reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda a dobrze zrozumialam, ze chodzi Ci o tego samego faceta;-) Ten na ktorego czekalas to tata Łucji??Sorki ale ja dzis tak ciezko kapujaca jestem:-D

Dziewczyny a wy przestancie takie "pyszne" zdjęcia wklejac;-)masakra.. ale bym sobie zjadla takie ciacho:-p

No i wszystkie takie fajne laski jestescie:tak::tak: Ja tam tylko na twoarzy sie zmienilam;-)no i figura oczywiscie:-p

A gdzie nasze rodzace??

reklama
baska taaak ;D o tego chodzi :p

macie Łucje z dziś ;D

p2250278800x600.jpg

Witam dziewuszki:rofl2: Wyspane?
uuu, widze, że nie wszystkie- Grecja dasz rade!
Magda, ta Twoja Łucja śliczna jest wiesz? Ja bym powiedziała, że podobna do Ciebie :tak: ociupinke:-p W ogóle Łucja- fantastyczne imię.. ;-)

Właśnie, gdzie nasze wkrótce rodzące?:rofl2:

Witajcie dziewczyny:-) piszecie jak szalone:-D a ja biedna muszę nadrabiać eh...
Maagda_ Ale dziewczyna mojego syna juz duza:-)
Grecja jak cie wszyscy znajduja to i ja cie poszukam a co:-p
artystka jak tam nadal 2in1?:-) ja to sobie folguje aż za często:-p, a teraz post wiec sobie odmówiłam:p
kolia sliczne zdjęcia:tak: synek podobny do ciebie:-p
ixidixi ja robiłam to rafaello ale na innym ciescie:-p musze sprubowac na tym:p
Dziewczyny polecam genialne to jest!!! ( jak w ciazy byłam to mi sie chciało teraz juz mi sie nie chce):-p

Hej

Rodzące pewnie sie przygorowują do porodu;-) juz im malutko zostało:-)
Ja sprzed ciąż sie zmieniłam... kiedyś powiem szczerze byłam nie za ładna, teraz sie to zmieniło tak uwazam.;) figura też sie zmieniła na lepsze... zobaczymy co bedzie po tej ciąży ale po pierwszej najgorzej wygladalam a po drugiej juz lepiej to po trzeciej... :-D
marzenia... :-p :-D
Wstawiam zdjęcia w kolejnośći od kiedyś do teraz;-)

Załączniki

• dawnooo.jpg
    dawnooo.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 40
  • po dwóch ciążach.jpg
    po dwóch ciążach.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 41
  • przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 43
  • styczen 2010.jpg
    styczen 2010.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 39
  • teraz.JPG
    teraz.JPG
    32,6 KB · Wyświetleń: 39
Witam :) mam 19 lat i moje malenstwo ma sie urodzic w sierpniu :) i wcale to nie jest tak ze wpadka itd... bo nasz dzisius był zaplanowany i oczekujemy z mezem na jego przyjscie pozdrawiam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie :)

Witam się popołudniwo

umi - To nie tak, że jak córcia woła baje to włączę jej cokolwiek i ona patrzy. Naprawdę trzeba jej włączyć minimini tylko, że poptarzy z 5 minut a potem i taknie zwraca już uwagi no ale baja musi być.

kasiuch - Tak jak patrze na twoje zdjęcie to chyba dosyć wysoka jesteś?

kolia - Z Twoich zdjęc najbardziej podoba mi sie to gdzie jesteście w 3, bo taka szczerze sie tam usmiechasz.

Maagda - Uroczo wygląda Łucja z ta spinką. Ja ostatanio córci próbowałam zapinac jakieś, ale po kilku minutach ściąga :p.

W ogóle wszystkie jestescie ładne, naprawdę. I możecie częsciej zdjęcia wstawiac, bo bardzo lubię je oglądać. :)

Ewi - Ja nie mam kanału Disney Chanel więc leci ciągle minimini, ale i tak żadna bajka nie pobije reklam :p

mychaww - Witaj na forum. Mam nadzieje, że będziesz regularnie z Nami pisac.

W czoraj jakos mi zleciało do 19 więc luzik. Nawet wieczorkiem też jakość szczególnie nie chciało mi się spać i zasnęłam dopiero po 21. Za to organizm zrobił mi małego psikusa. Ogólnie obudziłam się po 7 ale że córcia spała u rodziców to podrzemałam sobie jeszcze do 9. Wyspałam się, nie powiem ale okazało się, że w nocy, tak koo 3 przebudziłam się ponoć, gadałam z mężem, byłam nawet w łazience itd. a ja tego kompletnie nie pamiętam. Nic a nic... sądziłam, że całą noc spałam a tu proszę... oj musiałam być naprawdę zmęczona i zaspana. :p ogólnie wyszło, że nie spałam 38 godzin.

A po wizycie u alrgologa wszystko dobrze. Powiedziałam lekarce, że córcia wcina już dłuższy czas serki i pje od kilku tydoni normalnie Bebiko i nic jej nie wyskakuje więc dała nam zaświadczenie, że leczenie zakończone i za pół roku jak nic się nie będzie działo to na wizytę kontrolną mamy przyjść. Musze jeszcze tylko zrobić próbę z norlanym mlekiem krowim.

Ostatnia edycja:
Melduje sie ze nie urodziłam. Ogólnie to ostatnio coś mało czasu mam na wchodzenie na neta. Ciagle tata cos robi przy laptopie albo mama i ja nie mam dostępu. ;P

Mam wiadomość od Adki!!! Napisała mi dziś sms-a ;]
"Jestem na izbie przyjęć. Mam skurcze i zatrzymują mnie na patologi. Czekam na lekarke ma zrobić mi badanie i sprawdzić rozwarcie. ;)"
Drugi sms:
"Ujście zamknięte. Zostaje na patologi na obserwacji na kilka dni"

Kolia noo śliczna z Ciebie dziewczyna.

Clio i migocia wczoraj naleciało mnie na ogórki kiszone xD zjadłam pół kilo ogórków haha :p I dziś nie ma do obiadu. I musze leciec do sklepu jak tata będzie na obiad jechał haha ;P
Magda każdy facet ma z dziecka coś, więc wyrośnie z niektórych cech jeszcze ;)
Krzysiek powiadasz? Ładne imie, i każdego Krzyska jakiego znam to ładni jak ho hoo.. Tylko ze takie lowelasy. Chociaż z czasem zmieniają się, tak jak mój wujek :D
Boshheee kochana ale piękna ta Twoja Łucja. Cudowne oczęta ;) i zgadzam się z ixidixi że Łucja piękne imie J

Umi!! Ja bym zrobiła te rafaelo ale na razie brakuje mi blachy xD i musze do babci po blache pojechać. Bo moja mama wyrzuciła ostatnio bo zardzewiała ;/ (baaa jak kupiła za 2 zł blache to co ona chce haha )

Elizka faktycznie wyładniałaś!! Służy Ci macierzyństwo :)

Mychaww gratuluje błogosławionego stanu! ;) I życze szczęścia J

Panistepelek to dobrze że wszystko oki.
To nieźle, ja właśnie jak nie spałam 2 dni to później 3 dzień nie mogłam ze zmeczenia usnąć! A jak zasnęłam to spalam tez cos kolo 30 godzin. Ale to nieźle musiałaś kochana być zmeczona ze nawet nie pamiętasz co się działo.

reklama
Do góry