reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara no to nieźle. No ja własnie jak patrze na moja kumpele to szok.
Ale macie racje, każdy organizm inny. Ooo ona mowi ze ruchy to czuje bardzo dobrze i w plecy czesto dostaje... o_O

Ja przed ciąża 58kg i 165 wzrostu O.O

reklama
witam. Wow ile naskrobałyście. Nadrobie tyle o ile ale wszystkiego nie spamiętam by skomentować :p

artystka - Mi ogólnie takie zmiany odpowiadają, bo tylko co 3 dzień muszę zostawiac córcię, więc wole tak niż chodzic np. tak jak twoja mama.
Co do przewijaka, ja go np. w ogólnie nie miałam i jakoś nie narzekałam. Szkoda mi było kasy.
PS. Śliczny masz brzuszek, taka fajna piłeczka.

baska - Córcia ogólnie siedzi z męzem jak jestem w pracy a współczuc nie ma czego, ogólnie ciężko ale tak jak napisałaś mus to mus, Ktoś robić musi :p.

firanka - Mąz nadal bez pracy. Co jedynie był kilka dni dorobić przy przycińce w lesie. Takto to nie dośc, że ogólnie cięzko o pracę w zime to jeszcze znaleź obecnie taka by miał co 3 dzien wolny to już w ogóle.

umi - Całe szczęscie córcia bez problemów znosi rozłąki. W sumie to nawet chyba bardzo nie tęskni :p

Maagda - Ja tam Twój tatuaż już widziałam i choc bardzo mi się podoba to i tak nigdy sie nie zdecyduję. A co Twojego odchudzaia to zbastuj trochę, kobitko... Będziesz niedługo wyglądac jak kościotrup.

Co do wagi w czasie ciązy to ja przytyłam 15 kg. :)

Czy u Was tez dziś tak ciepło?? U mnie z 10 stopni na plusie, wszystko topnieje... Nie cierpię rozstopów. Za to mojej córci żadna pogoda nie przeszkadza. Dziś np. latała po najwiekszej wodzie i błocie :p

Ostatnia edycja:
Stepelek no to jak u Was taka sytaucja, ze małż bez pracy to nie dziwie Ci sie, ze poszlas na takie cos.. ja jestem narazie uwieziona w domu.. Do pracy nie moge isc, bo nie mam, co z Lena zrobic.. jest w przedszkolach na listach rezerwowych i nic:eek:chyba bede musiala poczekac do wrzesnia, bo wtedy do przedszkola ja posle..
A co do pogody to u nas tez dzis bylo cieplo - jak sie nie myle to z 5 st bylo ale chlapa tez:no:masakra.. A Lena jak to lena poo najwiekszej wodzie:wściekła/y::-Dmyslalam, ze ja udusze:-p

Artystka sliczny masz brzusio:tak: a co do boli to moze to "cisza przed burza":-D Kurcze jak tak czytam, ze masz skurcze to z jednej strony zazdroszcze a z drugiej wspolczuje:-D oczywiscie wspolczuje bolu a zazdrosze tego pomarszczonego misia prosto z brzuszka:tak:

A ja przed ciążą ważyłam 47kg i mam 159 cm;-)taki liliputek ze mnie:-p
W ciąży przytułam ponad 20 kg ( nie wiem dokladnie ile, bo nie chcialam na wage juz wchodzic:-D)
Do mojej wagi sprzed ciazy doszlam dopiero niedawno - niestety.. :zawstydzona/y:

panistepelek no ja już kupiłam ten przewijak, ale jak stanęłam przy łóżeczku to żałuje, jest dla mnie troche za wysoko.. Ja jestem za niska.. Niby mam te 165 ale jak sie mierze w sklepach czy cos to 160 mam...
dzięki ;)

baska no ja Ci powiem ze sie porodem wczesniej bardziej stresowalam niz teraz. Teraz to juz moglby nastąpić byle by dziecie było zdrowe i żeby już było ze mną :) Już bym chciała szkarba mieć koło siebie :)

A ja mieszkam na 4 pietrze i hehe w moim pokoju za oknem są do połowy okien sople :D z dachu tak kapało i zamarzało później.. A dziś sie rozstapia to wszystko :( A tak pieknie wyglądał mój pokój...

Hej dziewczyny ...
piszę do Was iż jeszcze się nie rozpakowałam ... niby 9 dni do terminu z @ ... więc bardzo ciekawe... a mała buszuje w brzuchu, jeździ nóżkami czy rączkami z jednej strony brzuszka na drugą... śmiesznie ;)

a u mnie deszczowo - aż się nie chciało przez cały dzień z domu wychodzić, brrrrr

kingusia sie troche nie pokazywałaś a ja już myślałam że jestes w trakcie rozpakowywania :p Hehe ;) A widze że kochana jeszcze po terminie urodzisz. :D ja sie nie zdziwie jak ja tez po terminie ;P
Mój synalek taki spokojny dziś jest ;D Aż nie podobne do niego ;)

kingusia sie troche nie pokazywałaś a ja już myślałam że jestes w trakcie rozpakowywania :p Hehe ;) A widze że kochana jeszcze po terminie urodzisz. :D ja sie nie zdziwie jak ja tez po terminie ;P
Mój synalek taki spokojny dziś jest ;D Aż nie podobne do niego ;)

Jak do 1 marca nie urodzę - 2 marca wybieram się do szpitala i nie ma bata - trzeba będzie urodzić :szok::-D
ale jeszcze niby niunia ma 9 dni... z @ a z USG ma 11 dni do terminu , więc wiesz :confused:

u mnie z OM termin na 7 marca :p z USG na 15 ;P ale gin powiedziala ze o 15 nie ma nawet mowy ;P Że do marca nawet nie wytrzymam.
ale ja widze ze sie nie zapowiada na poród ;p

A to kochana niezle by było jakbysmy obie tego samego dnia rodzily :D

u mnie z OM termin na 7 marca :p z USG na 15 ;P ale gin powiedziala ze o 15 nie ma nawet mowy ;P Że do marca nawet nie wytrzymam.
ale ja widze ze sie nie zapowiada na poród ;p

A to kochana niezle by było jakbysmy obie tego samego dnia rodzily :D

No baaa... ciekawe jak to będzie ze mną, no ale jeszcze 9 dni...
myślałam, że u mnie coś dzisiaj się zacznie... niedobrze mi się zrobiło i dziwnie się czułam, ale zjadłam obiad i przeszło :-D więc to nie to :sorry:

reklama
Do góry