reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja się melduję że jestem... ale brzuch podejrzanie mnie boli ;)
ale raczej to nie poród hehe nie wiem..

zjadłam wczoraj chińszczyznę i ananasy nawet i chodziłam 4 h po Chine Town ... na obchodach Nowego Roku Chińskiego ...
rwało mnie krocze i wszystko bolało i co? i nic hehe ;)

reklama
Kingusia ja tez uzywalm silikonowych smoczkow:tak: jak dla mnie to sa bardziej estetyczne.. nie takie zolte jak lateksy;-)

Kasiuch to lipka trochę z tym cholesterolem:confused2: a inna metoda? co gin powiedział?
mi się wydaje, że artystka gania w tą i i w tamtą z 4 piętra:-D
hehe bardzo mozliwe
ginka mi powiedziala ze mam przyjsc jak cholesterol mi sie poprawi i odeslala do ogolnego a ogolny powiedzial ze mam sobie zrobic diete...3 mies. bez sera!!! o zgrozo! dla mnie to masakra...:confused2:

a to czemu???

Dziewczyny pytanko mam :

używałyście dla swoich bejbików silikonowe czy latexowe smoczki??:sorry::happy:
ja mam gumowy. chcialam zeby moj Babel sie przerzucil na sylikonowy ( ale tylko ze wzgledu na ksztalt) a jemi sie ani widzi, mama chrzestna kupila mu 2 smoki dziadek 1 i 1 od kolezanki a on zadnego nie chce tylko swoje cmoka ciagnie ...yh...uparciuch...:-p

kingusia ja sobie chwale smoczki dla newborna z tommee tippee czy jak to sie pisze :) albo z avent'a :)

ja kupiłam NUK-a , lateksowe, zobaczymy ...
na razie spróbuję bez smoka, a jak już trzeba będzie to zobaczymy czy mała zaakceptuje :-D
6ec665e82e7f3b83890b0829df6a378ba5abbf25-70.jpg

reklama
ja miałam z aventa teraz mam z campola i też jest dobrze tyle ze te 2 trochę tańsze:tak:
mój nie chciał ciągnąć tylko takiego dziwnego kształtu z kulka na końcu

ja spadam spać strasznie zmęczona jestem a jutro od rana mam wykłady...

Do góry