reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

panistempelek róznie teraz mamy akurat ciezkie nocki od 3 dni znowu:confused2: i budzi sie o 6:20 a tak to spał do 7 wiec dla mnie super bo akurat ja sie mniej wiecej tak zawsze budze a twoja Klaudia?

reklama
Stepelek jak to jest razem z Toba i nie zajmie sie Klaudia:szok:?? nie no to juz lekka przesada.. i Ty tak na to pozwalasz..??

Hej:-)
Dziewczyny nie przejmujcie się tak bardzo wagą. Ja przytyłam w ciąży 23 kg!:szok: ważyłam 92 przy wzroście 172 a parę dni po porodzie było już 77kg:tak: więc nie tak źle narazie mam 72 i zobaczymy jak zejdzie:-D
Co do zdjęć z czasów przed ciażą to ja też wstawię kilka przed i 1 w trakcie:-D bądźcie szczere heh

Załączniki

• 2ec455681d[1].jpg
    2ec455681d[1].jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 52b06fd489[1].jpg
    52b06fd489[1].jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 37
  • 633df12c77[1].jpg
    633df12c77[1].jpg
    19 KB · Wyświetleń: 36
  • 50237e39ba[1].jpg
    50237e39ba[1].jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 36
  • dea4fb26f7[1].jpg
    dea4fb26f7[1].jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 38
umi - Córcia obecnie budzi sie tak parę minut po 7. Ale w nocy robi pobudke, by przejśc z łóżeczka do Nas, bo niestety polubiła wspólne spanie. A jak się budzi to pierwsze co powie to jest "baja" i trzeba jej włączyc. Guzik co ogląda, no ale baja musi być.

baska - A to co miałam zrobić. Tak jak pisałam wczesniej, na ogól daje mi iśc poprostu spac ale dziś strzela swoimi humorkami i co na to poradzić.

Pauluś - Sliczna z Ciebie kobitka... bez względu na to czy masz/ miałaś jakies kg n plusie czy nie :)

panistempelek :-D dobra jest nawet pogode bedzie ogladac? mój to jeszcze baje nie tylko za ksiazeczki sie wział a tak to TV go mało inetersuje no chyba ze pilot:-p My mielismy jedna pobudke w nocy na picie lub mleko a teraz od 3 dni znowu młody sajgon robi
Pauluś89 sliczne fotki:-)
basiu Maż stempelek ma @:p to go tłumaczy podobno faceci też maja:sorry::-p:-D

Kasiuch noo coś sie u mnie skurcze ruszyły.. ;P Dzis troche ich mialam, po poludniu dopadłam sie do sprzatania w kuchni (rodzice zostawili z wczoraj syf jak w nie powiem czym) później odgrzalam tacie obiad. Później znowu po obiedzie sprzatałam. Później musiałam na jutro kotlety usmażyć od 17.20 do 18.50 stałam przy patelni ;/ no pozniej tradycyjnie spacer z pieskiem, zrobiłam pranie małe, no i pozniej do sklepu po zakupy noo bo mi sie zachcialo frytek :D I przed chwilą skończyłam jesć frytki :D
A jak robiłam to przy gwałtowniejszym ruchu, przy każdym schyleniu i wchodzeniu po schodach skurcz mnie łapał, nawet nie liczyłam ale wiecie jakto przy zmywaniu sterty jest.. Co chwila sie schylać i do szafek chowac. itd.. itd...
Ty sie oszczedzaj! odpoczywaj poki mozesz! bo poniej nie bedziesz miala na to czasu!:tak:

Kasiuch - Ja wiem, że to niby moment ale jakos i tak wybrac sie nie moge od roku :p Tak samo jak olałam sobie laryngologa tak i gina. Zresztą dentystę też a zęby bolą :p Nie wspomne już o wyrobieniu książeczki sanepidowskiej

yyy co do dentysty mam to samo...w ciazy mialam isc i do tej pory nie dotarlam do gabinetu...:sorry::eek:

ixidixi- moim zdaniem lepiej ci w dlugich:p:tak:

Pauluś- nie widze roznicy! ładnie wygladasz!
a tu tez sie Wam pochwale nowym zakupem za 49 zł

iskoro juz o fotkach to tez dodaje swoje sprzed i po ciazy

Załączniki

• P1020702.jpg
    P1020702.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMGP1532.jpg
    IMGP1532.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 46
  • P1020598.jpg
    P1020598.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 44
to ja też się pochwale
i teraz tak z przed ciazy sa 2 pierwsze i 2 ostatnie a w srodku z po

Załączniki

• Zdjęcie039.jpg
    Zdjęcie039.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 48
  • d1.jpg
    d1.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF1032.jpg
    DSCF1032.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF1074.jpg
    DSCF1074.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie001.jpg
    Zdjęcie001.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie018.jpg
    Zdjęcie018.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 38
  • studniówka.jpg
    studniówka.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 43
kasie Nic sie nie zmieniłas:tak: slicznie:-)
Maagda_ Cóż skromność przez ciebie przemawia:-D:-p
Kasiuch Bardzo ładnie wygladasz i wygladałas ale po ciaży wg mnie kożystniej bardziej promieniście

reklama
Lenka nooo super zdjecia! Super wyglądałaś! I nie wierze że teraz wygladasz gorzej ;) Na pewno teraz też śliczna jesteś ;)

Umi dziękuję bardzo ;) i zgadzam się synek do Lenki jest podobny :D J

Panistepelek oj to przyprować dziecie do mnie J Sobie odpoczniesz, pośpisz bo ja na razie mam czasu dużo :D;p

Ixidixi ładna z Ciebie dziewczyna. A w długich włosach taka młoda bardzo się wydajesz, a w krótkich poważniejsza ;) Ale powiem Ci ze i w jednych i drugich super wyglądasz.
A to Twój naturalny blond czy farbujesz?

Pauluś nie wiem czy z kg Ci nie lepiej :D Naprawde w ciązy super wyglądałaś. A przed ciążą też fajnie ;)

Kasiuch ja Ci powiem że się nie przejmuje tym ze później nie będzie czasu :D Ja jestem taką osobą że zawsze znajde czas ;) Mam podobno ADHD ;p i wszedzie mnie pełno J)
Aaa no i niezła z Ciebie laseczka :D I masz przesuper duże oczka J Aaa synek to Ci powiem do Ciebie podobny :D J Po mamuni ma chyba więcej ;]

Ooo a ja wstawiam foto mojego brzucha jak sie młody dziś ułożył haha ;D
To zdjęcie zrobiłam z góry (cyce musiałam na boki odgarnąć bo by brzucha nie było widać haha ;P)
zdjcie041.jpg

A to z boku:
zdjcie050oa.jpg

Ale za późno w sumie je zrobiłam bo wczesniej dosłownie taki stożek miałam :D

Kasie dla mnie i przed ciążą i po ciąży tak samo wyglądasz pięknie ;)
Masz ładne usteczka takie <cmok> :D

Ostatnia edycja:
Do góry