reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale żeście naskrobały przez cały dzień:szok: ale jakoś was nadrobiłam. widzę, że każda pokazuje swoje JA:-D
ixidixi w obydwu fryzurkach ci do twarzy. też by mi było szkoda włosów bo sama mam długie. i w ogóle to planuję na wakacje zrobić sobie lekką trwałą podnoszoną. bo zastanawiałam się też nad ścięciem krócej bo zawsze długie, ale może później:-p a ciasto mega! też muszę jakieś upiec w końcu. mam ochotę na pijaną wiśnię albo panią walewską ale to strasznie żmudna robota:dry:
artystka ale ci brzuchol wywaliło. super jest!:-)
Maagda można powiedzieć, że ja na swojego też niby czekałam. trochę to skomplikowane, ale jest jak jest:-D
kasie co do aparatu to nie patrz na wygląd bo to najmniej ważne;-) i w ogóle ten twój tekst to jakaś masakra:szok:słówka wydają się łatwe ale trzeba je przekształcać na język matematyczny więc też wątpię, żeby sobie z tym poradziła:zawstydzona/y::no:

Ostatnia edycja:
reklama
hej mamuśki ;-)
ale zdjęć powklejałyście super :tak: a zaraz obok powinno być zdjęcie brzuszkowe :laugh2:
Grecja a co to za ciasta?

Hej dziewczyny ^^ to zescie naskrobaly hm myslalam ze jak wejde to ktoras z Pan juz sie wykluje ;p w koncu znalaznlam czas aby napisac ;p;p ciagle trenig i trenig czasami juz mam dosc ;p

GRECJA odradzilabym ci trwala ^^ poniewaz nie kazda fryzerka potrafi zrobic i moze ci niezle spiepszyc wlosy <za przeproszen> i pozniej bedziesz miala problem ^^ lepieij zrob sobie stylizajce ona wlosow nbie niszczy a podnosi od nasady, wlosy ci sie nie zniszcz i nie bedziesz miala problemu z ukladaniem ich ^^

clio te ciasta to bardziej jak torciki ale są przedobre! popatrz w internecie. na widok samego zdjęcia to ci będzie ślinka kapać:-D
Migocia ja o trwałej wiem. moja mama jest fryzjerką także wiem co i jak. nie chcę właśnie trwałej takiej normalnej, że loki cienkie jak u pudla bo taka najbardziej niszczy włosy. chodzi mi właśnie o tą podnoszoną, która włosów praktycznie nie niszczy a loki są bardziej jak fale, no i włosy podatniejsze są na układanie;-)może wcześniej mniej dosadnie napisałam...

GRECJA ahaa ok ok ^^ myslalam ze chcesz taka typowa trwala ^^ bo masz dlugie sliczne wlosy wiec szkoda by ich bylo ^^ <wiem bo widzialam> hehe ;p

a ja dziewczyny od poniedziałku wracam do zawodu :laugh2::laugh2::laugh2: ruszam w nowym salonie i już się doczekać nie mogę :rofl2: nie nawidze w domu siedzieć bezczynnie posprzątałam każdy kąt umyłam okna i nie tylko i zajęło mi to tydzień :confused2: a potem nudy ... porobie zdjecia i wstawię w poniedziałek :rolleyes:
A gdzie nasza Artystka?

CLIO no to super ^^ heh a mi sie odwidzialo byc fryzjerka i po skonczeniu szkoly bede szla na kurs kosmetyczny ^^ a artystka pewnie ciasto robi albo leniu****e heh ^^

reklama
ja jestem po 2 letniej pomaturalnej szkole i nie żałuje to jest to co mnie interesuje te szkolenia seminaria super sprawa :tak:

Do góry