reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda_ Kurcze taniocha dobrych znajomych masz:tak::-D jestes szczuplutka jak nie wiem:tak: i nie zaprzeczaj bo wiem swoje:-p
kasie Masz tak jak ja chciałabym ale sie boje:-p:-D
mariola_ hm to jak to bedzie mały aniołek to za bardzo twarzy nie rozpozna sie chyba zreszta nie zna sie a gdzie go chcesz?

reklama
Asheara,kasie no bo to mała gwiazda ;D nie no tak poza tym to robiłam to zdjęcie dla Anetki i akurat Łucja wstała i ją tam posadziłam ;D i wiecie taka nie kumata jeszcze bo dosyć długo spała ;D :tak:
umi2 wczoraj się ważyłam , 56 kg, jeszcze z 4 i bd ok ;D

Maagda_ Osłabiłas mnie 4 kg i bedziesz zadowolona to ja bede zadowolona jak zejde około 20 kg:-D:tak: wtedy to ja bede na uszach ze szczesciach chodziła

Kasie moim zdaniem super niezła alternatywa dla wózka na cieplejsze dni i ruch dla mamy a ruch dla mamy to gubienie kilogramów:-p

Dobra resztę naprodukuję później bo mały śpi to muszę korzystać;-)

magda super tatuażyk, i dobrze wykonany, widać że nie jakiś "praktykant" tylko doświadczona osoba robiła :)
Noo i figurki zazdroszcze.. Moja mama właśnie jest taka szczupła.. Moja mama nogi jak patyki, rece też, brzusio no prawie płaski, cyce ma spore jak na swoją wage :p i kurde pomysleć ze była 2 razy w ciazy i bez rozstepow i wogóle, zazdroszcze jej taka laska że szok !
Kochana to bardzo tanio wziął :)

Asheara no ja wlasnie za 40 zł razem z przesyłką znalazłam, ale stwierdzilam jak tak do 50 zł znajdzie sie cos na miejscu to kupie tu od razu, a jak droższe bedzie to z allegro zamowie, poczekam pare dni nic sie nie stanie ;)
A no i kochana nie dziekuje zeby nie zapeszyc, zobaczymy, dzis jakos tak sie dziwnie czuje. Ale juz sama nie wiem czy mam jakieś schizy czy po prostu to bedzie dzis ;p

Kasie jaki słodziak tam leżał :D Superaśny :D

umi no naprawde dziwny ten przewijak..
A co do tych Twoich 20kg ! Super wyglądasz, co Ty od siebie chcesz!! :)

A ja wam dziewczyny wstawie foto mojego brzucha.. Teraz jak na foto patrze to mam wrażenie że nisko jest...

artystka92 śliczny brzusio ja tęsknie za swoim ale mam tu takiego pocieszaczka małego więc sobie radzę a i łóżeczko widzę już czeka fajne jest:tak:
a chcecie mój brzuchol zobaczyć z ciąży oczywiście bo teraz to nie ma co pokazywać:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry