reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam, znowu mnie tu trochę nie było mimo, że miałam ferie :-)
100dniówka się udała jak najbardziej, ale za to walentynki przespałam. mieliśmy iść do kina, a skończyło się na tym, że siedzieliśmy wieczorem z winem i oglądaliśmy filmy:-pniby lepsze to niż nic.
artystka pewnie tylko patrzeć jak będziesz rodzić. chyba nie możesz się doczekać, co? :-)

Magda ja bym chyba roztyla sie jak taka dzika swinia pracujac w tak kuszocym miejscu.

Asheara ja tez sie wlasnie zastanawiam gdzie Ty milas te wszystkie kolczyki??? JA mialam tylko w pepku,nosie,uszach i jezyku.

maagda - chetnie, ale nawet nie wiem gdzie znajduja sie Pionki :-D
firana - nos, pepek x 2, a reszta uszy [od gory do dolu :-D ]
wszystkie wyciagnelam procz nosa, i 3 z uszow.
A teraz bede robic ponownie w pepku, zeby zaretuszowac chociaz troche obwisła skore wokol pepka po ciazy, i ogolnie odwrocic uwage od rozstepow :sorry:
artystka - poleciało Pw, odpisuj babo bo mamy malo czasu juz :p

Witam

Ewi, artystka, Asheara - Dziekuje, miło, że podobają Wam się moje zdjęcia.

firanka - Doczytałam, że w Walentynki pracowałaś od 14 a co ja mam powiedziec jak byłam w pracy od 8 rano w niedziele do 8 w poniedziałek :p

matosia - Zdjęcia robię najzwyklejszą cyfrówką.

artystka - Nono.... a to Ci niespodzianka... życzę więc udanego i małobolesnego porodu. Tak swoją drogą to miałam podobnie jak Maagda, bo od 5 miesiąca w ogóle córcia była bardzo nisko i rozwarcie na 3 a w końcu tez urodziła się kilka dni po terminie. :p

umi - W jakich godzinach pracujesz?

Czy u Was też ciągle pasa śnieg?? Jak córcia wstane idą z nią na dwór... pewnie znowu będzie chciała na tyłku zjeżdźać z usypanej ze sniegu górki i chodzić po zaspach :p

Ostatnia edycja:
Artystka no to fajnie:) oby wszystko było ok. :) ale wiesz ja miałam to samo poszłam do gina w lutym , a on że wszystko już do porodu nawet 3 cm rozwarcia miałam i Łucja urodziła się 10 dni po terminie i to cesarką ;D ale oby u Ciebie nie trzeba było tyle czekać bo to męczące :)
Asheara ło jezu ;D to gdzie Ty miałaś te kolczyki ;D;-) a na kebaba zapraszam :tak:
..

wlasnie pisałam artystce to samo, byłam na patologii i miałam 3cm rozwarcia, nie mieli juz mnie nawet wypuszczac bo na dniach mialam rodzic [37tc] ale wypuscili, powiedzieli ze lepie jjak poczekam na rozwiazanie w domu. i co? urodziłam 7 dni po terminie [41tc] czyli 4 tyg. pozniej :-D:-D:-D
Co jeszcze lepsze w 37tc mialam 3cm rozwarcia, a 2tyg pozniej na wizycie u gina, nie bylo rozwarcia wogole :rofl2::rofl2::rofl2:

No ale, nigdy nie wiadomo, moze u Artystki rzeczywiscie bedzie tak, ze urodzi predko.

artystka - a Ty kupujesz nowy wozek? :szok: Ja bym w zyciu nie kupila nowej gondoli. Nie oplaca sie na 5 miesiecy, tak sadze. Chyba, ze taka za 3-4stowki.

My niedawno kupilismy spacerowkę, jakis tydz temu. Damian jest w niebowziety, macha łapkami i sie usmiecha jak go do niej wkladamy, ale poki co jeździ w pozycji pol lezacej.

coneco traffic
WÓZEK SPACEROWY CONECO TRAFFIC NOWY! (914746523) - Aukcje internetowe Allegro

sprawuje sie swietnie poki co :tak:

Asheara ja też już nie kupię nowego wózka właśnie swój usiłuję sprzedać bo chce kupić lekka spacerówkę ;)
firanka oj nie roztyłabyś się bo za wszystko trzeba płacić z własnej kieszeni ;)

panistempelek ja zawsze od 8-16 i musze wstawac o 6:40:confused2::-p a ty masz na zmiany? Tak u mnie nic nie odsniezona chodzi sie fatalnie porazka jakas....
firanka dzikie świnie maja całkiem niezła figurę:-D:-p
Maagda_ eee to kicha a znizki dla znajomych, rodziny albo cos?:-p na ile masz staż?

reklama
Do góry