reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ARTYSTA hehe to nie zle sie wczoraj najadlas ogorasow ^^ ;D musisz sprobowac wchodzic na BB bo jak cie nie ma chwile to juz wszystkie myslimy ze rodzisz hehe ^^ a ta ogolnie to ja ci wyslalam zaproszenie na nk ^^ ;D

uff, przeżyłam. ale ledwo weszłam do domu i zaraz muszę lecieć na pks po mojego R.:-p
któraś jeszcze mnie wyszukała na naszej klasie?:-D

Artystka no więc ty nie musisz mieć bierzmowania. W sumie to niewiele wymagają od rodziców. Jedynym utrudnieniem co do chrzcin jak sie ma ślub cywilny bez kościelnego. Ale u ciebie nie ma takiego problemu. Tylko rodzice chrzestni muszą być bez zarzutu, wierzący, praktykujący. W większości parafii wymaga się zaświadczenia o tym,ze kandydat na chrzestnego jest praktykujacy. Mój brat prawie by nie został chrzestnym-bo przyznał się ,ze mieszka bez ślubu z dziewczyną. Na szczęscie dostał papier od innego księdza:)

Potrzebny jest potem tylko akt urodzenia:)

artystka - Co do zaświadczenia o bierzmowaniu to akurat różnie bywa, zalezy od prafii i księdza. Ja np. nie musiałam dawać no bo w prafii ksiądz wiedział a mąz dostarczał swoje (jest z innej) parafii jak braliśmy ślub.

ixidixi - Fajną masz kuzynke i również pozdrawiamy.

To ja jakos tam kiedyś przed ciążą:
24ypx76.jpg

Z kilogramami na plusie, miesiąc po porodzie:
icnz3l.jpg

długie i krótkie włosy :p
dlksvr.jpg

A to już dwa mixy z moją córcią, troche w domu i na sniegu
o7psi9.jpg

55fd4o.jpg

reklama
Melduję się:)
Mój urwis sprawił, że wczorajsze po południe wlekło się strasznie. Uznał, że najlepszą rozrywką jest siedzenie u mamy na rękach. Pierwszy raz tak miał i co chwilę płakał. Ehhh a dziś jeszczę śpi :)

Do góry