reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aniol to widzę, że u ciebie to ostro:-D mój też wiecznie napalony...czasami jak ja nie chcę to focha wali. no ale co poradzę:-p

reklama
a mój całą ciąże bał sie że mi zrobi krzywdę a ja się złościłam bo musiałam wiecznie przejmować inicjatywę po porodzie to aż sie kłóciliśmy o to ale teraz już sie nie boi tylko gdybyśmy nie byli wiecznie tacy zmęczeni to już by było super ale wiadomo praca dziecko studia dom i jest jak jest ale dajemy radę
mały wykąpany zasypia a ja czekam aż ten mój Mąż wróci do domu...
wszystko mnie dziś boli i jakoś tak dziwnie zmęczona jestem:(
doła jakiegoś łapać zaczynam ide jakieś romansidło obejrzę na tvn leci

Ostatnia edycja:
kasie dokladnie, najbardziej wkurzajace jest jak zawsze to ja musze zaczynac.... moj P. chodzi napalony to fakt, ale jezeli ja nie zaczne to on sie z lekka tez juz boi.... do 37tc musimy sie wstrzymac z normalnym seksem... a potem :-)!!... a po porodzie łooooh ja tylko sie zrosne i wogole.... :-D:-D:-D.... ciekawe czy znajde sily - bo same checi to chyba bedzie malo, co nie??...

a co ja mam powiedzieć? mój pojechał ode mnie we wtorek i zobaczymy się dopiero w następny weekend:-( więc wcale nie macie tak źle

heja babki witam sie ... juz sie przeprowadzilam :) powolutku zaczyna sie ukladac cos na lepsze ... Nadinka ma juz skonczone 10 miesiecy Moja mala dama :)) I jeee i u nas Dzis sniezekkkkk sobie popadywal :) Dla irolii to szok :)

Goraco was pozdrawiam zdrowka zycze Szybkich i bezbolesnych rozwiazan :)

reklama
kingusia hahahah to sie uśmiałam xD Aż mnie skurcz złapał.
Kochana a kim ten seks? :p Mój Patryk to mnie nawet nie dotyka

Aż musiałam się zalogować ... jak to Cię nie dotyka?! :-D

Mój P to nie ośmieli sie mnie za tyłek złapac ;P To dziwne dziś mamy pół roku bycia razem :D i sie nawet nie widzieliśmy ;p

I tu też ... o co chodzi? :eek: jak to?! nawet się nie widzieliście dzisiaj... co za no wiesz co ... powinien Ci za te pół roku czyli 6 miesięcy razem 6 różyczek chociaż przynieść :-D
mój A. mi przyniósł 9 różyczek hehe jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży :-D

a co ja mam powiedzieć? mój pojechał ode mnie we wtorek i zobaczymy się dopiero w następny weekend:-( więc wcale nie macie tak źle

Najgorzej z Was wszystkich mam JA
14 lutego minęło 4 miesiące odkąd nie widziałam się z A. :-:)-:)-:)-(

Do góry