reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

panistempelek róznie teraz mamy akurat ciezkie nocki od 3 dni znowu:confused2: i budzi sie o 6:20 a tak to spał do 7 wiec dla mnie super bo akurat ja sie mniej wiecej tak zawsze budze a twoja Klaudia?

reklama
Stepelek jak to jest razem z Toba i nie zajmie sie Klaudia:szok:?? nie no to juz lekka przesada.. i Ty tak na to pozwalasz..??

Hej:-)
Dziewczyny nie przejmujcie się tak bardzo wagą. Ja przytyłam w ciąży 23 kg!:szok: ważyłam 92 przy wzroście 172 a parę dni po porodzie było już 77kg:tak: więc nie tak źle narazie mam 72 i zobaczymy jak zejdzie:-D
Co do zdjęć z czasów przed ciażą to ja też wstawię kilka przed i 1 w trakcie:-D bądźcie szczere heh

Załączniki

• 2ec455681d[1].jpg
    2ec455681d[1].jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 52b06fd489[1].jpg
    52b06fd489[1].jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 633df12c77[1].jpg
    633df12c77[1].jpg
    19 KB · Wyświetleń: 39
  • 50237e39ba[1].jpg
    50237e39ba[1].jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 39
  • dea4fb26f7[1].jpg
    dea4fb26f7[1].jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 42
umi - Córcia obecnie budzi sie tak parę minut po 7. Ale w nocy robi pobudke, by przejśc z łóżeczka do Nas, bo niestety polubiła wspólne spanie. A jak się budzi to pierwsze co powie to jest "baja" i trzeba jej włączyc. Guzik co ogląda, no ale baja musi być.

baska - A to co miałam zrobić. Tak jak pisałam wczesniej, na ogól daje mi iśc poprostu spac ale dziś strzela swoimi humorkami i co na to poradzić.

Pauluś - Sliczna z Ciebie kobitka... bez względu na to czy masz/ miałaś jakies kg n plusie czy nie :)

panistempelek :-D dobra jest nawet pogode bedzie ogladac? mój to jeszcze baje nie tylko za ksiazeczki sie wział a tak to TV go mało inetersuje no chyba ze pilot:-p My mielismy jedna pobudke w nocy na picie lub mleko a teraz od 3 dni znowu młody sajgon robi
Pauluś89 sliczne fotki:-)
basiu Maż stempelek ma @:p to go tłumaczy podobno faceci też maja:sorry::-p:-D

Kasiuch noo coś sie u mnie skurcze ruszyły.. ;P Dzis troche ich mialam, po poludniu dopadłam sie do sprzatania w kuchni (rodzice zostawili z wczoraj syf jak w nie powiem czym) później odgrzalam tacie obiad. Później znowu po obiedzie sprzatałam. Później musiałam na jutro kotlety usmażyć od 17.20 do 18.50 stałam przy patelni ;/ no pozniej tradycyjnie spacer z pieskiem, zrobiłam pranie małe, no i pozniej do sklepu po zakupy noo bo mi sie zachcialo frytek :D I przed chwilą skończyłam jesć frytki :D
A jak robiłam to przy gwałtowniejszym ruchu, przy każdym schyleniu i wchodzeniu po schodach skurcz mnie łapał, nawet nie liczyłam ale wiecie jakto przy zmywaniu sterty jest.. Co chwila sie schylać i do szafek chowac. itd.. itd...
Ty sie oszczedzaj! odpoczywaj poki mozesz! bo poniej nie bedziesz miala na to czasu!:tak:

Kasiuch - Ja wiem, że to niby moment ale jakos i tak wybrac sie nie moge od roku :p Tak samo jak olałam sobie laryngologa tak i gina. Zresztą dentystę też a zęby bolą :p Nie wspomne już o wyrobieniu książeczki sanepidowskiej

yyy co do dentysty mam to samo...w ciazy mialam isc i do tej pory nie dotarlam do gabinetu...:sorry::eek:

ixidixi- moim zdaniem lepiej ci w dlugich:p:tak:

Pauluś- nie widze roznicy! ładnie wygladasz!
a tu tez sie Wam pochwale nowym zakupem za 49 zł

iskoro juz o fotkach to tez dodaje swoje sprzed i po ciazy

Załączniki

• P1020702.jpg
    P1020702.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMGP1532.jpg
    IMGP1532.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 49
  • P1020598.jpg
    P1020598.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 47
to ja też się pochwale
i teraz tak z przed ciazy sa 2 pierwsze i 2 ostatnie a w srodku z po

Załączniki

• Zdjęcie039.jpg
    Zdjęcie039.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 51
  • d1.jpg
    d1.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF1032.jpg
    DSCF1032.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF1074.jpg
    DSCF1074.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie001.jpg
    Zdjęcie001.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie018.jpg
    Zdjęcie018.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 41
  • studniówka.jpg
    studniówka.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 46
kasie Nic sie nie zmieniłas:tak: slicznie:-)
Maagda_ Cóż skromność przez ciebie przemawia:-D:-p
Kasiuch Bardzo ładnie wygladasz i wygladałas ale po ciaży wg mnie kożystniej bardziej promieniście

reklama
Lenka nooo super zdjecia! Super wyglądałaś! I nie wierze że teraz wygladasz gorzej ;) Na pewno teraz też śliczna jesteś ;)

Umi dziękuję bardzo ;) i zgadzam się synek do Lenki jest podobny :D J

Panistepelek oj to przyprować dziecie do mnie J Sobie odpoczniesz, pośpisz bo ja na razie mam czasu dużo :D;p

Ixidixi ładna z Ciebie dziewczyna. A w długich włosach taka młoda bardzo się wydajesz, a w krótkich poważniejsza ;) Ale powiem Ci ze i w jednych i drugich super wyglądasz.
A to Twój naturalny blond czy farbujesz?

Pauluś nie wiem czy z kg Ci nie lepiej :D Naprawde w ciązy super wyglądałaś. A przed ciążą też fajnie ;)

Kasiuch ja Ci powiem że się nie przejmuje tym ze później nie będzie czasu :D Ja jestem taką osobą że zawsze znajde czas ;) Mam podobno ADHD ;p i wszedzie mnie pełno J)
Aaa no i niezła z Ciebie laseczka :D I masz przesuper duże oczka J Aaa synek to Ci powiem do Ciebie podobny :D J Po mamuni ma chyba więcej ;]

Ooo a ja wstawiam foto mojego brzucha jak sie młody dziś ułożył haha ;D
To zdjęcie zrobiłam z góry (cyce musiałam na boki odgarnąć bo by brzucha nie było widać haha ;P)
zdjcie041.jpg

A to z boku:
zdjcie050oa.jpg

Ale za późno w sumie je zrobiłam bo wczesniej dosłownie taki stożek miałam :D

Kasie dla mnie i przed ciążą i po ciąży tak samo wyglądasz pięknie ;)
Masz ładne usteczka takie <cmok> :D

Ostatnia edycja:
Do góry