reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Hej:-)
Dziewczyny nie przejmujcie się tak bardzo wagą. Ja przytyłam w ciąży 23 kg! ważyłam 92 przy wzroście 172 a parę dni po porodzie było już 77kg więc nie tak źle narazie mam 72 i zobaczymy jak zejdzie
Co do zdjęć z czasów przed ciażą to ja też wstawię kilka przed i 1 w trakcie bądźcie szczere heh
Dziewczyny nie przejmujcie się tak bardzo wagą. Ja przytyłam w ciąży 23 kg! ważyłam 92 przy wzroście 172 a parę dni po porodzie było już 77kg więc nie tak źle narazie mam 72 i zobaczymy jak zejdzie
Co do zdjęć z czasów przed ciażą to ja też wstawię kilka przed i 1 w trakcie bądźcie szczere heh
Załączniki
panistepelek
Fanka BB :)
umi - Córcia obecnie budzi sie tak parę minut po 7. Ale w nocy robi pobudke, by przejśc z łóżeczka do Nas, bo niestety polubiła wspólne spanie. A jak się budzi to pierwsze co powie to jest "baja" i trzeba jej włączyc. Guzik co ogląda, no ale baja musi być.
baska - A to co miałam zrobić. Tak jak pisałam wczesniej, na ogól daje mi iśc poprostu spac ale dziś strzela swoimi humorkami i co na to poradzić.
Pauluś - Sliczna z Ciebie kobitka... bez względu na to czy masz/ miałaś jakies kg n plusie czy nie
baska - A to co miałam zrobić. Tak jak pisałam wczesniej, na ogól daje mi iśc poprostu spac ale dziś strzela swoimi humorkami i co na to poradzić.
Pauluś - Sliczna z Ciebie kobitka... bez względu na to czy masz/ miałaś jakies kg n plusie czy nie
umi2
panistempelek dobra jest nawet pogode bedzie ogladac? mój to jeszcze baje nie tylko za ksiazeczki sie wział a tak to TV go mało inetersuje no chyba ze pilot My mielismy jedna pobudke w nocy na picie lub mleko a teraz od 3 dni znowu młody sajgon robi
Pauluś89 sliczne fotki:-)
basiu Maż stempelek ma @ to go tłumaczy podobno faceci też maja
Pauluś89 sliczne fotki:-)
basiu Maż stempelek ma @ to go tłumaczy podobno faceci też maja
Ty sie oszczedzaj! odpoczywaj poki mozesz! bo poniej nie bedziesz miala na to czasu!Kasiuch noo coś sie u mnie skurcze ruszyły.. ;P Dzis troche ich mialam, po poludniu dopadłam sie do sprzatania w kuchni (rodzice zostawili z wczoraj syf jak w nie powiem czym) później odgrzalam tacie obiad. Później znowu po obiedzie sprzatałam. Później musiałam na jutro kotlety usmażyć od 17.20 do 18.50 stałam przy patelni ;/ no pozniej tradycyjnie spacer z pieskiem, zrobiłam pranie małe, no i pozniej do sklepu po zakupy noo bo mi sie zachcialo frytek I przed chwilą skończyłam jesć frytki
A jak robiłam to przy gwałtowniejszym ruchu, przy każdym schyleniu i wchodzeniu po schodach skurcz mnie łapał, nawet nie liczyłam ale wiecie jakto przy zmywaniu sterty jest.. Co chwila sie schylać i do szafek chowac. itd.. itd...
Kasiuch - Ja wiem, że to niby moment ale jakos i tak wybrac sie nie moge od roku Tak samo jak olałam sobie laryngologa tak i gina. Zresztą dentystę też a zęby bolą Nie wspomne już o wyrobieniu książeczki sanepidowskiej
yyy co do dentysty mam to samo...w ciazy mialam isc i do tej pory nie dotarlam do gabinetu...
ixidixi- moim zdaniem lepiej ci w dlugich
Pauluś- nie widze roznicy! ładnie wygladasz!
a tu tez sie Wam pochwale nowym zakupem za 49 zł
iskoro juz o fotkach to tez dodaje swoje sprzed i po ciazy
Załączniki
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Ja nie mam zdjęć z przed ciąży ;D więc się nie pochwale , ale moim zdaniem jestem ładniejsza po ciąży ;D
to ja też się pochwale
i teraz tak z przed ciazy sa 2 pierwsze i 2 ostatnie a w srodku z po
i teraz tak z przed ciazy sa 2 pierwsze i 2 ostatnie a w srodku z po
Załączniki
reklama
artystka92
Lenka nooo super zdjecia! Super wyglądałaś! I nie wierze że teraz wygladasz gorzej Na pewno teraz też śliczna jesteś
Umi dziękuję bardzo i zgadzam się synek do Lenki jest podobny J
Panistepelek oj to przyprować dziecie do mnie J Sobie odpoczniesz, pośpisz bo ja na razie mam czasu dużo ;p
Ixidixi ładna z Ciebie dziewczyna. A w długich włosach taka młoda bardzo się wydajesz, a w krótkich poważniejsza Ale powiem Ci ze i w jednych i drugich super wyglądasz.
A to Twój naturalny blond czy farbujesz?
Pauluś nie wiem czy z kg Ci nie lepiej Naprawde w ciązy super wyglądałaś. A przed ciążą też fajnie
Kasiuch ja Ci powiem że się nie przejmuje tym ze później nie będzie czasu Ja jestem taką osobą że zawsze znajde czas Mam podobno ADHD ;p i wszedzie mnie pełno J)
Aaa no i niezła z Ciebie laseczka I masz przesuper duże oczka J Aaa synek to Ci powiem do Ciebie podobny J Po mamuni ma chyba więcej ;]
Ooo a ja wstawiam foto mojego brzucha jak sie młody dziś ułożył haha ;D
To zdjęcie zrobiłam z góry (cyce musiałam na boki odgarnąć bo by brzucha nie było widać haha ;P)
A to z boku:
Ale za późno w sumie je zrobiłam bo wczesniej dosłownie taki stożek miałam
Kasie dla mnie i przed ciążą i po ciąży tak samo wyglądasz pięknie
Masz ładne usteczka takie <cmok>
Umi dziękuję bardzo i zgadzam się synek do Lenki jest podobny J
Panistepelek oj to przyprować dziecie do mnie J Sobie odpoczniesz, pośpisz bo ja na razie mam czasu dużo ;p
Ixidixi ładna z Ciebie dziewczyna. A w długich włosach taka młoda bardzo się wydajesz, a w krótkich poważniejsza Ale powiem Ci ze i w jednych i drugich super wyglądasz.
A to Twój naturalny blond czy farbujesz?
Pauluś nie wiem czy z kg Ci nie lepiej Naprawde w ciązy super wyglądałaś. A przed ciążą też fajnie
Kasiuch ja Ci powiem że się nie przejmuje tym ze później nie będzie czasu Ja jestem taką osobą że zawsze znajde czas Mam podobno ADHD ;p i wszedzie mnie pełno J)
Aaa no i niezła z Ciebie laseczka I masz przesuper duże oczka J Aaa synek to Ci powiem do Ciebie podobny J Po mamuni ma chyba więcej ;]
Ooo a ja wstawiam foto mojego brzucha jak sie młody dziś ułożył haha ;D
To zdjęcie zrobiłam z góry (cyce musiałam na boki odgarnąć bo by brzucha nie było widać haha ;P)
A to z boku:
Ale za późno w sumie je zrobiłam bo wczesniej dosłownie taki stożek miałam
Kasie dla mnie i przed ciążą i po ciąży tak samo wyglądasz pięknie
Masz ładne usteczka takie <cmok>
Ostatnia edycja: