reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ewi no przekułam uszy ;) już zostałam zjechana że jestem bezmyślnym rodzicem , no ale ok ;) też się cieszę że sama usypia. :) a to dzięki tobie można powiedzieć ;D
Asheara no jestem , jestem :)

reklama
Magdaa co do przekłuwania uszu to ja się nie wypowiem, bo byśmy się pokłóciły :)

panistepelek bardzo fajne fotki :), tak z ciekawości robisz je jakimś profesjonalnym aparatem czy zwykłą cyfrówka?

matosia Ahano to dobrze , bo po co niezbędne kłótnie.. :)
Asheara nie wiem , koleżanka napisała że uważa to za "totalną bezmyślność rodziców " więc to się tyczy mnie .. radzę sobie dobrze , i dobrze słyszałaś pracuję w gastro barze ;) z kebabem

MAGDA I dobrze zrobiłas :-) mała teraz tak jak mówisz nie zauważyła nawet że ma kolczyki, ale jakby była starsza to pewnie byłby z tym problem bo w końcu zachciałaby mieć kolczyki. Osobiście nie jestem zwolenniczką kolczyków u małych dzieci ale uważam to za sprawę tylko i wyłącznie rodziców dziecka i samego zainteresowanego.
Przesadzasz trochę z tym że to dzięki mnie. Ja ci tylko doradziłam co robić. To dzięki tobie mała nauczyla się sama zasypiac bo byłaś wytrwała :-)
ASHEARA No nie udawaj że nie wiesz co to 14 luty :-) :-) :-)

ja chyba zaraz spać pójdę. Jakoś humor mi się pogorszył na noc. Wszystkiego mi się odechciewa.

Magda ja uwazam,ze skoro chcialas zrobic kolczyki Lucji to dobrze zrobilas, Nicole miala zrobione kolczyki jak skonczyla 8 miesiecy i kazda kosmetyczka Ci powie,ze to jest najlepszy wiek pomiedzy 6 miesiacem,a 12 miesiacem zycia dziecka,bo nie ma zadnego wycia,ani nic moje dziecko przy 1 uchu ie plakalo,przy 2 zaczela buczec,ale po chwilili jej przeszlo. Uszka rewelacja,wcale jej nie ropialy.

a ja walentynki spędziłam wyśmienicie cały dzień z 2 facetami mojego życia mąż zrobił śniadanie do łóżka i obiadek też było cudownie:-):-):-):-):-):-):-)

Ja też uważam, że dobrze zrobiłam, i wiadomo każdy ma inne zdanie na ten temat. :))

ewi no tak ale gdyby nie Ty to pewnie nadal usypiałabym Łucje na rękach ;D
firanka Łucja miała 11 miesięcy , miałam właśnie przekuć jak miała 8 , ale wtedy ciągnęła uszy , i jakoś niecały miesiąc temu przestała i przekułam ją w dzień 11 miesięcy

a my spałyśmy do 9 ;D

Witajcie :-) nas zasypało młody slicznie spi jak spedza dzien ze mną bo go klade na jedna drzemke i wie ze musi spac 2 godziny:-D:-p a tak to musze powiedziec ze nie ma z nim wiekszego problemu o 19:30 butla i od razu nyny sobie idzie no chyba ze jest jeszcze głodny to wyma****e mi butelka:-p:-D albo idzie sie pobawic telefonem i po 10 min wraca sobie na miejsce ja go przykrywam i zasypia, kocham moje dziecko:tak:
Maagda ja bym tez przekuła uszy ale niestety nie mam komu:-D:-p a to mialas jakies problemy ze spaniem malej?

reklama
Do góry