reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda a dobrze zrozumialam, ze chodzi Ci o tego samego faceta;-) Ten na ktorego czekalas to tata Łucji??Sorki ale ja dzis tak ciezko kapujaca jestem:-D

Dziewczyny a wy przestancie takie "pyszne" zdjęcia wklejac;-)masakra.. ale bym sobie zjadla takie ciacho:-p

No i wszystkie takie fajne laski jestescie:tak::tak: Ja tam tylko na twoarzy sie zmienilam;-)no i figura oczywiscie:-p

A gdzie nasze rodzace??

reklama
baska taaak ;D o tego chodzi :p

macie Łucje z dziś ;D

p2250278800x600.jpg

Witam dziewuszki:rofl2: Wyspane?
uuu, widze, że nie wszystkie- Grecja dasz rade!
Magda, ta Twoja Łucja śliczna jest wiesz? Ja bym powiedziała, że podobna do Ciebie :tak: ociupinke:-p W ogóle Łucja- fantastyczne imię.. ;-)

Właśnie, gdzie nasze wkrótce rodzące?:rofl2:

Witajcie dziewczyny:-) piszecie jak szalone:-D a ja biedna muszę nadrabiać eh...
Maagda_ Ale dziewczyna mojego syna juz duza:-)
Grecja jak cie wszyscy znajduja to i ja cie poszukam a co:-p
artystka jak tam nadal 2in1?:-) ja to sobie folguje aż za często:-p, a teraz post wiec sobie odmówiłam:p
kolia sliczne zdjęcia:tak: synek podobny do ciebie:-p
ixidixi ja robiłam to rafaello ale na innym ciescie:-p musze sprubowac na tym:p
Dziewczyny polecam genialne to jest!!! ( jak w ciazy byłam to mi sie chciało teraz juz mi sie nie chce):-p

Hej

Rodzące pewnie sie przygorowują do porodu;-) juz im malutko zostało:-)
Ja sprzed ciąż sie zmieniłam... kiedyś powiem szczerze byłam nie za ładna, teraz sie to zmieniło tak uwazam.;) figura też sie zmieniła na lepsze... zobaczymy co bedzie po tej ciąży ale po pierwszej najgorzej wygladalam a po drugiej juz lepiej to po trzeciej... :-D
marzenia... :-p :-D
Wstawiam zdjęcia w kolejnośći od kiedyś do teraz;-)

Załączniki

• dawnooo.jpg
    dawnooo.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 34
  • po dwóch ciążach.jpg
    po dwóch ciążach.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 39
  • przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 38
  • styczen 2010.jpg
    styczen 2010.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 35
  • teraz.JPG
    teraz.JPG
    32,6 KB · Wyświetleń: 31
Witam :) mam 19 lat i moje malenstwo ma sie urodzic w sierpniu :) i wcale to nie jest tak ze wpadka itd... bo nasz dzisius był zaplanowany i oczekujemy z mezem na jego przyjscie pozdrawiam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie :)

Witam się popołudniwo

umi - To nie tak, że jak córcia woła baje to włączę jej cokolwiek i ona patrzy. Naprawdę trzeba jej włączyć minimini tylko, że poptarzy z 5 minut a potem i taknie zwraca już uwagi no ale baja musi być.

kasiuch - Tak jak patrze na twoje zdjęcie to chyba dosyć wysoka jesteś?

kolia - Z Twoich zdjęc najbardziej podoba mi sie to gdzie jesteście w 3, bo taka szczerze sie tam usmiechasz.

Maagda - Uroczo wygląda Łucja z ta spinką. Ja ostatanio córci próbowałam zapinac jakieś, ale po kilku minutach ściąga :p.

W ogóle wszystkie jestescie ładne, naprawdę. I możecie częsciej zdjęcia wstawiac, bo bardzo lubię je oglądać. :)

Ewi - Ja nie mam kanału Disney Chanel więc leci ciągle minimini, ale i tak żadna bajka nie pobije reklam :p

mychaww - Witaj na forum. Mam nadzieje, że będziesz regularnie z Nami pisac.

W czoraj jakos mi zleciało do 19 więc luzik. Nawet wieczorkiem też jakość szczególnie nie chciało mi się spać i zasnęłam dopiero po 21. Za to organizm zrobił mi małego psikusa. Ogólnie obudziłam się po 7 ale że córcia spała u rodziców to podrzemałam sobie jeszcze do 9. Wyspałam się, nie powiem ale okazało się, że w nocy, tak koo 3 przebudziłam się ponoć, gadałam z mężem, byłam nawet w łazience itd. a ja tego kompletnie nie pamiętam. Nic a nic... sądziłam, że całą noc spałam a tu proszę... oj musiałam być naprawdę zmęczona i zaspana. :p ogólnie wyszło, że nie spałam 38 godzin.

A po wizycie u alrgologa wszystko dobrze. Powiedziałam lekarce, że córcia wcina już dłuższy czas serki i pje od kilku tydoni normalnie Bebiko i nic jej nie wyskakuje więc dała nam zaświadczenie, że leczenie zakończone i za pół roku jak nic się nie będzie działo to na wizytę kontrolną mamy przyjść. Musze jeszcze tylko zrobić próbę z norlanym mlekiem krowim.

Ostatnia edycja:
Melduje sie ze nie urodziłam. Ogólnie to ostatnio coś mało czasu mam na wchodzenie na neta. Ciagle tata cos robi przy laptopie albo mama i ja nie mam dostępu. ;P

Mam wiadomość od Adki!!! Napisała mi dziś sms-a ;]
"Jestem na izbie przyjęć. Mam skurcze i zatrzymują mnie na patologi. Czekam na lekarke ma zrobić mi badanie i sprawdzić rozwarcie. ;)"
Drugi sms:
"Ujście zamknięte. Zostaje na patologi na obserwacji na kilka dni"

Kolia noo śliczna z Ciebie dziewczyna.

Clio i migocia wczoraj naleciało mnie na ogórki kiszone xD zjadłam pół kilo ogórków haha :p I dziś nie ma do obiadu. I musze leciec do sklepu jak tata będzie na obiad jechał haha ;P
Magda każdy facet ma z dziecka coś, więc wyrośnie z niektórych cech jeszcze ;)
Krzysiek powiadasz? Ładne imie, i każdego Krzyska jakiego znam to ładni jak ho hoo.. Tylko ze takie lowelasy. Chociaż z czasem zmieniają się, tak jak mój wujek :D
Boshheee kochana ale piękna ta Twoja Łucja. Cudowne oczęta ;) i zgadzam się z ixidixi że Łucja piękne imie J

Umi!! Ja bym zrobiła te rafaelo ale na razie brakuje mi blachy xD i musze do babci po blache pojechać. Bo moja mama wyrzuciła ostatnio bo zardzewiała ;/ (baaa jak kupiła za 2 zł blache to co ona chce haha )

Elizka faktycznie wyładniałaś!! Służy Ci macierzyństwo :)

Mychaww gratuluje błogosławionego stanu! ;) I życze szczęścia J

Panistepelek to dobrze że wszystko oki.
To nieźle, ja właśnie jak nie spałam 2 dni to później 3 dzień nie mogłam ze zmeczenia usnąć! A jak zasnęłam to spalam tez cos kolo 30 godzin. Ale to nieźle musiałaś kochana być zmeczona ze nawet nie pamiętasz co się działo.

reklama
Do góry