reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAtka mojej chrzesnicy przez cala ciaze przytyla chyba tylko 4 czy 5 kg,wogole nie bylo po niej widac,ze jest w ciazy,a Ania normalnie jadla itp,Wiktoria jak sie uodzila to wazyla prawie 3 kg...wiec to zalezy tylko i wylacznie od organizmu.

Artystka ja tez taka jakas uczuciowa strasznie sie zrobilam jezeli chodzi o zwierzeta i dzieci...a widzialam ten reportaz w wiadomosciach,ta matka miala 22,a ojciec 32 po wyroku za znecanie sie juz nad poprzednia dziewczyna,a dziecko trafilo do szpitala dopiero po 3 dniach:eek::angry::no:

Grecja no sa niestety tacy ludzie,ale nic sie nie da z tym zrobic:nerd:...

Ja w ciazy przytylam 32,5 kg,a moja mama ze mna 28 kg...ja urodzilam sie z waga 3600,a Fruzia z 3660

reklama
bardzo dziwne niepokojące a jej to nie dziwi :confused: ja bym chyba szalała z resztą ja sie co tydzień mierzę w pasie i notuje w kalendarzu :-p

Clio i Artystka kazda z Nas inaczej podchodzi do ciazy,jej sprawa. Jezeli z dzieckiem bedzie cos nie tak to bedzie tylko i wylacznie jej wina,i siebie bedzie mogla za to obwiniac.

firanka no to takie idealne wagi miałyscie 3,5 to najlepsza waga :D ;)
A też sie z Tobą zgadzam, każdy inaczej, ale według mnie powinna w pasie chociażby 2cm wiecej miec a ona nic, wklesła! Dla mnie szok! Ale jak dla niej to normalne no to co ja zrobie? Jak cos z dzidzia będzie (a oby nie) to siebie bedzie obwiniać. A poza tym ona do szkoly chodzi ze mna do klasy chodziła ale ja odeszłam.. To zadowolona ze jest w ciazy a nikt nawet nie wie...

Nic mamuśki chętnie bym z wami jeszcze posiedziała ale zmęczenie robi swoje :-(
artystka92 a ty pisz na bieżąco jak samopoczucie :-)
Dobrej nocki :rolleyes:

Co do brzucha tamtej dziewczyny to jest to możliwe żeby tak miała prawdopodobnie dziecko jest małe i gdzieś blisko kręgosłupa. Wiem, że przy syndromie zaprzeczenia ciąży to się zdarza i do do rozwiązania tak jest u niej to oczywiście odpada ale to tylko pokazuje, że jest to możliwe, matka natura ma wiele niespodzianek;-) Chociaż też na wszelki wypadek przeszła bym się do innego tak dla świętego spokoju;-)

No a ja już po randce z matma na jutro test zrobiony:-) Misiu śpi:sorry: a ja mam wolne bo ten mój jełop znowu nie przyjechał bo późno kończył:eek:

I mam dylemat jeść kolacje czy nie jeść:confused2::rofl2:

Witajcie mamusie:-) musze sie pochwalić że moje dziecko zrobiło wczoraj 2 kroki samo:laugh2: a potem sie wywalił:sorry: no ale fakt jest taki ze myślał ze go trzymam a ja go oparłam sobie o nogi myślałam ze będzie stał a tu patrze ten maszeruje do przodu zrobił 2 kroki zatrzymał sie chciałam go złapac bo zacza leciec na tyłek ale nie zdążyłam:-p z wrażenia. Zreszta i tak nie płakał reszte drogi pełzał:-p
artystka brzusio to ci jeszcze urośnie jeśli dotrwasz do końca:-) jest prze śliczny
co do 20 kg:-D:-p to to jest waga ktora jest optymalna do mojego wzrostu bo ja teraz z nadwaga jade:-p
:-D:-D:-D gdzies ty takiego tragaża znalazla:-D:-p?
kasie:szok: ty to dopiero brzucholek mialas super ja zawsze marzylam zeby mi
pepek wyszedlale nie chciał:sorry::-p
Grecja ja tez w sumie nie zwracam uwagi na nogawki jak wychodze z autobusu bo chce to zrobic szybko i miec spokoj:-p no ale teraz to w sumie młody w rajtkach caly czas na pole wychodzi:-p a z tym kasownikiem to moze tylko obtarla sie glówka? dziecko poczulo?
clio Tatuaz super:-)

A moja mama ze mna przytyła jakies 9 kg a wazyłam 3550....:sorry: ja z młodym 10 kg a ważył 3640 z tym ze ani ona ani ja nie siedzialysmy w domu ja do szkoly latalam po sklepach i w ogole jak teraz sobie pomysle to jakies owsiki w dupie mialam bo potrafilamposprzatac ugotowac upiec wyjsc na zakupy i potem na spacer jeszcze chcialam:-D:-p

reklama
witajcie dziewczynki
widze temat wagi..
ja przytylam 15kg w ciazy...a zjechalam juz 10kg (zostaly jeszcze 4 do wagi sprzed ciazy)
a moja mama przez cala ciaze przytyla 4 kg, w szpitalu schudla jeszcze 400g a ja wazylam 3600 jak sie urodzilam, z pielegniary jeszcze na nia krzyczaly ze co to za dziecko bedzie i ze sie odchudza a ona wcale sie nie odchudzala jadla normalnie, wiec roznie bywa..ale podejscie twojej kolezanki rzeczywiscie troszke niezdrowe...:/

Do góry