reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aniol to widzę, że u ciebie to ostro:-D mój też wiecznie napalony...czasami jak ja nie chcę to focha wali. no ale co poradzę:-p

reklama
a mój całą ciąże bał sie że mi zrobi krzywdę a ja się złościłam bo musiałam wiecznie przejmować inicjatywę po porodzie to aż sie kłóciliśmy o to ale teraz już sie nie boi tylko gdybyśmy nie byli wiecznie tacy zmęczeni to już by było super ale wiadomo praca dziecko studia dom i jest jak jest ale dajemy radę
mały wykąpany zasypia a ja czekam aż ten mój Mąż wróci do domu...
wszystko mnie dziś boli i jakoś tak dziwnie zmęczona jestem:(
doła jakiegoś łapać zaczynam ide jakieś romansidło obejrzę na tvn leci

Ostatnia edycja:
kasie dokladnie, najbardziej wkurzajace jest jak zawsze to ja musze zaczynac.... moj P. chodzi napalony to fakt, ale jezeli ja nie zaczne to on sie z lekka tez juz boi.... do 37tc musimy sie wstrzymac z normalnym seksem... a potem :-)!!... a po porodzie łooooh ja tylko sie zrosne i wogole.... :-D:-D:-D.... ciekawe czy znajde sily - bo same checi to chyba bedzie malo, co nie??...

a co ja mam powiedzieć? mój pojechał ode mnie we wtorek i zobaczymy się dopiero w następny weekend:-( więc wcale nie macie tak źle

heja babki witam sie ... juz sie przeprowadzilam :) powolutku zaczyna sie ukladac cos na lepsze ... Nadinka ma juz skonczone 10 miesiecy Moja mala dama :)) I jeee i u nas Dzis sniezekkkkk sobie popadywal :) Dla irolii to szok :)

Goraco was pozdrawiam zdrowka zycze Szybkich i bezbolesnych rozwiazan :)

reklama
kingusia hahahah to sie uśmiałam xD Aż mnie skurcz złapał.
Kochana a kim ten seks? :p Mój Patryk to mnie nawet nie dotyka

Aż musiałam się zalogować ... jak to Cię nie dotyka?! :-D

Mój P to nie ośmieli sie mnie za tyłek złapac ;P To dziwne dziś mamy pół roku bycia razem :D i sie nawet nie widzieliśmy ;p

I tu też ... o co chodzi? :eek: jak to?! nawet się nie widzieliście dzisiaj... co za no wiesz co ... powinien Ci za te pół roku czyli 6 miesięcy razem 6 różyczek chociaż przynieść :-D
mój A. mi przyniósł 9 różyczek hehe jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży :-D

a co ja mam powiedzieć? mój pojechał ode mnie we wtorek i zobaczymy się dopiero w następny weekend:-( więc wcale nie macie tak źle

Najgorzej z Was wszystkich mam JA
14 lutego minęło 4 miesiące odkąd nie widziałam się z A. :-:)-:)-:)-(

Do góry