reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wszystkie w 2packach? :-)

sylcia - to doprowadz tam chałupę nowa do porzadku i wracaj do nas :tak:
jestesaniolkiem - o rany jakie szczere wyznania tu na forum :-D:-D:-D

Ja ogolnie czuje sie zle, nie bede wchodzic w szczegoly... melduje, ze zyje i trzymam za Was wszystkie kciuki!

reklama
a wiec kinia chodzi o to że Patryk wie że wczesniej mnie każdy facet źle traktował i że co swoje przeżyłam. I boi sie że jak coś zrobi to pomyśle że on taki sam jak wszyscy i mu o jedno tylko chodzi. I prócz buziaków i przytulania to nic wiecej.
Czasem go podpuszczam a on jak słup ,któregoś dnia sie obraził bo mu powiedziałam że albo jest gejem bo go nie ruszam nic, albo już jestem tak gruba że nie wie gdzie co mam.
Cóż dla mnie dobrze z jednej strony ;D Przynajmniej wiem ze on zupełnie inaczej traktuje seks niż moi byli...

Dziś mój P poszedł do lekarza, od grudnia co jakiś czas łapią go straszne bóle brzucha i go wysłałam żeby sprawdzil co i jak (ale wiadomo, jak tak to każdy facet wytrzymały a lekko go coś boli to od razu umiera ;P)

aniołek po porodzie to jak sie zrośniesz to pomyśl o zabezpieczeniu :D Chyba ze chcesz miec drugie bobo w ekspresowym tempie haha :D
Nie zapomne jak moja ciocia miała niezłą jazde :p w połowie stycznia urodziła a na poczatku grudnia tego samego roku już drugie rodziła haha xD i w styczniu urodziła dziewusie a w grudniu chłopaka a są podobni do siebie jak bliźniaki :D
A no musze powiedzieć koniecznie że to miało być ich ostatnie bobo :D miała już 6 i Anka miała być 7 a doszedł jeszcze Paweł 8 i później jeszcze 3 doszła ale w wiekszych odstepach haha ;D
Wiatropylna.. ;p

grecja wiesz moje związki krótko trwały.. :D Wiec pół roku to dużo dla mnie ;]

sylcia no to bardzo dobrze ze już przeprowadzeni ;) Wpadaj częściej do nas jak znajdziesz czasu troszke :D

Asheara a co kochana chora jesteś? Czy jakieś problemy?
Coś widze że mało czasu masz ostatnio

Ta a ja nadal 2w1. Dziś cała noc nie spałam ;/
Nie mogłam usnąć bo przecież mi tak duszno było, dusiłam sie normalnie

Widze coś cienko z naszym wątkiem. Cisza jakaś taka.
Co milczycie? Czyżby niedzielne popołudnie tak wpłynęło?:)

A ja chciałam tylko poprawić sie :D wlasnie dorwałam książeczke moją
I jak sie urodziłam ważyłam 2750 i mierzylam 51 cm długości. Wiec taka jakby kruszyna :D
A na usg z tego co widziałam to moje bobo też do klocuszków nie należy. Ale jak urodze to zobaczymy, bo moze na usg 2 kg a urodze ponad 3kg bobaska.

Hm no kochana to ja powiem tak :D Ja jestem wykapany tata. Jak mam zdjecie gdzies ze tata stoi a ja obok niego, jak mialam 5 lat, no istna kopia. zeby te same, twarz ta sama, oczy po tacie, figura po tacie, umięsnione łydki po tacie xD kształt pazurków taty, palce u nóg i rąk też. Po mamie nawet cycków chyba nie mam ;P po babci (mama mojego taty) haha :p

A synek móglby oczka po tatusiu odziedziczyć i takie piekne białe zęby ;) i ten uśmiech :D
Po mnie lepiej niech ma figure bo tatus chude chuchro takie :p
A no i po mnie oczywiście talencior ;D

kasiuch i grecja no mi to lecą latka szybko, ale najszybciej to zleciało tak do 13 lat. Później wolno mi leciał czas, a teraz znowu tak szybko...
No ten poród sie ciągnie i ciągnie...

Ooo dziewczyny z doświadczenia moze podpowiecie jakąś metode na przyspieszenie dzidzi? ;D

kasie też mam 18 marca ;D Ale 18te urodziny :D A o której sie urodziłaś?

na przyspieszenie- olejek rycynowy podobno pomaga, ale poczytaj sobie o tym na necie bo sa tez i minusy...
ja wypilam herbate z lisci malin ( w sklepie zielarskim sa) i tego samego wieczoru dostalam skurczow...ale to chyba zbieg okolicznosci...:eek:
a ja mam mrożone i w kąpociku mmniammm:-D
ja tez!

Aż musiałam się zalogować ... jak to Cię nie dotyka?! :-D

I tu też ... o co chodzi? :eek: jak to?! nawet się nie widzieliście dzisiaj... co za no wiesz co ... powinien Ci za te pół roku czyli 6 miesięcy razem 6 różyczek chociaż przynieść :-D
mój A. mi przyniósł 9 różyczek hehe jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży :-D

Najgorzej z Was wszystkich mam JA
14 lutego minęło 4 miesiące odkąd nie widziałam się z A. :-:)-:)-:)-(
wspolczuje kochana:-:)*

co do seksu to moj K. to ciagle by chcial...a ja nie:-p:-p:-pa teraz mi sie chce ale sie wstrzymujemy bo nie mam tabletek narazie a boimy sie z sama gumka:-:)zawstydzona/y:a w ciazy nie moglismy bo mi sie szyjka skracala:sorry:ale troche pod koniec juz byloo ale i tak nie pomoglo malemu szybciej wyjsc:no:

ja się uczę dlatego niezbyt piszę:-p
artystka ale ty niecierpliwa:-Dchociaz pewnie gdyby nie to, że ci tak ciężko to mogłabyś jeszcze poczekać:-)
Kasiuch czemu się boicie z gumką? mi tam ani razu nie pękła, więc luzik:tak:

cześć mam 3,5 letnia dziewczynkę Anię ,. Ania nałuczyła się sikać dość pozno bo dopiero po 2 latach może o to że nie miałam dla niej czasu . Ale ku mojemu zskoczeniu nauzyła się w 7 dniach sikać do nocnika , zapytacie jak to zrobołam ???? po prostu przestałam jej zakłdać pieluchy na dzień , raz, dwa , trzy razy zesikała się w majtki , zaczeło ją szczypać , i zaczeła wołać na nocik ( zwykły nocnik ). Jeszcze przez ok. 2 miesięcy zakładałam jej na noc pampesy aż się nuczyła . podrawiam

Witam!..

Dawno nie pisałam, a wypadałoby podzielić się nowinami... niestety nie jest dobrze..
Nasza fasolka nie przetrwała długo :( 14 lutego dostałam silnego krwotoku i na tym się skończyła moja ciąża. :-( :-(

Witam późnią porą.

artystka - Mój mąż jest całkiem inny jeśli chodzi o seks itd i nie dokońca potrafi zrozumieć i uszanować, że mam niemiłe wspomnienia w związku z pewną historią z dzieciństwa :-/.

ixidixi - Przykro mi. Nie dziwię sie, że jestes smutna, ale nastepnym razem napewno się uda.

A u mnie ogólnie nic ciekawego. W pracy coraz gorsza atmosfera, bo szefowa ostatnio przegina z pomysłami i w ogóle ale nawet nie chce mi się teraz pisac o tym. Za to na dworze całkiem ładne słoneczko dziś świeciło, ale, że odsypiałam to nie wyszłam z córcią na dwór, trochę szkoda.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
W sobotę miałam gości więc nie pisałam. Pozatym od kilku dni czuje się fatalnie i ciężko było pisać. Bo strasznie dużo pisałyscie.
ARTYSTKA Ooo. Ktoś tu nie może już się doczekać. Ja sobie samą rwałam i robiłam herbatke z liści malin. Pomagała tak że częściej czułam skurcze, byłam już po terminie ale i tak musiałam iść do szpitala bo już sporo dni po terminie byłam.
co do seksu to powiem wam że stefan nie bal się, tzn uważał ale z chęcią inicjował co nie co? Za wiele się nie wypowiem o tym bo to dość delikatny temat :-)
IXIDIXI Przykro mi bardzo. i to na dodatek coś takiego stało się akurat 14 lutego. Widocznie tak miało być, może jednak za wcześnie to było. Tego się nie dowiesz ale z pewnością kiedyś będziesz miała dzidzie.

Do góry