reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Stepelek Fajne te twoje zdjęcia :-) a czemu nie ma co świętować?
KINGUSIA Jej. Ja niedawno skończyłam jazdę na rowerku i też spać mi się chce. Bo trochę się wymęczyłam.
Dzięki za pochwaly.

reklama
hej mamusie ja niedawno wrocilam z pracy,wykompalam sie i teraz sie lenie...

Ewi,pieczatka zajebiaszcze te Wasze dziela.

Kingusia i Artystka krocze nie boli Was od siedzenia na twardym,tylko od tego,ze spojenie lonowe przygotowuje sie do porodu,i ten bol zaczyna sie miedzy 30 tygodniem,a 40...wiem bo pamietam jeszcze jak lekarzowi sie pytalam:-p

Witam z rana.
U nas pada śnieg. Pewnie znów zasypie.
Ja właśnie jem śniadanko. A potem czeka nas siedzenie w domu bo w taka pogodę strach się gdziekolwiek ruszać.
Narazie wszystkim życzę udanych i szczęśliwych walentynek. :-)

Anetka gratulacje ;***
Kingusia,Artystka tak jak napisała Firanka krocze boli bo wszystko przygotowuje się do porodu :))

A ja jestem strasznie zadowolona z przekłucia uszu Łucji :tak: powiem wam, że uszka są w super stanie nawet nie są spuchnięte i czerwone. :)) codziennie jej kręcę i nawet nie drgnie więc chyba nie boli :)) zresztą nawet nie wiem czy ona wie , że je ma bo nawet nie zwraca na nie uwagi :))
a jeszcze chciałam wam powiedzieć że od 2 dni Łucja zasypia sama ! nawet nie stoję koło niej :-D i sama chce jeść :tak:

witam walentynkowo dzieczynki:)
ale tu artystek mamy! switetny obraz i super fotki!

a ja walentyki spedzam z synusiem..K caly dzien w pracy...idziemy go niedlugo odwiedzic:)
to spadam...musze zaczac sie ogarniac!

i najlepszego na Walentyki!

Witam wrecz placzaco...dzisiaj walentynki,a ja na 14 do pracy...Moj Mikolaj nic mi nie dal nawet kwiatka,o buziaku nie wspominajac...Dobra nie bede Wam smecic,uciekam sie szykowac do pracy,bona 14 do 22:eek::eek::eek:.

Milych walentynek Mamuski...:tak:

Witam dziewczyny noc cała nieprzespana, moi rodzice impreze zrobili a do mnie kumpela wpadła
Rodzice o 1 pojechali na dyskoteke a kumpela o 4 nad ranem dopiero poszła. O 5 usnęłam a o 7 już wstałam.. Nie wspomnę oczywiście że miedzy 5 a 7 ze 3 razy byłam w wc :p
Walentynki w tym roku beznadziejne.. No ale cóż..

Co do krocza to ja wiem od czego boli ;) Ale nie myslalam ze aż tak :D wiec dla mnie szok troszke ;p
Dzis też chodze jak kaczucha :D Mama sie śmieje ze mnie ;p Ale ja z niej jeszcze bardziej kac ją męczy i to nieźle ;]

panistepelek foty super powiem Ci że nie wyglądają te fotki amatorsko ;) Te 3 troche ostrości mu brakuje i głębi ale np 2 zdjęcie prześwietne ;) Super ;) Talencior jak trzeba ;)

no to widze tak: ewi bedzie rysować ludzi ;) Ja malować ,panistepelek fotki super :D Noo dziewczyny widze na naszym forum różni ludzie z różnymi talentami ;)
Niedlugo można założyć firme ;D hehe

A jak wasze samopoczucie? Jak dzieci? Zdrówko?
Jakieś plany na dziś?

FIRANKA Przykro że M nie okazuje ci uczuć w tym dniu. Czyżby zapomniał?
ARTYSTKA No to noc pełna wrażeń była.
MAGDA Fajnie że Łucja już sama zasypia. A nie wiedziałam że przekułas małej uszy. W każdym razie dobrze że dobrze to znosi.

a my sobie z S życzenia złożyliśmy i tyle. Dzień jak co dzień.

reklama
oooo ... jest i magdaa :tak: dawno Cie tu nie było.
panistepelek - nawet niewiedzialam, ze robisz takie swietne zdjecia :eek::eek::eek: To pierwsze jest swietne.

walentynki? a co to takiego? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry