a my byliśmy na szczepieniu wyjechaliśmy już i tak spóźnieni a 15m od domu okazało się że mamy kapcia M chciał zmienić koło ale ne mógł odkręcić śrób tak mu barany w wulkanizacji dokręcili ale przyjechał sąsiad i nas zawiózł do lekarza a M został z tym kołem robił go ponad 2 godziny i nie zrobił teraz się dowiedziałam że to jakaś większa usterka a mały był bardzo dzielny płakał praktycznie tylko przy kłuciu bardzo szybko się uspokoił a waży już 5kg:-)
clio87 to nie próbuj z tym walczyć tylko sie poddaj ja też całą ciąże płakałam bez powodu taki to już urok naszych ciąży że sie robi z nami coś dziwnego ja miałam termin na 10 września a urodziłam 12
artystka ja przez całą ciąże nie mogłam oglądać wiadomości i większości filmów bo jak robili krzywdę jakiemuś dziecku to potem płakałam 2 dni najczęściej najpierw mąż weryfikował wszystkie filmy i stwierdzał czy mogę go obejrzeć czy nie
clio87 to nie próbuj z tym walczyć tylko sie poddaj ja też całą ciąże płakałam bez powodu taki to już urok naszych ciąży że sie robi z nami coś dziwnego ja miałam termin na 10 września a urodziłam 12
artystka ja przez całą ciąże nie mogłam oglądać wiadomości i większości filmów bo jak robili krzywdę jakiemuś dziecku to potem płakałam 2 dni najczęściej najpierw mąż weryfikował wszystkie filmy i stwierdzał czy mogę go obejrzeć czy nie