reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kingusia no wielkością brzusia sie nie można sugerować. Jak byłam w szpitalu to kobitka miała jeszcze większy od Ciebie o wiele, a córe urodziła to ważyła 2900 ;]
A dla odmiany była taka anorektyczka, która nie słodziła herbaty i wogóle, pilnowała sie z jedzeniem, bo nie moze za duzo przytyć, brzuch miala taki jak ja w 25 tygodniu gdzieś. I urodziła klocuszka ponad 3,5 kg ;D

Zobaczymy co nam sie urodzi ;D hehe

A właśnie, mnie też tak momentami łapie, dzis np nogą ruszyc nie mogłam tak mnie w boku na dole kłucie złapało ze szok, i noga jak troche ruszylam to bol niesamowity, ale co? 30 sek i już przeszło.
Wczoraj tez mnie mlody nastraszył juz bo zle sie czulam i wogole ale sie nie nastawialm ogolnie, bo mowie znowu sie nastawie ze to juz a wszystko minie. i co? I minęło. Brrr..

A ogólnie od wczoraj to mi tak mleka duzo leci, strasznie, a jak szturne reka niechcacy swojego cycucha to juz wogole sie zalewam :p
Moze moje cyce sie przygotowują ze na dniach duzo pokarmu bedzie trzeba haha :p Zobaczymy ale ja wątpie ze coś sie ruszy u mnie

reklama
artystka mi samo mleko nie wycieka :D mam pozamykane korki hahahaha...
ale mi się niedobrze robi już od paru dni... nie mam pojęcia, też się nie nastawiam, bo nawet jeszcze termin nie minął, ale tak jakoś mi nieciekawie ;/ ta końcówka jest dobijająca

No kurde, mogloby złapać, skurcze, poród, dzidzia i juz :D
A tu nie ma tak szybko, trzeba czekać, i czekać... I czekać... I czekać... Bleee aż mi sie zachciało spać.
Na dodatek ciagle jak cokolwiek dziwnego sie dzieje to zaraz "o to chyba już" a tu po czasie "ee to jeszcze nie to" i weź tu bądź człowieku mądry ;D

No kurde, mogloby złapać, skurcze, poród, dzidzia i juz :D
A tu nie ma tak szybko, trzeba czekać, i czekać... I czekać... I czekać... Bleee aż mi sie zachciało spać.
Na dodatek ciagle jak cokolwiek dziwnego sie dzieje to zaraz "o to chyba już" a tu po czasie "ee to jeszcze nie to" i weź tu bądź człowieku mądry ;D

Dopiero Nam się odechce jak zajedziemy na porodówkę :-D:-D:-D

ja miałam z aventa teraz mam z campola i też jest dobrze tyle ze te 2 trochę tańsze:tak:
mój nie chciał ciągnąć tylko takiego dziwnego kształtu z kulka na końcu

ja spadam spać strasznie zmęczona jestem a jutro od rana mam wykłady...
moj wlasnie taki ma i nie chce tych 'normalnych':wściekła/y:
53044140-149x149-0-0_Gerber+Blades+Gerber+NUK+Size+2+Latex+Pacifier+In+.jpg
moje smoki mają taki kształt:-D
wlasnie te sa fajne mamy takie 4 smoczki a on je wypluwa!:wściekła/y:

Kasiuch w takim razie współczuję bardzo. bo nie dość, że ten cholesterol to jeszcze nie masz jak się zabezpieczyć zbytnio.

wkurzę się jak jutro rano artystka znowu wejdzie na forum i napisze, że dalej nie urodziła:-D chociaż już musi rodzić skoro od wczoraj wieczora jej nie było!
no kicha:-(

Ixidixi przykro mi, 3maj się tam. Co do ślubu, uważam że jeśli się kochacie i jesteś gotowa to czemu nie. Ale decyzja należy do was

Ewi no to widze chorowałaś nam

Kasiuch widze kochana żeś się zamartwiała o mnie :D A ja tu jeszcze 2in1 ;/
oczywiscie ze tak:tak:a jak sie czujesz? czekamy az sie ropakujesz:):tak:

kingusia ja miałam 3 smoczki, każdy kształ inny, ale w sumie się nie przydały, ze 2 razy może jej dałam, ale na szczęście się nie przyzwyczaiła :tak: ale masz duży brzuch :p na pewno blizniakow tam nie ukrywasz ? :p

magda zazdroszcze pogody, u nas od rana deszcz, nawet nie ma jak wyjsc :eek:

Młoda po drzemce chyba wstała lewą nogą :sorry: odkąd się obudziła to jest tak marudna, że szok. Pić nie, jesc nie, nawet na kolanach nie..:sorry: mam chodzic i juz:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
artystka ja cię zabiję chyba normalnie. bardziej przeżywam niż ty:-p raz dwa masz rodzić!:-D

ale u mnie ładna pogoda. ciepełko i słońce świeci non stop, tylko trochę wieje ale to nic. w każdym razie ja naukę mam:confused2:

anetka hehe nie , nie mam bliźniaków ;) na szczęście... bo bym oci*iała chyba przy dwójce...

ale tak to z jednej strony się boję cholera dziewczyny tego porodu ;( tak mnie czasem dobija ta myśl, że mnie tak będzie bolało i w ogóle różne myśli... :(

Matosia ja studiuje MATEMATYKĘ

Kinga
nie stresuj się najlepiej to nie myśl o porodzie tylko o tym jak będziecie sobie leżeć już z maluszkiem jak wrócicie do domciu :-)

reklama
KINGUŚIA Co tam będę Ciebie uspokajać. Porodu nie unikniesz i musisz przywyknąć do tej myśli że może boleć, choć niekoniecznie :-)
a co do smoczka to ja zarówno do butelek jak i zwykle do uspokajania używałam siliknoowych. Są estetyczniejsze.

a Artystka to trzyma nas w napięciu :-) zdecyduj się w końcu dziewczyno :-)

Do góry