reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ashera ja tam bóli porodowych nie przechodziłam:-D znaczy miałam krzyżowe ale to po miesiącu sie zorientowałam ze to były bóle jak z ciatka gadałam o niewygodnych łózkach w szpitalu na których strasznie mnie dolna czesc kregoslupa co jakis czas bolala:-D:-p
kasie własnie ty masz inny przewijak ja miałam w kompelcie z łózeczkiem i po 2 miesiacach młody był za duz jak znajde na allegro to pokaze jaki:)

edit tu jest ten przewijak do dupy
http://www.allegro.pl/item919602308_arti_de_luxe_plus_10_wzorow_full_wypas_99.html on był z łózeczkiem od razu i myslałam ze super a po 2,5 mies sciagnełam bo był po prostu niebezpieczny mlodemy ie zwisały nogi a miał je podkurczone jak chciał wyprostować to główką udeżał w rame po drugiej stronie...

Ostatnia edycja:
reklama
kasie ja mam to ciemno niebieskie z łózeczka jestem zadowolona ale przewijak to porazka dla tego uczulam ze nie wszystkie przewijaki są super:sorry:
Maagda_ ja tak mam od ciazy:-D

A była mowa o tatuażu to ja się swoim pochwalę ;) we wrześniu zrobiłam ;)
p1220207800x600.jpg

Maagda_ Genialny:tak: bolało?? a i ile dałas za niego? Mnie to sie na lędźwiach strasznie podobają kurde ale ty chuda jestes:szok::confused2: tez tak chce

Jaki ładny :-):-)
ja też sobie zrobię, po ciąży .
Chcę takiego małego aniołka , który zamiast swojej twarzy będzie miał twarz mojego maleństwa i będzie leżał na kwiacie lotosu :-):-):-):-).

umi2 nie jestem chuda
powiem tak.. napier***dalalo mnie tak, ze chłop dostał z łokcia. robił go około 3 godzin.. dałam 40 zł ;D bo to po znajomości . :)
mariola to bd problem bo jak się robi twarz to musi to być troszkę większy tatuaż bo trudno kontury narysować .

reklama
maagda - super, dop po chwili zauwazylam, ze jest tam imie Łucja :tak:
i jeszcze raz Ci powiem - super schudlas ;-)

a Lusia jak looka - sio ta mama robi:confused: :-D

Do góry