reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi jakos niedawno odkryłam ten wątek zawsze pisałam na moim Grudniowym 2009 no ale mam 21 dopiero co skonczone wiec młoda mama jestem :-D i chętnie z wami równiez pogadam

Paulus a tez z naszego ...

A wiec ja rowniez sie ciesze ze zostalam młoda mama ja akurat na własne życzenie staralismy sie o małego jakiś rok i w konu sie udało...

Zapomniałam dodac iz jestem równiez męzatka w poznajmy sie ;-)

kasiuch a kiedy macie chrzciny?
Własnie dziewczyny ja nie mam bierzmowania, ale to chyba nie ma żadnego związku z tym że chce swoje dziecko ochrzcić. Chyba ze musze mieć bierzmowanie?
w czerwcu ze wzgledu na mature K. i chrzestna:)

Artystka modelką? Póki co, Sonia chce zostać czarodziejką :tak: Ma męża Krystiana z którym juz chodzi w parze :D i nigdy nie chce mieć dzieci :D oto jej plan na przyszłość
hehehe dobre!:-D

uff, przeżyłam. ale ledwo weszłam do domu i zaraz muszę lecieć na pks po mojego R.:-p
któraś jeszcze mnie wyszukała na naszej klasie?:-D
ja ja ja!!:tak:

Witajcie mamusie ;) Pewnie większość mnie już nie pamięta..Nie pisałam bardzo długo ponieważ byłam w szpitalu i miałam inne ważne zajęcia... Teraz wpadłam żeby podzielić się zdjęciami mojej córeczki. urodziłam 7 lutego o 20.30 ...Poród był cięzki bo całą noc i cały dzień męczyły mnie skurcze a lekarze kazali mi czekać..W każdym bądź razie bólu już nie pamiętam...Milenka jest cudowna...Robi słodkie minki i jest w miare grzeczna. Cóż mogę jeszcze napisać..postaram się nadrobić nieobecności.

gratulacje! sliczna corcia! i fajna data!:tak:

witam sie
ale sie dzis odwalilam normalnie zakrecilam sobie wloski:) wstawiam fotke:)

Załączniki

• P1020758.jpg
    P1020758.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry