reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi - no jak to, mozesz mlodemu przebic jedno,byle nie prawe :-D:-D:-D zartuje ofc.
maagda - takie buty. az mi zrobilas ochote na kebaba :rofl2:
ewi - w sumie wiem.. teoretycznie.

muszę sie wziac za sprzatanie ale co chwile cos sprawdzam na forum, i sie oderwac nie moge.
BBholizm pełną parą :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Maagda_ Tak pracuje jutro kończy mi sie staż i przechodze na etat do sierpnia póki co no ale dobre i to no i teraz aktualnie w pracy jestem:-D:-p zyc nie umierac:tak:
Ashera no wiesz ja to bym mu brew przekuła bo strasznie mi sie to podoba:laugh2::-p

maadzia Kacper z tesciowa ale planuje od wrzesnia go do żłobka dac ale nie wiem czy bedzie miejsce:confused2: a z Lusią kto zostaje twoja mama?

umi - a co to za robota? bo mi umknelo.
ja najchetniej bym mlodego z kolczykiem w wardze widziala :-D:-D:-D
Mi sie piekielnie podoba, ale poki co zostawilam tylko w nosie...
kiedys mialamłacznie 27 kolczykow :rofl2: 90% wyciagnełam.
Teraz znow mi sie marza ale... P jest przeciwny :confused2:

Hej dziewczyny ;)
Magda no według mnie bardzo dobrze, małe dzieci tak bólu nie odczuwają tzn nie płaczą tak. Ja mialam w wieku 4 lat uszy przekłuwane to tak wyłam jak głupia cały dzień. A poza tym małemu dziecku wiadomo ze wiszacych kolczyków sie nie zakłada tylko jakieś małe perełeczki, czy świecidełko jakieś ;) Ja uważam to za słodkie i słuszne przekłuwanie uszu wczesnie ;)

umi no mi też w łuku brwiowym sie podoba :D:p

Zaraz wybieram sie do gina i zobaczymy co nam powie :) Mam nadzieje ze dziś zobacze młodego na usg w końcu już jestem w 36 tyg ;D:) I dawno nie widziałam od 24 tygodnia... Dzis wymusze na gin żeby monitor w moją strone przekreciła a jak nie to walne scene zmiany humoru i będę płakać hehehe ;P
Pozdrawiam kochane i udanego południa ;) później was jeszcze odwiedze :D

artystka szalna:-D ja miałam USG na kazdej wizycie tylko chodziłam czekam na wieści:tak:
ashera to jest spedycja siedze sobie w ciepłym biurze szukam sobie autek na kraju ewentualnie ladunków na tiry i tak zarabiam wypisuje zleconka czasem mi sie uda cos zrobic czasem jest taki dziec ze nic ale jakos idzie:tak::-p Dobra jestes z tymi kolczykami:-D

Hej dziewczyny!!
Miałam wczoraj bardzo fajny dzień
smiech.gif

aż się wierzyć nie chce...
myślałam, że kompletnie do bani będzie, bo to Walentynki , a ja pierwszy raz od 3 lat sama będę spędzała, a tu taka miła niespodzianka...

Z rana partner mojej mamy wręczył Nam bukiety tulipanków i po prezenciku ... bardzo miło było
oczko.gif

Ogólnie wcześniej byłam umówiona z moimi znajomymi
oczko.gif
ale partner mojej mamy zaproponował, że pojedziemy nad morze i że mogę ich też zabrać... więc pojechaliśmy do Brighton
grin.gif

Morze fajniusie, mewy nad głowami latały hyhyhy... a nogi zaciskałam jak mogłam
smiech.gif
ale wszystko OK było, mała się nie śpieszy jednak na spotkanie ze mną
usmiech.gif

Byliśmy też w salonie gier na molu jest pełno tych maszyn i Wesołe Miasteczko... ale z Wesołego Miasteczka nie skorzystałam , bo bym od razu tam na miejscu urodziła
hahaha.gif

Złapałam w maszynie maskotę za pierwszym razem
yipi.gif
a później jeszcze poszłam zagrać w zbijanie kokosa
biggrin.gif
miałam 3 piłki i 3 rzuty , żeby zbić kokosa , za ostatnim razem się udało i dostałam taką małą papugę
biggrin.gif

I jeszcze graliśmy w rzucanie monet do takiej maszyny to wygrałam parę breloczków ...

Się śmiałam do wszystkich, że maskotki zbieram dla małej
smiech.gif
11_9_16.gif

Później zajechaliśmy do KFC jeszcze
grin.gif
zjedliśmy po kubełkach kurczaka i po frytkach... ja to się tak objadłam, że myślałam, że zaraz pęknę...

Było BARDZO FAJNIE i miło spędziłam ten dzień
36_3_13.gif

Wstawiam dwa zdjątka z wypadu
biggrin.gif
z moimi znajomymi
smiech.gif
36_3_13.gif

na zdjęciu jestem z moim kolegą Danielem i z jego dziewczyną Moniką :)

Załączniki

• DSC_0129mnniejejjejej.jpg
    DSC_0129mnniejejjejej.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0130mniejsze.jpg
    DSC_0130mniejsze.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 57
hej mamuski...my dzis po szczepionkach...wzielam 5w1 i nie aluje....plakalam razem z Olkiem....
i pediatra powiedzial ze mam ograniczyc nabial...bo maly ma krostki jak na skaze bialkowa a mi polozna mowila ze to tradzik niemowlecy..i kazdy mowi co innego..nie wiem co mam myslec...:(

reklama
kingusia fajnie ze udane walentynki...

Dziewczyny wróciłam właśnie od gina.. Jestem w szoku.. Te skurcze, to wszystko, okazało sie ze na dniach moge rodzić, dzidziuś jest tak nisko ze nie zdążyła dosłownie palca włozyc i juz głowke czuła... Powiedziała ze wątpi że wogóle do marca wytrzymam.. No i dziś wogóle szał.. Mama biega i wszystkim cieszy sie ze babcia bedzie, tata wogóle taki dziś zadowolony w niebo wzięty...

Ogólnie w domu pozytywna atmosfera ale jestem załamana bo dziś musze sie spakować do szpitala, musze dokupić pare rzeczy. I jutro ide z mama do hurtowni zobaczyc jakie wózki mają, i mama ma wziąść kredyt i wózek kupimy bo to już teraz to nic nie wiadomo..
Lece z psem teraz na dworek.. Później zrobie sałatki z ryżu i makreli a na wieczór jade kupić reszte wyprawki :)
Wejde później ;* BuZiaKI :)

Do góry