22.00 do 4.30!!!!!!!!!!!!!!!ooo jest i Kasiuch