reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Grecja no chcialabym
Ale narazie sie rozkoszuje lodami ;D Waniliowo-karmelowe mniaaaam :D
Ehś jak fajnie ze jeszcze moge jesc to co chce ;P Później juz nie bedzie tak lekko
A właśnie wczoraj w lidlu ekstra lody kupiłam za 3.99 litr a są takie śmietankowe, pycha aż sie rozpływają w buzi, lepsze od tych drogich za 15 zł co są!!
Mniaaam! Dziś dokańczam opakowanie hehe ;D;p

kingusia nie martw sie na zapas, ja sie bolu wcale nie boje. :D tzn nie mysle o tym jaki to bedzie bol jak to wogole bedzie wszystko. Nadejdzie ten moment to trzeba bedzie dać rade, mocno sie trzymać i rodzić. Ahh czego dla maleństwa sie nie zrobi ;) Hehe My kobitki silne jestesmy, facetom jakby przyszło wogóle przeziębić sie to umierają a co dopiero poród :p

kasiuch dzis sie dobrze czuje ;) I o dziwo nawet mi nie duszno :D Wszystkie okna są pozamykane :p A wczoraj u mnie w pokoju 3 okna otwarte, w kuchni na 2 okna jedno otwarte i u rodziców na 3 okna i balkon byly 2 okna otwarte (tak mi duszno bylo :p) A jak szlam z psem na dwrór to mialam bluzke na ramiączka i skóre letnią taką założyłam i mi bylo nieźle gorąco jeszcze xD :p haha

Dziś na obiad lasagne zrobiłam :p Ale tata sobie przyjedzie zje, a ja mam zamiar zamowić pizze albo coś do domu ostrego takiego :D takie z czosnkiem, hehe ;D Ojej mam ochote na pizze taką z salami, cebulką, pieczareczkami :D
Albo jakąś hawajską z kukurydza. A najlepiej to bym wszystko zjadła i te lody i pizze i kebaba :p haha

Ewi kurde ;D jakbym wiedziała ze jest np herbatka po której wypiciu od razu odchodzą wody, skurcze, poród i tak szybciutko to bym pobiegła te 6km do sklepu z herbatkami hehehe ;P
Ale jak mam sobie wywoływać skurcze, które nie spowodują porodu, tylko bede ja sie meczyc, to lepiej moze poczekac

Ostatnia edycja:
reklama
artystka ty mi o pizzy nic nie mów, bo mi się skręca żołądek i mi się chce hahaha najlepiej to takiego giganta samej wtrynić hehe... ale i tak nieźle pewnie po ciąży będę wyglądać z nadwagą wrrrrrrrrrrr

Przed ciążą tak wyglądałam ślicznie :rofl2:
a teraz to tragedia będzie :angry::eek::szok:

Załączniki

• 040550a2cc.jpg
    040550a2cc.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 25530622_640.jpg
    25530622_640.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnio edytowane przez moderatora:
też mi narobiłyście ochoty na pizze!:szok: ale sama całej nie zjem:confused2: poczekam do weekendu aż R przyjedzie bueheh. z resztą mam jeszcze kupony do mcdonalda ważne do końca miesiąca, więc też trzeba wykorzystać:-D
kingusia nie ty pierwsza i nie ostatnia. z wagą sobie poradzisz jeżeli tylko będziesz chciała i będziesz miała motywację:-p
artystka ja ogólnie nie lubię lodów karmelowych itp. wolę owocowe smaki. jedynie co mogę jeść non stop to czekoladowe:-) uwielbiam ogólnie Grycana ale są taaakie drogie:crazy:

Ostatnia edycja:
ciężarne nie marudzić do lata tak schudniecie że będziecie śmigać w bikini i nikt się nie połapie że miałyście ponad 100 w pasie:-D:-D:-D:-D

W moim przypadku też nie było łatwo na początku, a w zasadzie nawet moja niunia siadała na nocnik ale dopiero jak się ją posadziło sama natomiast nie chciała mówić, że chce siku. Problem polega na tym, że chcemy ją wysłać do przedszkola za pół roku a tam wiadomo jak jest, dziecko musi mówić, że chce siku.
Mamy trochę jeszcze czasu dlatego próbujemy wszystkich sposobów i wierzymy, że się to niedługo uda :).

o kurcze ale z Was laseczki były :-p to i ja się pokaze.
Tak wygladalam przed ciaza..
A teraz mam ponad 20 kg wiecej :angry::wściekła/y:

reklama
Do góry