reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hehe kochana ja też juz tesknie a dziecia jeszcze nawet nie ma ze mną ;P
Z tym że ja co 30, 40 minut wstaje, a jak wstane to 15 minut usypiam, a no usne to po 10 minutach dzieć da mi kopa wiec sie budze i tak cala noc moja wygląda.. I ogólnie to wstaje bardziej zmęczona niż sie położyłam.. ;/

Hehe ale wolałabym sie niewysypiać w ten sposób niż wstawać z gorszymi bólami pleców, nogi bolą mnie po nocy jakbym chodziła non stop a nie spała haha.
Ale szczerze juz sie do tego przyzwyczaiłam ;P

Dziś jadę zobaczyć wózek bo moja ciocia ma koleżankę, nowiutki wózeczek, pare razy użyty za 250zł chce sprzedać, ale musze zobaczyc co to za cudo i czy ciężkie przede wszystkim :p
A jak dziś nie pojade (zależy od tego jak tata bedzie sie czuł, bo chory jest) to wybieram sie do babci po blache, i kupić sobie coś :) W końcu dostałam kase na 18tke a nic z tego sobie nie kupiłam. A co! Musze sobie kupić leginsy porządniejsze jakieś i mysle o tunice, takiej którą po ciąży jak założe to fajnie bedzie też wyglądać (i zasłaniać resztki brzucha po ciąży ;p)
Już mam dość siedzenia w domu, mamie zaprotestowałam ze jak mi wody płodowe odejdą to są telefony i mnóstwo ludzi na mieście i w dodatku są taksówki, biore płace i jestem w szpitalu :p i powiedzialam jej ze jak tak bede siedziec na miejscu to pozniej nie dam rady sie dzieciem moim opiekować bo bede do leniuchowania przyzwyczajona. No i jakoś to przełknęła i powiedziała ze moge iśc ;D;p

Ważyłam sie... ;/ przytyłam półtora kg!! już mam razem 17 kg na plusie ;/ :((

kingusia oj te dzieci nasze mają chyba za dobrze w brzuszkach ;P Nie chcą wyjść skubane ;)

kasiuch a kiedy macie chrzciny?
Własnie dziewczyny ja nie mam bierzmowania, ale to chyba nie ma żadnego związku z tym że chce swoje dziecko ochrzcić. Chyba ze musze mieć bierzmowanie?

Eh dziewczęta.. fajnie sie was czyta :D :rofl2:

Mam małą kuzynkę, 4 lata ma mała wredotka:-p Jak już przyjeżdża (średnio każdego dnia na ok 6-8 h) to jej ulubionym zajeciem jest ubieranie moich ubrań:eek:
Tak więc jak już mi zdemolowała pół pokoju w poszukiwaniu "jej" kapelusza:crazy: i dokopaniu sie w szafie do "jej" sweterka :D postanowiłam to wykorzystać i oto efekty..::cool::rofl2:
P1030849.jpg

P1030846.jpg

P1030845.jpg

reklama
Do góry