reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja się uczę dlatego niezbyt piszę:-p
artystka ale ty niecierpliwa:-Dchociaz pewnie gdyby nie to, że ci tak ciężko to mogłabyś jeszcze poczekać:-)
Kasiuch czemu się boicie z gumką? mi tam ani razu nie pękła, więc luzik:tak:
yyy no nam pekla i to nieraz i wole nie ryzykowac:p nie chce jeszcze drugiej dzidzki:-p

Witam!..

Dawno nie pisałam, a wypadałoby podzielić się nowinami... niestety nie jest dobrze..
Nasza fasolka nie przetrwała długo :( 14 lutego dostałam silnego krwotoku i na tym się skończyła moja ciąża. :-( :-(
wspolczuje kochana ale trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udalo, badzcie dobrej myslimy i tulimy:*

reklama
ixidixi współczuję, i to jeszcze taka koszmarna data:no: będziecie się potem starać?

Kasiuch o kurczę to ja szczęściara jestem chyba. bo nam ani razu nie pękła:-D chociaż to i tak mało razy z gumką było, no ale...

hello bejbis :))

xixdixi bardzo mi przykro :( wyrazy wspolczucia :( Nastepnym razem sie napewno powiedzie kochana :))

Noo jakos mamki sie pogubily widze Malo jakos nas tu :( Gdzie jest reszta ?? ekhmm ??

Zycze wam zdrowka i ciezarnym to juz w ogole zdrowka zycze :) A mamki ktore sa na dniach gotowe do porodu ? Powodzonka lejdis moje powodzonka :))

ixidixi współczuję, i to jeszcze taka koszmarna data:no: będziecie się potem starać?

Hm.. no data koszmarna... ale podbrzusze bolało mnie juz tak od 9 lutego.. To były naprawde mocne bóle.. byłam u ginekologa i powiedział, że nie ma sie czym martwic i że to normalne :angry: :-(

Czy bedziemy sie starać? Na pewno, ale jeszcze nie teraz.. Specjalnie dla bobaska udało się nam załatwić dosyć szybko termin ślubu - 5 czerwca. Wszyscy się pytają, czy w takiej sytuacji on będzie czy nie.. Eh! przecież nie bierze się ślubu tylko dla dziecka... i nawet zamówiłam suknie ślubną :( Specjalnie odpowiednią dla "przyszłej mamy".. sami zobaczcie :(
59265557.jpg

no zobaczymy jak to będzie.. sama nie wiem co robić..

oj od razu specjalnie dla przyszłej mamy. nawet jeżeli kobieta nie jest w ciąży to suknia i tak jest piękna ;-) widzę, że mamy podobny gust. a gin jakiś dziwny, że nic nie zauważył i że "tak ma być":no:

kasiuch - Nam też juz kilka razy pekła prezerwatywa i dlatego ogólnie strasznie sie stresuję w czasie zbliżeń przez to ale jakoś nie mogę się zmobilizować by iśc do gina po tabletki.

ixidixi - To czy zdecydujecie sie na ślub po tym wszystkim musi być Waszą decyzją więc przemyslcie to wszystko dobrze. Ile lat masz kochana?? PS. Suknia bardzo piękna.

A ja zmykam dać córci obiad bo wstała i potem znowu na dworek ale teraz na dłużej niż przed południem.

kasiuch - Nam też juz kilka razy pekła prezerwatywa i dlatego ogólnie strasznie sie stresuję w czasie zbliżeń przez to ale jakoś nie mogę się zmobilizować by iśc do gina po tabletki.
.
to sie zmobilizuj! to chwile tylko potrwa a bedziez miala komfort psychiczny..ja nie moge tabsow narazie ze wzgledu na cholesterol (szlag by to!)

ixidixi- piekna suknia!
dziewczyny a gdzie artystka?? czyzby...?:eek:

Kasiuch to lipka trochę z tym cholesterolem:confused2: a inna metoda? co gin powiedział?
mi się wydaje, że artystka gania w tą i i w tamtą z 4 piętra:-D

Witam się po szkole, teraz by wypadało się pouczyć ale jak zwykle leń silniejszy:-p Miki próbuje prowadzać piska na smyczy po domu ale piesek się nie daje:sorry::-p

ixidixi
bardzo mi przykro, ze tak wszytko się skończyło :zawstydzona/y: a sukienka prześliczna.

Artystka czekam na wiadomości:-)

reklama
Do góry