reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hehe kochana ja też juz tesknie a dziecia jeszcze nawet nie ma ze mną ;P
Z tym że ja co 30, 40 minut wstaje, a jak wstane to 15 minut usypiam, a no usne to po 10 minutach dzieć da mi kopa wiec sie budze i tak cala noc moja wygląda.. I ogólnie to wstaje bardziej zmęczona niż sie położyłam.. ;/

Hehe ale wolałabym sie niewysypiać w ten sposób niż wstawać z gorszymi bólami pleców, nogi bolą mnie po nocy jakbym chodziła non stop a nie spała haha.
Ale szczerze juz sie do tego przyzwyczaiłam ;P

Dziś jadę zobaczyć wózek bo moja ciocia ma koleżankę, nowiutki wózeczek, pare razy użyty za 250zł chce sprzedać, ale musze zobaczyc co to za cudo i czy ciężkie przede wszystkim :p
A jak dziś nie pojade (zależy od tego jak tata bedzie sie czuł, bo chory jest) to wybieram sie do babci po blache, i kupić sobie coś :) W końcu dostałam kase na 18tke a nic z tego sobie nie kupiłam. A co! Musze sobie kupić leginsy porządniejsze jakieś i mysle o tunice, takiej którą po ciąży jak założe to fajnie bedzie też wyglądać (i zasłaniać resztki brzucha po ciąży ;p)
Już mam dość siedzenia w domu, mamie zaprotestowałam ze jak mi wody płodowe odejdą to są telefony i mnóstwo ludzi na mieście i w dodatku są taksówki, biore płace i jestem w szpitalu :p i powiedzialam jej ze jak tak bede siedziec na miejscu to pozniej nie dam rady sie dzieciem moim opiekować bo bede do leniuchowania przyzwyczajona. No i jakoś to przełknęła i powiedziała ze moge iśc ;D;p

Ważyłam sie... ;/ przytyłam półtora kg!! już mam razem 17 kg na plusie ;/ :((

kingusia oj te dzieci nasze mają chyba za dobrze w brzuszkach ;P Nie chcą wyjść skubane ;)

kasiuch a kiedy macie chrzciny?
Własnie dziewczyny ja nie mam bierzmowania, ale to chyba nie ma żadnego związku z tym że chce swoje dziecko ochrzcić. Chyba ze musze mieć bierzmowanie?

Eh dziewczęta.. fajnie sie was czyta :D :rofl2:

Mam małą kuzynkę, 4 lata ma mała wredotka:-p Jak już przyjeżdża (średnio każdego dnia na ok 6-8 h) to jej ulubionym zajeciem jest ubieranie moich ubrań:eek:
Tak więc jak już mi zdemolowała pół pokoju w poszukiwaniu "jej" kapelusza:crazy: i dokopaniu sie w szafie do "jej" sweterka :D postanowiłam to wykorzystać i oto efekty..::cool::rofl2:
P1030849.jpg

P1030846.jpg

P1030845.jpg

reklama
Do góry