reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale żeście naskrobały przez cały dzień:szok: ale jakoś was nadrobiłam. widzę, że każda pokazuje swoje JA:-D
ixidixi w obydwu fryzurkach ci do twarzy. też by mi było szkoda włosów bo sama mam długie. i w ogóle to planuję na wakacje zrobić sobie lekką trwałą podnoszoną. bo zastanawiałam się też nad ścięciem krócej bo zawsze długie, ale może później:-p a ciasto mega! też muszę jakieś upiec w końcu. mam ochotę na pijaną wiśnię albo panią walewską ale to strasznie żmudna robota:dry:
artystka ale ci brzuchol wywaliło. super jest!:-)
Maagda można powiedzieć, że ja na swojego też niby czekałam. trochę to skomplikowane, ale jest jak jest:-D
kasie co do aparatu to nie patrz na wygląd bo to najmniej ważne;-) i w ogóle ten twój tekst to jakaś masakra:szok:słówka wydają się łatwe ale trzeba je przekształcać na język matematyczny więc też wątpię, żeby sobie z tym poradziła:zawstydzona/y::no:

Ostatnia edycja:
reklama
hej mamuśki ;-)
ale zdjęć powklejałyście super :tak: a zaraz obok powinno być zdjęcie brzuszkowe :laugh2:
Grecja a co to za ciasta?

Hej dziewczyny ^^ to zescie naskrobaly hm myslalam ze jak wejde to ktoras z Pan juz sie wykluje ;p w koncu znalaznlam czas aby napisac ;p;p ciagle trenig i trenig czasami juz mam dosc ;p

GRECJA odradzilabym ci trwala ^^ poniewaz nie kazda fryzerka potrafi zrobic i moze ci niezle spiepszyc wlosy <za przeproszen> i pozniej bedziesz miala problem ^^ lepieij zrob sobie stylizajce ona wlosow nbie niszczy a podnosi od nasady, wlosy ci sie nie zniszcz i nie bedziesz miala problemu z ukladaniem ich ^^

clio te ciasta to bardziej jak torciki ale są przedobre! popatrz w internecie. na widok samego zdjęcia to ci będzie ślinka kapać:-D
Migocia ja o trwałej wiem. moja mama jest fryzjerką także wiem co i jak. nie chcę właśnie trwałej takiej normalnej, że loki cienkie jak u pudla bo taka najbardziej niszczy włosy. chodzi mi właśnie o tą podnoszoną, która włosów praktycznie nie niszczy a loki są bardziej jak fale, no i włosy podatniejsze są na układanie;-)może wcześniej mniej dosadnie napisałam...

GRECJA ahaa ok ok ^^ myslalam ze chcesz taka typowa trwala ^^ bo masz dlugie sliczne wlosy wiec szkoda by ich bylo ^^ <wiem bo widzialam> hehe ;p

a ja dziewczyny od poniedziałku wracam do zawodu :laugh2::laugh2::laugh2: ruszam w nowym salonie i już się doczekać nie mogę :rofl2: nie nawidze w domu siedzieć bezczynnie posprzątałam każdy kąt umyłam okna i nie tylko i zajęło mi to tydzień :confused2: a potem nudy ... porobie zdjecia i wstawię w poniedziałek :rolleyes:
A gdzie nasza Artystka?

CLIO no to super ^^ heh a mi sie odwidzialo byc fryzjerka i po skonczeniu szkoly bede szla na kurs kosmetyczny ^^ a artystka pewnie ciasto robi albo leniu****e heh ^^

reklama
ja jestem po 2 letniej pomaturalnej szkole i nie żałuje to jest to co mnie interesuje te szkolenia seminaria super sprawa :tak:

Do góry