reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ewi widzisz kochana a ja podziwiam jak ktoś umie rysować jakies postacie bardzo realistycznie ;) To musimy od siebie troche brać :D Może otworzymy firme ,ja malowanie Ty rysowanie. Może ktoś tu jeszcze ma talent? Dziewczyny jestesaniolkiem to krawcowa i projektantka, która z was sie jeszcze pisze? hehe ;]

kingusia oj biedactwo.. Wiesz ja dziś wstałam z takim okropnym bólem krocza, nie wiem co jest, już od godziny 10 miałam 3 skurcze. W poniedziałek mam wizyte u gina i musze jej powiedzieć bo nie moge na krzesle czy na twardym łóżku siedzieć ;/

anetka baaaardzo Ci gratuluje!! :) i życze szczęścia ;*

reklama
kingusia oj biedactwo.. Wiesz ja dziś wstałam z takim okropnym bólem krocza, nie wiem co jest, już od godziny 10 miałam 3 skurcze. W poniedziałek mam wizyte u gina i musze jej powiedzieć bo nie moge na krzesle czy na twardym łóżku siedzieć ;/

No to akurat normalne, że Cię boli krocze jak na twardym siedzisz.. mi nawet ciężko wstać... nawet z łóżka , a jest miękkie... boli mnie wtedy kość ogonowa i krocze... i wtedy jęczę :zawstydzona/y::angry::laugh2: z bólu ...
to już tak przy końcówce niestety jest :tak:

anetka wielkie GRATULACJE!
36_1_21.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aha no tylko ze wczesniej mogłam sie wlasnie normalnie ruszac a teraz przy kazdym kroku mnie boli i jeszcze te skurcze.
Ale w sumie to juz od poniedzialku 36 tydzien to juz wszystko możliwe ;))
Dziś mnie mama wkurza, od rana porzadki i porzadki. Ja mam czysto u siebie, w kuchni codziennie sprzatam i co? weekend a ja jeszcze mam w kuchni sprzatać, no sory nigdzie sie nie ruszam. Zreszta nie wysypiam sie wogole, wstaje zmeczona, w nocy co pół godziny do łazienki... Ale to przygotowanie do wstawania do dzidzi jest ;D Wiec traktuje to jako trening ;p

To ja też się pochwałę swoim ostatnim rysunkiem :-)
UTF-8BWmRqxJljaWU3ODQtbWluaS5qcGc.jpg

dzikuska.jpg

ANETKA Gratuluję :-)
ARTYSTKA No dobry pomysł z ta firma :-) A pod koniec ciąży to normalne że masz taki ból. Niestety trzeba się z tym przemęczyć.

aha no tylko ze wczesniej mogłam sie wlasnie normalnie ruszac a teraz przy kazdym kroku mnie boli i jeszcze te skurcze.
Ale w sumie to juz od poniedzialku 36 tydzien to juz wszystko możliwe ;))
Dziś mnie mama wkurza, od rana porzadki i porzadki. Ja mam czysto u siebie, w kuchni codziennie sprzatam i co? weekend a ja jeszcze mam w kuchni sprzatać, no sory nigdzie sie nie ruszam. Zreszta nie wysypiam sie wogole, wstaje zmeczona, w nocy co pół godziny do łazienki... Ale to przygotowanie do wstawania do dzidzi jest ;D Wiec traktuje to jako trening ;p

Ja mam posprzątane mam spokój :-):-D
i ustaliłam z mamą, że rozłoży łóżeczko jak będę w szpitalu jednak leżeć :tak:
bo teraz niepotrzebnie będzie mi przeszkadzało.. szczególnie w wstawaniu z łóżka...

taak, treningi też mam ... dzisiaj o 3 , o 6 - 7 i jakoś po 8 już całkowicie wstałam :sorry::laugh2:
ale wiesz to są ŁATWE treningi... bo tylko do kibelka, zrobisz siusiu i wracasz do łóżka :-D

EWI piękne rysunki , macie talenty dziewczyny hyhy ;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewi genialne!!!! Kurde super rysunek!!!! Nie no swietnie rysujesz, moje rysunki ludzi wogóle nie leżą przy Twoich ;)

kingusia ja usnęłam o 1 wstalam o 2 na siusiu później o 3,20 później o 5 o 6 i o 7 a nastepnie o 10 i przed chwilą też byłam w wc hehe ;P Ale to może ja tak biegam bo bardzo dużo pije, jakieś mam ostre zapotrzebowanie na wode ;P

O kurcze jak tutaj mamy talenty!!Jestem pod oooogromnym wrażeniem dziewczyny!Gratuluję Wam takiego talentu!:-):-)
Mi Bozia niestety nie dała ani odrobinki zdolności plastycznych i ubolewam nad tym bo często nachodzi mnie taka ochota,że chciałabym coś narysować ale wychodą z tego tak żałosne rzeczy...:-p

A to wstawanie w nocy na siusiu to nie takie glupie.Troszeczkę przygotować się można do nocnego wstawania ;)

Ja liczę , że do 21 lutego urodzę... ehhhhhhh bo już nie wyrabiam...
ale pomarzyć sobie można ;)
chociaż mam nadzieję, że się spełni :D

zmykam się położyć , zdrzemnę się chyba, bo coś mnie znużyło...

artystka ja też piję 2 L na dzień normalnie jedna butelka wody schodzi albo i półtorej butelki :D więc sama nie jesteś z tym zapotrzebowaniem na wodę hyhy a jak się karmi piersią czytałam to jeszcze bardziej się chce pić ;)

reklama
Ewi - Jeśli chodzi i Walentynki to ja ogólnie jakoś średnio mam ochotę świętować, bo nie ma szczególnie czego no ale ogólnie wypije wieczorkiem z mężem winko i mam nadzieję, że jako taka miła atmosfera będzie, może jakis film na dvd. Tylko, że "świętować" będziemy dzis, bo jutro idę do pracy więc nie będzie mnie ani w dzień ani w nocy.
PS. Bardzo ładne rysunki :)

kingusia - Ja też jak byłam w ciąży często w nocy wstawałam do łazienki co mnie wkurzało biorąc pod uwagę, że to były ostatnie miesiące podczas których można było przesypiać spokojnie całe nocki :p

anetka - Wielkie gratulacje, miły prezent Walntynkowi. Życzę Wam wiele wspólnego szczęscia.

artystka - Ja lubię robić zdjęcia... nie mam profesjonalnego sprzętu ani wiedzy na temat fotografii ale co tam. :p

9zxc05.jpg

x2442h.jpg

t66sn8.jpg

27wt1dl.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry