reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Artystka mnie sie młody nigdy tak nie ukladał kilka razy lezał w poprzek myslałam ze zwariuje ale takiego czegos nie miałam:-D
Maagda Nie potwierdze bo nie wiem jak wygladałas przed ciąża:tak: mnie sie wydaje ze jestem o wiele brzydsza ale jak sobie wlosy zrobie to juz bedzie mi wisiało pewnie:-D:-p

macie coś znalazłam po :
99fda8cf15.jpeg

e371567096.jpeg

pc290088800x600.jpg

przed :

picture4810.jpg

Ixidixi ładna z Ciebie dziewczyna. A w długich włosach taka młoda bardzo się wydajesz, a w krótkich poważniejsza ;) Ale powiem Ci ze i w jednych i drugich super wyglądasz.
A to Twój naturalny blond czy farbujesz?

Jaaaaaki brzusio :rofl2: Śliczny!
Dzieki dzieki.... ale jakoś tęskno mi do długich :(
Farbuje, mój naturalny to taki troche ciemniejszy blond :)

Magda moj synuś to tak czesto sie układa, tzn jakieś 3,4 razy dziennie. Dziś w nocy tak sie wlasnie ułożył tylko lewa strona mi tak wystawała a z prawej nic nie było xD
W ogóle dziś w nocy aż sie obudzilam mlody z calej sily tak mi ze 3 razy przywalił w prawy bok brzucha ze aż słyszalam jak tam zabulgotało, tak jakby bąbelki pękły :p I po pecherzu mi juz strasznie daje popalić, dopiero co z lazienki wyjde, dostane w pecherz i jak cos juz sie tam uzbiera to aż popuszczam. Jakies takie dziwne nerwowe ruchy ma mały

Umi jak mi sie w poprzek układa to mam brzuch kwadratowy, mam zamiar z aparatem sobie smigac po domu i bede cykać foty :D chociaz na fotkach czasem nie widac tego jak w realu, np próbowałam film nagrać jak sie ruszał. W realu nieźle dawał ale na nagraniu nic nie bylo widać ;/ Chociaz ja fonem nagrywalam hehe

Maagda_ Ślicznie tylko jeszcze fotka przed by sie przydała musisz wyszperać:-p
artystka komórka tak nie nagrasz przydałaby sie cyfrówka w której jest kamerka dosc dobra...

Jak juz tak dajemy foty :D To chciałam sie Wam pochwalić moją ulubioną... :) moja przyjaciółka fotografuje i tak mi czasem pstryka zdjecia..3232.jpg

:laugh2:

P.S Magdo ! :D śliczna byłaś i równie śliczna jestes teraz ;)

reklama
ixidixi odważna ale ladna

dziękuje dziewczyny trzeba mi pomóc w wyborze aparatu cyfrowego potrzebuje czegoś nie drogiego tak żebym mogla na codzień zdjęcia robić

Ostatnia edycja:
Do góry