reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi jakos niedawno odkryłam ten wątek zawsze pisałam na moim Grudniowym 2009 no ale mam 21 dopiero co skonczone wiec młoda mama jestem :-D i chętnie z wami równiez pogadam

Paulus a tez z naszego ...

A wiec ja rowniez sie ciesze ze zostalam młoda mama ja akurat na własne życzenie staralismy sie o małego jakiś rok i w konu sie udało...

Zapomniałam dodac iz jestem równiez męzatka w poznajmy sie ;-)

kasiuch a kiedy macie chrzciny?
Własnie dziewczyny ja nie mam bierzmowania, ale to chyba nie ma żadnego związku z tym że chce swoje dziecko ochrzcić. Chyba ze musze mieć bierzmowanie?
w czerwcu ze wzgledu na mature K. i chrzestna:)

Artystka modelką? Póki co, Sonia chce zostać czarodziejką :tak: Ma męża Krystiana z którym juz chodzi w parze :D i nigdy nie chce mieć dzieci :D oto jej plan na przyszłość
hehehe dobre!:-D

uff, przeżyłam. ale ledwo weszłam do domu i zaraz muszę lecieć na pks po mojego R.:-p
któraś jeszcze mnie wyszukała na naszej klasie?:-D
ja ja ja!!:tak:

Witajcie mamusie ;) Pewnie większość mnie już nie pamięta..Nie pisałam bardzo długo ponieważ byłam w szpitalu i miałam inne ważne zajęcia... Teraz wpadłam żeby podzielić się zdjęciami mojej córeczki. urodziłam 7 lutego o 20.30 ...Poród był cięzki bo całą noc i cały dzień męczyły mnie skurcze a lekarze kazali mi czekać..W każdym bądź razie bólu już nie pamiętam...Milenka jest cudowna...Robi słodkie minki i jest w miare grzeczna. Cóż mogę jeszcze napisać..postaram się nadrobić nieobecności.

gratulacje! sliczna corcia! i fajna data!:tak:

witam sie
ale sie dzis odwalilam normalnie zakrecilam sobie wloski:) wstawiam fotke:)

Załączniki

• P1020758.jpg
    P1020758.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry