reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a My dziś na weekend do Krzyśka.
Lusia teraz tańcuje , bo muzyczkę jej puściłam i cudnie wywija dupcią :-D.
aaa i wczoraj znalazłam super ciuszki na strychu.. spódniczki i sukieneczki takie cudne już nie mogę doczekać , aż je założy :-p:tak:

reklama
Witajcie za mna dość dobra noc:-) mały sie tylko strasznie wiercił i o 3 chciał pić...
Maagda_ Ja jak ide do sklepu to tez zawsze ogladam sukienki i sie zachwycam:-p:-D ale nie kupuje bo nie mam dla kogo:-p a te sukienki to kiedys kupiłas i dałas na strych czy jeszcze po tobie bo ja miałam takie jak jeszcze ja byłam mała i gdybym miała córke to powiem ci ze swietnie by sie nadały bo w stanie idealnym:tak:
panistepelek Ale laska z ciebie była i jest:tak: Klaudia do ciebie chyba podobna
lenka87 U nas ksiadz strasznie sie pluł że nie mamy slubu ale go zgasiłam ze 3 razy i dał sobie siana ale tak jak piszesz chrzstni musza byc czysci jak łza

Witajcie mamusie ;) Pewnie większość mnie już nie pamięta..Nie pisałam bardzo długo ponieważ byłam w szpitalu i miałam inne ważne zajęcia... Teraz wpadłam żeby podzielić się zdjęciami mojej córeczki. urodziłam 7 lutego o 20.30 ...Poród był cięzki bo całą noc i cały dzień męczyły mnie skurcze a lekarze kazali mi czekać..W każdym bądź razie bólu już nie pamiętam...Milenka jest cudowna...Robi słodkie minki i jest w miare grzeczna. Cóż mogę jeszcze napisać..postaram się nadrobić nieobecności.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry