Witam się popołudniwo
umi - To nie tak, że jak córcia woła baje to włączę jej cokolwiek i ona patrzy. Naprawdę trzeba jej włączyć minimini tylko, że poptarzy z 5 minut a potem i taknie zwraca już uwagi no ale baja musi być.
kasiuch - Tak jak patrze na twoje zdjęcie to chyba dosyć wysoka jesteś?
kolia - Z Twoich zdjęc najbardziej podoba mi sie to gdzie jesteście w 3, bo taka szczerze sie tam usmiechasz.
Maagda - Uroczo wygląda Łucja z ta spinką. Ja ostatanio córci próbowałam zapinac jakieś, ale po kilku minutach ściąga
.
W ogóle wszystkie jestescie ładne, naprawdę. I możecie częsciej zdjęcia wstawiac, bo bardzo lubię je oglądać.
Ewi - Ja nie mam kanału Disney Chanel więc leci ciągle minimini, ale i tak żadna bajka nie pobije reklam
mychaww - Witaj na forum. Mam nadzieje, że będziesz regularnie z Nami pisac.
W czoraj jakos mi zleciało do 19 więc luzik. Nawet wieczorkiem też jakość szczególnie nie chciało mi się spać i zasnęłam dopiero po 21. Za to organizm zrobił mi małego psikusa. Ogólnie obudziłam się po 7 ale że córcia spała u rodziców to podrzemałam sobie jeszcze do 9. Wyspałam się, nie powiem ale okazało się, że w nocy, tak koo 3 przebudziłam się ponoć, gadałam z mężem, byłam nawet w łazience itd. a ja tego kompletnie nie pamiętam. Nic a nic... sądziłam, że całą noc spałam a tu proszę... oj musiałam być naprawdę zmęczona i zaspana.
ogólnie wyszło, że nie spałam 38 godzin.
A po wizycie u alrgologa wszystko dobrze. Powiedziałam lekarce, że córcia wcina już dłuższy czas serki i pje od kilku tydoni normalnie Bebiko i nic jej nie wyskakuje więc dała nam zaświadczenie, że leczenie zakończone i za pół roku jak nic się nie będzie działo to na wizytę kontrolną mamy przyjść. Musze jeszcze tylko zrobić próbę z norlanym mlekiem krowim.