reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
no no no dziewczyny talenty macie rewelacyjne
Wspaniale obrazy i szkice a zdjecia zywej natury sa najlepsze Nie ma nic piekniejszego jak dziela Matki Natury ujete na zdjeciach )
Tak w ogole dziewczyny zycze wamwspanialych Jutrzejszych Walentynek
Gorące Serce - Sylcia przesyła Ci Walentynkę.
Anetka Gartuluje zareczyn ))
Wspaniale obrazy i szkice a zdjecia zywej natury sa najlepsze Nie ma nic piekniejszego jak dziela Matki Natury ujete na zdjeciach )
Tak w ogole dziewczyny zycze wamwspanialych Jutrzejszych Walentynek
Gorące Serce - Sylcia przesyła Ci Walentynkę.
Anetka Gartuluje zareczyn ))
hej mamusie ja niedawno wrocilam z pracy,wykompalam sie i teraz sie lenie...
Ewi,pieczatka zajebiaszcze te Wasze dziela.
Kingusia i Artystka krocze nie boli Was od siedzenia na twardym,tylko od tego,ze spojenie lonowe przygotowuje sie do porodu,i ten bol zaczyna sie miedzy 30 tygodniem,a 40...wiem bo pamietam jeszcze jak lekarzowi sie pytalam
Ewi,pieczatka zajebiaszcze te Wasze dziela.
Kingusia i Artystka krocze nie boli Was od siedzenia na twardym,tylko od tego,ze spojenie lonowe przygotowuje sie do porodu,i ten bol zaczyna sie miedzy 30 tygodniem,a 40...wiem bo pamietam jeszcze jak lekarzowi sie pytalam
Witam z rana.
U nas pada śnieg. Pewnie znów zasypie.
Ja właśnie jem śniadanko. A potem czeka nas siedzenie w domu bo w taka pogodę strach się gdziekolwiek ruszać.
Narazie wszystkim życzę udanych i szczęśliwych walentynek. :-)
U nas pada śnieg. Pewnie znów zasypie.
Ja właśnie jem śniadanko. A potem czeka nas siedzenie w domu bo w taka pogodę strach się gdziekolwiek ruszać.
Narazie wszystkim życzę udanych i szczęśliwych walentynek. :-)
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Anetka gratulacje ;***
Kingusia,Artystka tak jak napisała Firanka krocze boli bo wszystko przygotowuje się do porodu )
A ja jestem strasznie zadowolona z przekłucia uszu Łucji powiem wam, że uszka są w super stanie nawet nie są spuchnięte i czerwone. ) codziennie jej kręcę i nawet nie drgnie więc chyba nie boli ) zresztą nawet nie wiem czy ona wie , że je ma bo nawet nie zwraca na nie uwagi )
a jeszcze chciałam wam powiedzieć że od 2 dni Łucja zasypia sama ! nawet nie stoję koło niej i sama chce jeść
Kingusia,Artystka tak jak napisała Firanka krocze boli bo wszystko przygotowuje się do porodu )
A ja jestem strasznie zadowolona z przekłucia uszu Łucji powiem wam, że uszka są w super stanie nawet nie są spuchnięte i czerwone. ) codziennie jej kręcę i nawet nie drgnie więc chyba nie boli ) zresztą nawet nie wiem czy ona wie , że je ma bo nawet nie zwraca na nie uwagi )
a jeszcze chciałam wam powiedzieć że od 2 dni Łucja zasypia sama ! nawet nie stoję koło niej i sama chce jeść
witam walentynkowo dzieczynki
ale tu artystek mamy! switetny obraz i super fotki!
a ja walentyki spedzam z synusiem..K caly dzien w pracy...idziemy go niedlugo odwiedzic
to spadam...musze zaczac sie ogarniac!
i najlepszego na Walentyki!
ale tu artystek mamy! switetny obraz i super fotki!
a ja walentyki spedzam z synusiem..K caly dzien w pracy...idziemy go niedlugo odwiedzic
to spadam...musze zaczac sie ogarniac!
i najlepszego na Walentyki!
Witam wrecz placzaco...dzisiaj walentynki,a ja na 14 do pracy...Moj Mikolaj nic mi nie dal nawet kwiatka,o buziaku nie wspominajac...Dobra nie bede Wam smecic,uciekam sie szykowac do pracy,bona 14 do 22.
Milych walentynek Mamuski...
Milych walentynek Mamuski...
artystka92
Fanka BB :)
Witam dziewczyny noc cała nieprzespana, moi rodzice impreze zrobili a do mnie kumpela wpadła
Rodzice o 1 pojechali na dyskoteke a kumpela o 4 nad ranem dopiero poszła. O 5 usnęłam a o 7 już wstałam.. Nie wspomnę oczywiście że miedzy 5 a 7 ze 3 razy byłam w wc
Walentynki w tym roku beznadziejne.. No ale cóż..
Co do krocza to ja wiem od czego boli Ale nie myslalam ze aż tak wiec dla mnie szok troszke ;p
Dzis też chodze jak kaczucha Mama sie śmieje ze mnie ;p Ale ja z niej jeszcze bardziej kac ją męczy i to nieźle ;]
panistepelek foty super powiem Ci że nie wyglądają te fotki amatorsko Te 3 troche ostrości mu brakuje i głębi ale np 2 zdjęcie prześwietne Super Talencior jak trzeba
no to widze tak: ewi bedzie rysować ludzi Ja malować ,panistepelek fotki super Noo dziewczyny widze na naszym forum różni ludzie z różnymi talentami
Niedlugo można założyć firme ;D hehe
A jak wasze samopoczucie? Jak dzieci? Zdrówko?
Jakieś plany na dziś?
Rodzice o 1 pojechali na dyskoteke a kumpela o 4 nad ranem dopiero poszła. O 5 usnęłam a o 7 już wstałam.. Nie wspomnę oczywiście że miedzy 5 a 7 ze 3 razy byłam w wc
Walentynki w tym roku beznadziejne.. No ale cóż..
Co do krocza to ja wiem od czego boli Ale nie myslalam ze aż tak wiec dla mnie szok troszke ;p
Dzis też chodze jak kaczucha Mama sie śmieje ze mnie ;p Ale ja z niej jeszcze bardziej kac ją męczy i to nieźle ;]
panistepelek foty super powiem Ci że nie wyglądają te fotki amatorsko Te 3 troche ostrości mu brakuje i głębi ale np 2 zdjęcie prześwietne Super Talencior jak trzeba
no to widze tak: ewi bedzie rysować ludzi Ja malować ,panistepelek fotki super Noo dziewczyny widze na naszym forum różni ludzie z różnymi talentami
Niedlugo można założyć firme ;D hehe
A jak wasze samopoczucie? Jak dzieci? Zdrówko?
Jakieś plany na dziś?
FIRANKA Przykro że M nie okazuje ci uczuć w tym dniu. Czyżby zapomniał?
ARTYSTKA No to noc pełna wrażeń była.
MAGDA Fajnie że Łucja już sama zasypia. A nie wiedziałam że przekułas małej uszy. W każdym razie dobrze że dobrze to znosi.
a my sobie z S życzenia złożyliśmy i tyle. Dzień jak co dzień.
ARTYSTKA No to noc pełna wrażeń była.
MAGDA Fajnie że Łucja już sama zasypia. A nie wiedziałam że przekułas małej uszy. W każdym razie dobrze że dobrze to znosi.
a my sobie z S życzenia złożyliśmy i tyle. Dzień jak co dzień.
reklama
Asheara
I can't get no sleep.
oooo ... jest i magdaa dawno Cie tu nie było.
panistepelek - nawet niewiedzialam, ze robisz takie swietne zdjecia To pierwsze jest swietne.
walentynki? a co to takiego?
panistepelek - nawet niewiedzialam, ze robisz takie swietne zdjecia To pierwsze jest swietne.
walentynki? a co to takiego?