reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maagda_ hm.. no to ja ci powiem ze przed wcale brzydka nie byłas, a i juzkiedys pisałam że Lusia to skóra zdarta z taty;-):tak:
ixidixi Niektórzy są na diecie:-p:-p a z czym to bo smakowicie wyglada

Umi hehe a to Ty na diecie kochana jesteś, ale co to tam jest to z chęcią chcesz wiedzieć :D hehe ;)
kochana nie odchudzaj sie aż tak radykalnie! ;) Raz na jakiś czas mozna sobie pofolgowac ale z rozsądkiem ;]

ixidixi ja ja jaaa chce!!!
Kurde to ciasto? Kokos tam jest?
Kurde kochana widze lubisz pichcić :D
Jak za dużo roboty nie ma to sprzedaj mi swój przepis ;D może i ja zrobie coś takiego :D

Rafaello :D mniami!!! super przepis, bardzo łatwy :)

Ciasto:

6 jajek
1 szkl cukru
1 szkl mąki
4 łyzki oleju
1 budyn smietankowy
1 łyz proszku do pieczenia

;-) Ubijasz najpierw białka z cukrem a później dodajesz całą reszte ( żółtka, olej)-> na końcu mąke z proszkiem i budyniem.

Pieczesz 30 minut w temp. 180. Ma mieć miodowy kolor..

Krem:
pół litra śmietany 30%
2 bite śmietany w proszku śnieżki
opakowanie wiórków kokosowych
1 woreczek migdałów
2 białe czekolady

Odlewamy troszke śmietany do rondelka i dodajemy czekolady. Muszą się roztopić. Schładzamy.
Pozostałą śmietanę ubijamy ze śnieżkami, dodajemy schłodzoną czekoladę, kokos i część migdałów.

Wsio dajemy do lodówy :D aż nam zgęstnieje..
No krem gotowy :)

Przecinasz biszkopt nitką na dwie czesci:

Smarujesz pierwszą czesc grubo kreme, dajesz drugi piszkopt, troszeczke śmigasz kremem i posypujesz migdałami.

Jeśli nie chce ci sie piec biszkoptu możesz kupić małe biszkopciki, wyłożyc na blaszcze i nasączyć ciutke wodą z cukrem.. i na to dawać krem, znowu wartstwa biszkoptow i krem. :) Wtedy tez jest pyszne :):rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam kochane, produkujecie, że szok nadrobić się nie da:-p Powinniście jakieś ograniczenia dostać:-p

Śliczne zdjęcia powstawiałyście:-) Artystka twój brzuszek no szok ładnie się mały wypycha:-)

a ja też poszukam jakiś zdjęci a co gorsza będe:-):-p

No ni idę misiowi mleko zrobić bo się zaczyna upominać ;-)

Załączniki

• collage-1.jpg
    collage-1.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 52
  • 100_0810.jpg
    100_0810.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 58
  • Chrzest Mikołaja Andrzeja Wesołowskiego - 6.06.2009 388.jpg
    Chrzest Mikołaja Andrzeja Wesołowskiego - 6.06.2009 388.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 52
  • 100_3980.jpg
    100_3980.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Witam kochane, produkujecie, że szok nadrobić się nie da:-p Powinniście jakieś ograniczenia dostać:-p

Śliczne zdjęcia powstawiałyście:-) Artystka twój brzuszek no szok ładnie się mały wypycha:-)

a ja też poszukam jakiś zdjęci a co gorsza będe:-):-p

No ni idę misiowi mleko zrobić bo się zaczyna upominać ;-)

Śliiiiiiiczne fotki... Jaki lachon z Ciebie :rofl2: :tak:

Widzę, że Ty też przed maturą :laugh2:... Jak fajnie..
Już tylko 2 miechy?:szok: :eek:

Do góry