reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja się uczę dlatego niezbyt piszę:-p
artystka ale ty niecierpliwa:-Dchociaz pewnie gdyby nie to, że ci tak ciężko to mogłabyś jeszcze poczekać:-)
Kasiuch czemu się boicie z gumką? mi tam ani razu nie pękła, więc luzik:tak:
yyy no nam pekla i to nieraz i wole nie ryzykowac:p nie chce jeszcze drugiej dzidzki:-p

Witam!..

Dawno nie pisałam, a wypadałoby podzielić się nowinami... niestety nie jest dobrze..
Nasza fasolka nie przetrwała długo :( 14 lutego dostałam silnego krwotoku i na tym się skończyła moja ciąża. :-( :-(
wspolczuje kochana ale trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udalo, badzcie dobrej myslimy i tulimy:*

reklama
ixidixi współczuję, i to jeszcze taka koszmarna data:no: będziecie się potem starać?

Kasiuch o kurczę to ja szczęściara jestem chyba. bo nam ani razu nie pękła:-D chociaż to i tak mało razy z gumką było, no ale...

hello bejbis :))

xixdixi bardzo mi przykro :( wyrazy wspolczucia :( Nastepnym razem sie napewno powiedzie kochana :))

Noo jakos mamki sie pogubily widze Malo jakos nas tu :( Gdzie jest reszta ?? ekhmm ??

Zycze wam zdrowka i ciezarnym to juz w ogole zdrowka zycze :) A mamki ktore sa na dniach gotowe do porodu ? Powodzonka lejdis moje powodzonka :))

ixidixi współczuję, i to jeszcze taka koszmarna data:no: będziecie się potem starać?

Hm.. no data koszmarna... ale podbrzusze bolało mnie juz tak od 9 lutego.. To były naprawde mocne bóle.. byłam u ginekologa i powiedział, że nie ma sie czym martwic i że to normalne :angry: :-(

Czy bedziemy sie starać? Na pewno, ale jeszcze nie teraz.. Specjalnie dla bobaska udało się nam załatwić dosyć szybko termin ślubu - 5 czerwca. Wszyscy się pytają, czy w takiej sytuacji on będzie czy nie.. Eh! przecież nie bierze się ślubu tylko dla dziecka... i nawet zamówiłam suknie ślubną :( Specjalnie odpowiednią dla "przyszłej mamy".. sami zobaczcie :(
59265557.jpg

no zobaczymy jak to będzie.. sama nie wiem co robić..

oj od razu specjalnie dla przyszłej mamy. nawet jeżeli kobieta nie jest w ciąży to suknia i tak jest piękna ;-) widzę, że mamy podobny gust. a gin jakiś dziwny, że nic nie zauważył i że "tak ma być":no:

kasiuch - Nam też juz kilka razy pekła prezerwatywa i dlatego ogólnie strasznie sie stresuję w czasie zbliżeń przez to ale jakoś nie mogę się zmobilizować by iśc do gina po tabletki.

ixidixi - To czy zdecydujecie sie na ślub po tym wszystkim musi być Waszą decyzją więc przemyslcie to wszystko dobrze. Ile lat masz kochana?? PS. Suknia bardzo piękna.

A ja zmykam dać córci obiad bo wstała i potem znowu na dworek ale teraz na dłużej niż przed południem.

kasiuch - Nam też juz kilka razy pekła prezerwatywa i dlatego ogólnie strasznie sie stresuję w czasie zbliżeń przez to ale jakoś nie mogę się zmobilizować by iśc do gina po tabletki.
.
to sie zmobilizuj! to chwile tylko potrwa a bedziez miala komfort psychiczny..ja nie moge tabsow narazie ze wzgledu na cholesterol (szlag by to!)

ixidixi- piekna suknia!
dziewczyny a gdzie artystka?? czyzby...?:eek:

Kasiuch to lipka trochę z tym cholesterolem:confused2: a inna metoda? co gin powiedział?
mi się wydaje, że artystka gania w tą i i w tamtą z 4 piętra:-D

Witam się po szkole, teraz by wypadało się pouczyć ale jak zwykle leń silniejszy:-p Miki próbuje prowadzać piska na smyczy po domu ale piesek się nie daje:sorry::-p

ixidixi
bardzo mi przykro, ze tak wszytko się skończyło :zawstydzona/y: a sukienka prześliczna.

Artystka czekam na wiadomości:-)

reklama
Do góry