reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja się melduję że jestem... ale brzuch podejrzanie mnie boli ;)
ale raczej to nie poród hehe nie wiem..

zjadłam wczoraj chińszczyznę i ananasy nawet i chodziłam 4 h po Chine Town ... na obchodach Nowego Roku Chińskiego ...
rwało mnie krocze i wszystko bolało i co? i nic hehe ;)

reklama
Kingusia ja tez uzywalm silikonowych smoczkow:tak: jak dla mnie to sa bardziej estetyczne.. nie takie zolte jak lateksy;-)

Kasiuch to lipka trochę z tym cholesterolem:confused2: a inna metoda? co gin powiedział?
mi się wydaje, że artystka gania w tą i i w tamtą z 4 piętra:-D
hehe bardzo mozliwe
ginka mi powiedziala ze mam przyjsc jak cholesterol mi sie poprawi i odeslala do ogolnego a ogolny powiedzial ze mam sobie zrobic diete...3 mies. bez sera!!! o zgrozo! dla mnie to masakra...:confused2:

a to czemu???

Dziewczyny pytanko mam :

używałyście dla swoich bejbików silikonowe czy latexowe smoczki??:sorry::happy:
ja mam gumowy. chcialam zeby moj Babel sie przerzucil na sylikonowy ( ale tylko ze wzgledu na ksztalt) a jemi sie ani widzi, mama chrzestna kupila mu 2 smoki dziadek 1 i 1 od kolezanki a on zadnego nie chce tylko swoje cmoka ciagnie ...yh...uparciuch...:-p

kingusia ja sobie chwale smoczki dla newborna z tommee tippee czy jak to sie pisze :) albo z avent'a :)

ja kupiłam NUK-a , lateksowe, zobaczymy ...
na razie spróbuję bez smoka, a jak już trzeba będzie to zobaczymy czy mała zaakceptuje :-D
6ec665e82e7f3b83890b0829df6a378ba5abbf25-70.jpg

reklama
ja miałam z aventa teraz mam z campola i też jest dobrze tyle ze te 2 trochę tańsze:tak:
mój nie chciał ciągnąć tylko takiego dziwnego kształtu z kulka na końcu

ja spadam spać strasznie zmęczona jestem a jutro od rana mam wykłady...

Do góry