reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

artystka92 ja mam łóżeczko turystyczne razem z przewijakiem i jestem bardzo zadowolona:tak: Miśka bardzo często na nim kładę do przewijania ubierania po kąpieli jak chce mu w ząbki zajrzeć jak mu masuje brzuszek i w wielu wielu innych sytuacjach Mały strasznie lubi swój przewijak czasem nawet jak płacze to go tam położę i od razu się uspokaja i zaczyna bawić stamtąd widzi dużo i może dlatego mu się tam podoba ja osobiście nie wyobrażam sobie życia bez przewijaka tym bardziej że mnie szybko plecy bolą nie mogę nawet włosów sobie umyć nad wanną:no:
a łóżeczko mam takie
JUŻ JEST ! ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE CONECO APOLLO (910634665) - Aukcje internetowe Allegro
to czerwone i również polecam:tak:

reklama
Artystko kochana....zdaje mi sie,ze masz bole krzyzowe...i lada wieczor urodzisz,z Asiowo tak bylo,tylko jak sama zainteresowana twierdzi,ze jej dzieciaczki to niedzielne dzieci,bo obydwie przychodzily na swiat w niedziele:-)

kasie no to dzis przejde sie spacerkiem i kupie ten przewijaczek.
Ja dostalam drewniane piekne łóżko, dzis zrobie wam foto i wstawie ;)
Ale jakbym nie dostała tego łóżeczka, to bym te turystyczne kupiła ;) Bardzo ładne i fajne :D i powiem Ci że widać że jakieś porządniejsze :)

firanka nie strasz! :p Moja mama do 21 w pracy, tata pojechał dziś do włoch. Ojjj.. :p Żeby nie było niespodzianki ;p

artystka no ja mam takie zdanie jak firanka :)
Łucja śpi cała noc :tak: i wstaje po 8 . rodzisz sama czy chcesz kogoś przy porodzie z rodziny :)?
ewi bajke ogląda akurat wiec nie można jej nawet ruszyć bo się drze :tak:

magda to ogólnie dobrze ;)
Uff... Mam nadzieje że mi przejdzie, dziś nie dzień na poród.. :p Chyba ;]

Co do tv :p Jak byłam mała to wiecie co ja robiłam..? Leciała bajka to spałam, leciał film to też, jak puscili reklamy to ja sie budziłam, obejrzałam, jak wyłączyli to spałam dalej :p hah
Nie wiem czemu ale reklamy lubiłam oglądać :p Może dlatego że dużo kolorów czy coś, nie wiem. W każdym razie sie ze mnie cała rodzina śmieje
Albo mialam kocyk od niemowlaka, i mialam 11 lat i jeszcze z tym kocem biegałam xD Nie mogłam go odstawić haha ;p

artystka w środę sie mój Kacper urodził:tak::-p wiec dobry dzien na rodzenie:-D co do przewijaka ja miałam taki na łózeczku turystycznym ale nie byłam zadowolona uzywałam go raptem 2,5 miesiaca bo młody potem zrobił sie za długi i tak kopal ze udeżał głową w brzeg.... Przewijak dobra rzecz tyle ze nie taki na łózeczku turystycznym przynajmniej dla nas z tym ze ten przewijak który pokazała kasie jest całkiem inny i o wiele lepszy...
Maagda_ Lusia ma syndrom spiocha wiem cos o tym bo ja wstaje o 6:40 dochodze do pracy posiedze z godzine i spac mi sie chce:-D:-p
Stempelek kurcze 24 h no ale co zrobic kasa na ziemi nie lezy niestety:zawstydzona/y: a Klaudia jak znosi rozłąkę?

artystka - 55zł to dosc drogo... moze znajdz cos na allegro? ja bym kupila uzywany, sama tez nie mialam nowego. chciaz nowe tez nie drogie :
np PRZEWIJAK NA KOMODĘ (FULL KOLOR.)NAJTANIEJ!!! (912243431) - Aukcje internetowe Allegro

4 dyszki lacznie z wysylka...

firana - nie nastawiajcie tak dziewczyny, od moich pierwszych skurczow [krzyzowych zreszta] minelo prawie 30h nim urodziłam, i mialam ochote umrzec. :confused2:

ale artystko zycze naprawde szybkiego porodu, jak najmniej bolesnego...
z tym, ze musisz wiedziec, ze to naprawde boli, ale kazda z nas to przeszla i jakos zyjemy :tak: jeszcze troszke i bedzie po wszystkim. :*

reklama
umi2 mój mały też już jest ciut dłuższy od przewijaka ale lubi na nim leżeć w ten sposób żeby mu nogi całkiem wisiały i wtedy kopie bo ma większe pole do manewru w końcu nie przeszkadza my żadne podłoże:-D:-D on w ogóle najbardziej lubi bawić się jak tam leży

Załączniki

• DSCF1033.jpg
    DSCF1033.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 30
Do góry