reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kasiuch w zasadzie nie powinno się ale czasem nie ma innego wyjścia ja osobiście myślę że jeżeli ta porcja mleczka nie była jedzona to nie powinno się nic stać bo jak już niuniuś jadł i zostawił to lepiej go nie karmić już tym 2 raz

clio mój mały jakiś marudny dzisiaj

Ja za to nie płaczę ale ciągle się czepiam co prowokuje kłótnie dosłownie z kazdej strony , ale dobrze że ludzie potrafią zrozumieć że to ciąża itp :-D. Zawsze jest wytłumaczenie jakieś :sorry:

kasie i mariola_ ja nie płaczę ale sie denerwuje nadto różnymi sprawami :-( staram sie nad tym panować ale to nie takie proste a mój B to ostatnio oaza spokoju :sorry:ale on jest tą moją uspokajającą połówką :-)

clio oj ja na początku tez tak miałam , tylko powoli to popadałam chyba w jakąś paranoję :-D:-D:-D. Na samym początku ciąży załatwiłam już wszystko dla Dziecka bo spać po nocy nie mogłam jak czegoś nie miałam :-D:-D:-D.
Dobrze że Twój B jest jaki jest . Mój M to na poczatku nic nie rozumiał i na moją agresję odpowiadał tak samo bo "ciąża to nie jest żadne wytłumaczenie ":-D:-D:-D.
A Ty się nie denerwuj tak , bo i Dzidzia przecież też to czuje ;-).

Hej ja wpadłam na chwilę , ale odezwę się jeszcze później. Chce wam powiedzieć że przekułam Łucji uszy wczoraj! i była bardzo dzielna :-):tak:

reklama
kasiuch w zasadzie nie powinno się ale czasem nie ma innego wyjścia ja osobiście myślę że jeżeli ta porcja mleczka nie była jedzona to nie powinno się nic stać bo jak już niuniuś jadł i zostawił to lepiej go nie karmić już tym 2 raz

clio mój mały jakiś marudny dzisiaj
kasie dziekuje:)

moj dzionek w dobrym humorze!! maly spal dzis pieknie! zasnal o 22 potem obudzil sie o 3 w nocy o 6 i 7 i o 9 wiec jestem wyspana:laugh2::rofl2:

i mam chcice na pączusia!
clio- nie martw sie hehe to przejsciowe:) jestes w ciazy wiec pozwol sobie na rozne humorki;-)
a ja wlasnie siedze przed kompem a na klacie lezy Olus..i jeszcze jem sniadanie:eek:

dziewczyny a co sie dzieje z PAULUŚ89??:confused2:

Do góry