reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hello :)

u nas na szczescie snieznie nie jest nie ma w ogole sniegu :)) Ale pogoda taka sobie pochumrno za oknem jest ;/

A co krzeselka to ja sadze ze to dobry zakup Dziecko wieksze czy mniejsze zawsze sie przyda czy do jedzenia czy aby wlozyc je tam i zajas sie czyms i dac mu zabawki Ja sadze ze to dobry zakup :)

reklama
wiesz co z graco sa fajne :) plastykowe sadze ze sa lepsze ale wiesz kazdy lubii co innego Sa tez takie drewniane krzeseleczka ktore sie rozbiera i masz pozniej stoliczek i krzeselko dla dziecka :)

fajne teto krzeselko ...zobacz sobie na allegro za 100 150 tez sa krzeselka ... tesciu chcial wyslac tu do mnie ale by go to wyszlo wiecej dwa razy niz to krzeselko kosztuje ... ja sobie u mnie kupuje wlasnie z graco u mnie kosztuje 30 euro i chce rozowy ... Mnie tamnie ineteresuja bajery z ta zmieniana pozycja dla dziecka u mnie Nadina siedzii sztywno juz od dawna a siedzii w sumie juz od konca 5 miesiaca zycia Wiec ja chce taki bez regulacji Na razie nie kupilam jeszcze bo przeprowadzke mamy na glowie ... i koszta ... wiec jak usiadziemy juz na dupie w domu to wtedy od razu do sklepu :) ja zaraz znajde link krzeselka jakie ja chce :p

Juz mam mi sie takie krzeselko podoba ... ono ma byc jedynie do jedzenia ma byc wygodne i na jakies chwilowe posiadowki ma byc ... Sa tez za 200-300 krzeselka Ale po co mi takie Musialabym pozniej chyba w nim sama jesc :) to jest link z allegro ja chce rozowe takie w kolka a tu jest to samo tylko inny kolorek

http://www.allegro.pl/item918408462_krzeselko_do_karmienia_graco_tea_time_30_mniej.html

kurcze sorry za posta pod poastem ale mam problem z wklejeniem dwoch linkow ;/

Tu masz link takiego krzeselka jak mowilam ze pozniej jest stoliczek i krzeselko dla dzieck gdy jest wieksze i nie kosztuje duzo Tylko ze drewniane jest :)

http://www.allegro.pl/item904927748_wielofunkcyjne_krzeselko_do_karmienia_kijewski.html

Tu jest z allegro link a tam wyzej jest z jakiejs inne stronki ... Ta jest ten rozowy co mi sie podoba :)

Krzesełko do karmienia GRACO Tea Time ! 30%mniej! (918408462) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kolia kochana to zależy jak chcesz mój talent wykorzystać :D ;>

kasiuch każdego faceta trzeba wychować sobie :D :) Tzn wiesz, każdy facet później dorasta i to niestety widać. Przeważnie myślą mało praktycznie, nieodpowiedzialnie. ;] Trzeba im czasem uświadomić że ich pomysły są małopraktyczne. Np moj P. nie chciał skonczyc szkoły średniej bo stwierdzil ze woli od razu iść do pracy że szkoła mu nie potrzebna. Myślał ze kokosy zbije. A robił na budowie za marne pieniądze. I go przekonałam, chodzi zaocznie do szkoly, pracuje dorywczo póki nie znajdzie stałej pracy chodź już coś dobrego ma na oku ;]
więc się nie przejmuj! A weź go czasem w obroty tak jak kasie mówi ;)

Co do krzesełek.. Nie pomoge ;P

Lece pod prysznic i wybieram się dziś na tortile ;P Złapała mnie niezła zachcianka ;p hehe

reklama
Do góry