reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maagda_ hm.. no to ja ci powiem ze przed wcale brzydka nie byłas, a i juzkiedys pisałam że Lusia to skóra zdarta z taty;-):tak:
ixidixi Niektórzy są na diecie:-p:-p a z czym to bo smakowicie wyglada

Umi hehe a to Ty na diecie kochana jesteś, ale co to tam jest to z chęcią chcesz wiedzieć :D hehe ;)
kochana nie odchudzaj sie aż tak radykalnie! ;) Raz na jakiś czas mozna sobie pofolgowac ale z rozsądkiem ;]

ixidixi ja ja jaaa chce!!!
Kurde to ciasto? Kokos tam jest?
Kurde kochana widze lubisz pichcić :D
Jak za dużo roboty nie ma to sprzedaj mi swój przepis ;D może i ja zrobie coś takiego :D

Rafaello :D mniami!!! super przepis, bardzo łatwy :)

Ciasto:

6 jajek
1 szkl cukru
1 szkl mąki
4 łyzki oleju
1 budyn smietankowy
1 łyz proszku do pieczenia

;-) Ubijasz najpierw białka z cukrem a później dodajesz całą reszte ( żółtka, olej)-> na końcu mąke z proszkiem i budyniem.

Pieczesz 30 minut w temp. 180. Ma mieć miodowy kolor..

Krem:
pół litra śmietany 30%
2 bite śmietany w proszku śnieżki
opakowanie wiórków kokosowych
1 woreczek migdałów
2 białe czekolady

Odlewamy troszke śmietany do rondelka i dodajemy czekolady. Muszą się roztopić. Schładzamy.
Pozostałą śmietanę ubijamy ze śnieżkami, dodajemy schłodzoną czekoladę, kokos i część migdałów.

Wsio dajemy do lodówy :D aż nam zgęstnieje..
No krem gotowy :)

Przecinasz biszkopt nitką na dwie czesci:

Smarujesz pierwszą czesc grubo kreme, dajesz drugi piszkopt, troszeczke śmigasz kremem i posypujesz migdałami.

Jeśli nie chce ci sie piec biszkoptu możesz kupić małe biszkopciki, wyłożyc na blaszcze i nasączyć ciutke wodą z cukrem.. i na to dawać krem, znowu wartstwa biszkoptow i krem. :) Wtedy tez jest pyszne :):rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam kochane, produkujecie, że szok nadrobić się nie da:-p Powinniście jakieś ograniczenia dostać:-p

Śliczne zdjęcia powstawiałyście:-) Artystka twój brzuszek no szok ładnie się mały wypycha:-)

a ja też poszukam jakiś zdjęci a co gorsza będe:-):-p

No ni idę misiowi mleko zrobić bo się zaczyna upominać ;-)

Załączniki

• collage-1.jpg
    collage-1.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 56
  • 100_0810.jpg
    100_0810.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 60
  • Chrzest Mikołaja Andrzeja Wesołowskiego - 6.06.2009 388.jpg
    Chrzest Mikołaja Andrzeja Wesołowskiego - 6.06.2009 388.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 54
  • 100_3980.jpg
    100_3980.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Witam kochane, produkujecie, że szok nadrobić się nie da:-p Powinniście jakieś ograniczenia dostać:-p

Śliczne zdjęcia powstawiałyście:-) Artystka twój brzuszek no szok ładnie się mały wypycha:-)

a ja też poszukam jakiś zdjęci a co gorsza będe:-):-p

No ni idę misiowi mleko zrobić bo się zaczyna upominać ;-)

Śliiiiiiiczne fotki... Jaki lachon z Ciebie :rofl2: :tak:

Widzę, że Ty też przed maturą :laugh2:... Jak fajnie..
Już tylko 2 miechy?:szok: :eek:

Do góry