reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a My dziś na weekend do Krzyśka.
Lusia teraz tańcuje , bo muzyczkę jej puściłam i cudnie wywija dupcią :-D.
aaa i wczoraj znalazłam super ciuszki na strychu.. spódniczki i sukieneczki takie cudne już nie mogę doczekać , aż je założy :-p:tak:

reklama
Witajcie za mna dość dobra noc:-) mały sie tylko strasznie wiercił i o 3 chciał pić...
Maagda_ Ja jak ide do sklepu to tez zawsze ogladam sukienki i sie zachwycam:-p:-D ale nie kupuje bo nie mam dla kogo:-p a te sukienki to kiedys kupiłas i dałas na strych czy jeszcze po tobie bo ja miałam takie jak jeszcze ja byłam mała i gdybym miała córke to powiem ci ze swietnie by sie nadały bo w stanie idealnym:tak:
panistepelek Ale laska z ciebie była i jest:tak: Klaudia do ciebie chyba podobna
lenka87 U nas ksiadz strasznie sie pluł że nie mamy slubu ale go zgasiłam ze 3 razy i dał sobie siana ale tak jak piszesz chrzstni musza byc czysci jak łza

Witajcie mamusie ;) Pewnie większość mnie już nie pamięta..Nie pisałam bardzo długo ponieważ byłam w szpitalu i miałam inne ważne zajęcia... Teraz wpadłam żeby podzielić się zdjęciami mojej córeczki. urodziłam 7 lutego o 20.30 ...Poród był cięzki bo całą noc i cały dzień męczyły mnie skurcze a lekarze kazali mi czekać..W każdym bądź razie bólu już nie pamiętam...Milenka jest cudowna...Robi słodkie minki i jest w miare grzeczna. Cóż mogę jeszcze napisać..postaram się nadrobić nieobecności.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry