reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ARTYSTA hehe to nie zle sie wczoraj najadlas ogorasow ^^ ;D musisz sprobowac wchodzic na BB bo jak cie nie ma chwile to juz wszystkie myslimy ze rodzisz hehe ^^ a ta ogolnie to ja ci wyslalam zaproszenie na nk ^^ ;D

uff, przeżyłam. ale ledwo weszłam do domu i zaraz muszę lecieć na pks po mojego R.:-p
któraś jeszcze mnie wyszukała na naszej klasie?:-D

Artystka no więc ty nie musisz mieć bierzmowania. W sumie to niewiele wymagają od rodziców. Jedynym utrudnieniem co do chrzcin jak sie ma ślub cywilny bez kościelnego. Ale u ciebie nie ma takiego problemu. Tylko rodzice chrzestni muszą być bez zarzutu, wierzący, praktykujący. W większości parafii wymaga się zaświadczenia o tym,ze kandydat na chrzestnego jest praktykujacy. Mój brat prawie by nie został chrzestnym-bo przyznał się ,ze mieszka bez ślubu z dziewczyną. Na szczęscie dostał papier od innego księdza:)

Potrzebny jest potem tylko akt urodzenia:)

artystka - Co do zaświadczenia o bierzmowaniu to akurat różnie bywa, zalezy od prafii i księdza. Ja np. nie musiałam dawać no bo w prafii ksiądz wiedział a mąz dostarczał swoje (jest z innej) parafii jak braliśmy ślub.

ixidixi - Fajną masz kuzynke i również pozdrawiamy.

To ja jakos tam kiedyś przed ciążą:
24ypx76.jpg

Z kilogramami na plusie, miesiąc po porodzie:
icnz3l.jpg

długie i krótkie włosy :p
dlksvr.jpg

A to już dwa mixy z moją córcią, troche w domu i na sniegu
o7psi9.jpg

55fd4o.jpg

reklama
Melduję się:)
Mój urwis sprawił, że wczorajsze po południe wlekło się strasznie. Uznał, że najlepszą rozrywką jest siedzenie u mamy na rękach. Pierwszy raz tak miał i co chwilę płakał. Ehhh a dziś jeszczę śpi :)

Do góry