super czekamy na efekty:-)kingusia fajnie ze udane walentynki...
Dziewczyny wróciłam właśnie od gina.. Jestem w szoku.. Te skurcze, to wszystko, okazało sie ze na dniach moge rodzić, dzidziuś jest tak nisko ze nie zdążyła dosłownie palca włozyc i juz głowke czuła... Powiedziała ze wątpi że wogóle do marca wytrzymam.. No i dziś wogóle szał.. Mama biega i wszystkim cieszy sie ze babcia bedzie, tata wogóle taki dziś zadowolony w niebo wzięty...
Ogólnie w domu pozytywna atmosfera ale jestem załamana bo dziś musze sie spakować do szpitala, musze dokupić pare rzeczy. I jutro ide z mama do hurtowni zobaczyc jakie wózki mają, i mama ma wziąść kredyt i wózek kupimy bo to już teraz to nic nie wiadomo..
Lece z psem teraz na dworek.. Później zrobie sałatki z ryżu i makreli a na wieczór jade kupić reszte wyprawki
Wejde później ;* BuZiaKI
reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Artystka no to fajnie oby wszystko było ok. ale wiesz ja miałam to samo poszłam do gina w lutym , a on że wszystko już do porodu nawet 3 cm rozwarcia miałam i Łucja urodziła się 10 dni po terminie i to cesarką ;D ale oby u Ciebie nie trzeba było tyle czekać bo to męczące
Asheara ło jezu ;D to gdzie Ty miałaś te kolczyki ;D;-) a na kebaba zapraszam
umi2 no to fajna robota a u mnie mama siedzi z mała znalazła prace na nocki tylko i jest ok
A ja dzisiaj się budzę o 3 patrzę a Łucja śpi kolo mnie , nie wiem skąd się wzięła ..
Asheara ło jezu ;D to gdzie Ty miałaś te kolczyki ;D;-) a na kebaba zapraszam
umi2 no to fajna robota a u mnie mama siedzi z mała znalazła prace na nocki tylko i jest ok
A ja dzisiaj się budzę o 3 patrzę a Łucja śpi kolo mnie , nie wiem skąd się wzięła ..
heheheh dobreA ja dzisiaj się budzę o 3 patrzę a Łucja śpi kolo mnie , nie wiem skąd się wzięła ..
Witam dziewczyny, ostatnio słabo się udzielam ale jakoś czasu brak, dzisiaj to mnie dopadł taki leń, że szok. A i misiowi wyszedł 6 ząbek.
Artystka no to się szykuj bo może nie długo będziesz nam się chwalić swoją dumą:-) a do tego co wcześniej pisałam to się zastanawiałam czy nie zaprojektowała byś mi tatuażu jak byś kiedyś miała troszkę czasu bo na urodziny planuję sobie zrobić
Ashera też jestem fanką kolczyków mam 13 dziurek ale tylko w uszach ale planuje to zmienić
Artystka no to się szykuj bo może nie długo będziesz nam się chwalić swoją dumą:-) a do tego co wcześniej pisałam to się zastanawiałam czy nie zaprojektowała byś mi tatuażu jak byś kiedyś miała troszkę czasu bo na urodziny planuję sobie zrobić
Ashera też jestem fanką kolczyków mam 13 dziurek ale tylko w uszach ale planuje to zmienić
umi2
Fanka BB :)
Witajcie za mna cieżka noc bo snieg spadał z dachu i był przy tym straszny huk i mi sie Kacper budził, zreszta 2 razy to sama sie wystraszyłam tak gruchneło
Maagda a no fajna ja nie nażekam zawsze chciałam pracować w spedycji:-) No to fajnie masz ze mama pomaga:-) Lusia spryciara
artystka92 Ale masz fajnie trzymam kciuki za was
kolia Gratuluje zabków a jak znosi to Mikołaj?
Maagda a no fajna ja nie nażekam zawsze chciałam pracować w spedycji:-) No to fajnie masz ze mama pomaga:-) Lusia spryciara
artystka92 Ale masz fajnie trzymam kciuki za was
kolia Gratuluje zabków a jak znosi to Mikołaj?
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
umi2 no ja nie myślałam o pracy w kebab barze ale powiem Ci ,że jest bardzo fajnie
Witam Wszystkie mamusie na tym forum
Ostatnia edycja:
reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
umi2 niestety nie ;D