reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie znam się zbytnio na aparatach. Mam swój nawet nie wiem jaki model haha :p Ale jak przysiąde do niego to również potrafie zrobić super foty :p

ixidixi super foto naprawde, i widze ze przyjaciółka uzdolniona. Ja w szkole mialam fotografie ale nie za bardzo z niej skorzystałam

Łucja chyba będzie chora.. bo dziś miała gorączkę bo idą jej zęby ale śpi mi od 13;30.. więc coś nie tak.

Łucja z Tatusiem swym ;D

img1497800x600.jpg

oj powiem Ci artystka, że przystojniacha .. 3 lata na niego czekałam.. i patrzyłam jak co 5 dni miał nową dziewuchę ;D no ale dobrze, że ludzie się zmieniają ;)

Magda no widzisz ;) Dobrze ze teraz taki nie jest ;)
Ah... Miło patrzeć jak ludzie czasem z takich własnie dziwnych cech wyrastają i ogólnie zmieniają sie na lepsze :)

Ostatnia edycja:
kasie Nic sie nie zmieniłas:tak: slicznie:-)
Maagda_ Cóż skromność przez ciebie przemawia:-D:-p
Kasiuch Bardzo ładnie wygladasz i wygladałas ale po ciaży wg mnie kożystniej bardziej promieniście
dziekuje:)

Jak juz tak dajemy foty :D To chciałam sie Wam pochwalić moją ulubioną... :) moja przyjaciółka fotografuje i tak mi czasem pstryka zdjecia..Zobacz załącznik 208974
swietna fotka
:laugh2:

P.S Magdo ! :D śliczna byłaś i równie śliczna jestes teraz ;)

Magda no widzisz ;) Dobrze ze teraz taki nie jest ;)
Ah... Miło patrzeć jak ludzie czasem z takich własnie dziwnych cech wyrastają i ogólnie zmieniają sie na lepsze :)
dziewczyny wg mnie lepiej po ciazy wygladacie:):tak:

artystka- ale ksztalt! chyba pupe wypial!mi tez rozne ksztalty brzuszek przybieral:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry