jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
moje odtajaja bo w lodowce od wczoraj siedzialyA dziś jak dziewczyny obżeracie sie pączkami ?
jak siedze to mi sie zaden palec nie miesci ale jak stoje to hahaha cala dlon wchodzi ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje odtajaja bo w lodowce od wczoraj siedzialyA dziś jak dziewczyny obżeracie sie pączkami ?
kingusia noo to nieźle To życze szybkiego, bezbolesnego porodu :*
To córa mówisz będzie miała zgrabniutką pupę Pewnie po mamusi bedzie z niej laseczka ;] hehe
No ja Ci powiem ze mnie strasznie na dole wszystko boli.. jakby mnie ktoś poobijał w tamtych okolicach.. ;p No i plecy ojoooj ;P
Ale poza tym się świetnie czuje ;]
Co do palców.. Mi nawet jeden nie wlezie haha ledwo jeden palec ;p
A dziś jak dziewczyny obżeracie sie pączkami ?
kingusia to kochana uważaj na siebie, ja zawsze jak odkurzam to mnie łapią skurcze i jak wchodze na 4 pietro to tez łapią mnie
no to masz lepiej...bo moj doiero w 7 misiacu zaczal na glos sie udzielac o mojej ciazy wczesniej nic....Kasiuch no na poczatku jak widział skarpetki takie malusie jak kupiłam i mu pokazałam to było "ojej nie przesadzaj. Głupiejesz juz" A teraz jak widzi to jest "Osz kur..... ale zajeb**te" Jak widział takie dzinsy malutkie to myślałam że sie posika z radości ze takie fajne
U mnie tak samo jedyny facet w rodiznie
Hej dziewczyny
to jakaś tragedia już jest... brzuch mi twardnieje co jakiś czas...
między piersiami a brzuchem zmieszczą mi się 3 palce już , a nie 2 jak ostatnio..
czyli znów się opuścił
a brzuch mnie boli jak na @...
normalniemasakra...
a o spaniu nic nie wspomnę... nogi tak napindylają jakbym do Częstochowy szła z buta
i dlatego dzisiaj nie poszłam do szkoły - jestem totalnie zmęczona po tej nocce ((
z resztą i tak nic nie przegapiłam , bo i tak mieli dzisiaj tylko trochę pogadać o Walentynkach i iść do domu...
a dla mnie ten temat to jest do bani... bo Walentynki spędzę sama ...
Ogólnie wczoraj byłam na wizycie w szpitalu z położnymi...
następnej wizyty w szpitalu nie mamjedynie jak zacznę rodzić
ogólnie za tydzień mam iść do GP do przychodni (w 38 tygodniu) i jak już będę w 40 (o ile dotrwam) to znowu na ostatnią wizytędo GP ...
ogólnie przemiłe położne dwie mnie macałyi wszystko OK z małą ,
tylko nie mogły rozpoznać czy z jednej strony mojego brzucha wystaje tyłeczek małej czy główka
zrobiły mi USG (ale nie mierzyły cm i kg) ogólnie widziałam małą
i główką jest do dołu , a to taki DUUUŻY tyłeczek wystawał z prawej strony mojego brzucha
ogólnie mówiły, że jest wszystko OK
mocz też OK ...
jedynie mam się przygotować, że lada dzień może urodzę
no to niezle....tez myslalam ze w plocku jest spokojnie...ale jak widac pozory myla...Dziewczyny nie uwierzycie... Właśnie do mnie mama dzwoniła!!
Mama pracuje w galerii na stoisku z ręcznikami, pościelami itd.. Obok jest stoisko i jest tam salon orange. Jakiś klijent przyszedł zgłosić reklamacje, kiedy nie przyjeli reklamacji, nawyzywał ludzi kazał wszystkim wyjść a ta kobieta co go obsługiwała to z nożem do niej wyleciał.. Ewakuowali wszystkich ludzi z galerii a ten klijent od godziny grozi nozem tej dziewczynie..
Moja mama jest tak przerażona, bo wszystko widziała co sie działo...
Ci ludzie są nie normalni! Naćpają sie, nabiorą koksów nie koksów a w głowie nie wiadomo co to sie robi im!! ;/
A niby Płock bezpieczne miasto.. Jak w auchanie 3 razy ludzi ewakuowano bo jakiś debil dzwonił ze bomba jest.. Szpital tak samo 1 ewakuowali bo tez ze niby jest bomba ;/
Ja nie wiem co tym ludziom przychodzi do głowy ;/
tak dla pocieszeniapamietajcie ze moze Was wziasc z nienackaja tez wyczekiwalam ale nic.....24 godziny przed porodem mi sie skurcze zaczely....a co do chodzenia po schodach to jak juz bylam na przed porodowce stwierdzilam ze zejde po schodach moze szybciej pojdzie...ledwo zeszlam na 3 schodek poczulam ze idzie skurcz szybko "wbieglam"( tak jak sie da biegac majac skurcze) do gory i stwierdzilam ze to baaaardzo zly pomysl bo jak schodzilam to czulam jakby mi brzuch spadal..
Kingusiu- skad wytrzasnelas takie fajne emotki??
Ja podobnie się czuje, tylko mi troche więcej do terminu zostało. Biore fenoterol. Ale brzuch i tak mi się stawia co jakiś czas. A nogi mnie bolą jakbym cały dzień była na nogach a ja dopiero wstałam. To samo z plecami. Koszmar... Brzuch tak dziwnie mnie pobolewa. I mi też sie 3 palce mieszczą pod piersiami. Normalnie już się boje...