reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hm on na zdjęciach jakos taki duzy jest.. w realu to mam taką malutką kulke :p Kumpeli jak zdjecie wyslalam to powiedziala ze taki olbrzym a jak sie spotkałysmy to powiedziała że jakby zupełnie inny brzuch ;P

Jeszcze jedną fotke wstawie :D A co chwale sie póki mam! Niedługo może już brzucha nie bedzie :D
Tzn będzie ale już bez zawartości ;]

w pasie 107cm ;)

reklama
Artystko ale masz sliczny ten brzuszeK! i rzeczywiscie jest nisko:)

a my po spacerku ale brzydki wiatr u nas jest i wybralam sie do kosciola zeby sie dopytac o chrzet a tam co? zamkniete! wrrrr...:/

prosze

Załączniki

• DSCF0015.jpg
    DSCF0015.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCF0004.jpg
    DSCF0004.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Kasie ale olbrzymek:-)
Artystka "wyśledziłam" Cię na wątku o imionach gdzie napisałaś, że zastanawiasz się między Nikodemem a Mikołajem a u nas tu Cię tysiąc razy pytam i nic powiedzieć nie chcesz:-):-p No ja osobiście Mikołaja polecam ale to tak z próżności:-p A brzusio prześliczny i faktycznie nisko:-D
Firanka a ty kiedyś pisałaś Magdzie o sposobie na naukę samodzielnego zasypiania byłam bym wdzięczna jak byś ze mną też się podzieliła;-)

kasie nie no powalił mnie Twoj brzucholek!! Ty to miałaś dopiero olbrzyma! Ale śliczny! :) Przeee ;)

firanka i kolia co do imienia właśnie nie wiem, mam nieźle namieszane w głowie. ale już napewno nie Antoś :p Jakoś tak wszedzie słychać Antosiów
Podoba mnie się dużo imion :D Ale w sumie Mikołaj i Nikodem bardzo mi sie podobają. Może dlatego że jeden byłby Miki a drugi Niki xD i takie podobne te skróty :)
Ale ogólnie to tak ten Nikodem bardzo mi się widzi :D

Ja właśnie wróciłam z miasta :p Moj P nie mógł iść ze mną i poszedł ze mną przyjaciel. Wyobraźcie sobie że kupiłam za 16.99 lampke niebieską taką fajową do pokoju, zwykła taka jaka mi sie wymarzyła najzwyklejsza niebieska, i do tego tylko musze zarówke niebieską kupić fajnie bedzie wyglądać to wszystko :)
Kupiłam tetrowe pieluszki jeszcze, bo mialam tylko 5. Kupiłam wkładki laktacyjne w promocji akurat były. No i kupiłam przewijak za 42 zł porządny, nie taki gó w nia ny jak w auchanie wczoraj chcialam za 55 zł kupić.. Nooo i kupiłam bardzo tanio ramki do zdjęć ;D jeszcze tylko pójde wywołać fotki moje z pieskiem, i inne takie i bedzie ok :D
I jeszcze jak wracałam do domu to wstąpiłam do sklepu i nakupywałam na obiad, owoce jeszcze i warzywa.. Wyobraźcie sobie że ja nic nie niosłam.. Jasiek wszystko nosił.. Hehehe biedny.. Jeszcze na pietro mi wniósł ;p Ale dałam mu czekolade za to :)

Hej dziewczyny dawno sie tu nie udzielalam :) ale u was tutaj nowosci :)

ARTYSTKA masz przepiekny brzysio :) i zycze szybkiego rozwiazania :)
KASIE ty rowniez mialas przepiekny brzysiu ;D
Az chce sie miec takie brzuszki jak wy :)

Wiecie co jestem w szoku co sie w moim miescie i osiedlu robi ;/
chlopak ktory chodzi do 1gim i znam go dobrze i nigdy bym sie po nim nie spodziewala ze moglby cos takiego zrobic ;| zgwalcil 7letnia dziewczynke a jego matka trafila przez niego do psychiatrka normalnie szok ;|

a przeczytalam tez ze MAGDA przebila swojej corci uszka hm moim zdaniem dobrze zrobila bo w pozniejszym wieku dziecko by ruszalo i pewnie jakies ranki porobilyby sie :) moja siostra tez przebila swoojej corci uszka jak miala 8 miesiecy ;D

a co tam u was ? jak wam dzionek mija i jak sie czujecie :)

Pozdrawiam :)

Migocia to niezłego psychola macie tam ! Pozabijałabym tasakiem milimetr po milimetrze bym mu ch..a po skrawkach malutkich ucinała! Żeby cierpiał cały czas! Bym mu w dupe wsadziła lufe i strzeliła!!! Sory ale takich ludzi to ja nie żałuje zabiłabym!

Kochana to Ciebie tak długo nie było u nas i wreszcie żeś zawitała :) Jak widzisz u mnie niedlugo bedzie po wszystkim ;) ogólnie mow co u Ciebie, jak zdrowie, jak z facetem? :)

reklama
ARTYSTKA ja tak samo jak ty nie zaluje takich ch*** ! powisilabym za jaja i niech gowniarz ma za swoje ! no ale od nie dawna na dalonymslasku to tu takich psycholi nie brakuje ! a u mnie dobrzee :) z facetem tez juz zaczelo sie ukladac i jest gicior :) no ja tu nie pisalam bo nie mialam zbytnio czasu bo nauka i praktyki uf ale caly czas was podczytywalam od czasu do czasu ;p

Do góry