reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trudno mu sie dziwić. Jak zawsze jestem przy nim. Jak znikam to na góra 2h. Zawsze zostaje z tatą. Bo z babcia to na gora godzine został.My mamy kawalerke i ciagle ktos jest w pokoju. Czasem chce sie wysikac to kłade go na kocu i otwieram drzwi by go widziec. Do tej pory był bardzo samodzielny i lubił bawic sie sam. Nie wiem może to ten kryzys 8 mies. i w krótce mu przejdzie

reklama
lenka ja ci sie nie dziwie ja z OM przeterminowałam sie o 19 dni i mi łożysko sie ze starości odkleiło a i tak lekarz kazał mi przyjść do szpitala 15 czyli byłoby 28 dni po terminie z OM:-D:-p Ja drugiego dziecka nie chce a napewno nie w tym szpitalu a ze mamy jeden to w taki razie w ogóle nie bedzie:tak:

Mam pytanie do młodych mam , jak wyglada z waszej strony kwestia ubezpieczenia dziecka ? Ja jestem ubezpieczona tam w pracy rodziców no a co z Dzieckiem ? Jeśli ja nie mam swojego indywidualnego ubezpieczenia to jak mam ubezpieczyć dziecko ? Jak Wy to załatwiłyście:eek: ?

lenka ja ci sie nie dziwie ja z OM przeterminowałam sie o 19 dni i mi łożysko sie ze starości odkleiło a i tak lekarz kazał mi przyjść do szpitala 15 czyli byłoby 28 dni po terminie z OM:-D:-p Ja drugiego dziecka nie chce a napewno nie w tym szpitalu a ze mamy jeden to w taki razie w ogóle nie bedzie:tak:

UMI-hehe dobra wymowka:)
:-p

dziewczyny jeszcze jedno pytanko co do mleczka mieszanego...mozna je odgrzewac??:confused2:

Umi-ja narazie też nie chce kolejnego dziecka. Całą ciąże wszystko było ok a z winy lekarza moje dziecko mogło umrzeć. Nawet nie chce o tym myslec. Jesli bede w kolejnej ciazy bede rodzic w prywatnej klinice. Mamy taka w Katowicach.Im przynajmniej zależy na "klientkach". Bo tu lekarze najchetniej do domu by mnie odesłali i radź sobie kobieto sama. Całe szczęscie,ze mam zdrowe,dobrze rozwijające się dziecko.

lenka - Moja klaudia mając tyle miesięcy też przechodziła ten kryzys i dokładnie tak samo robiłam chcąc iśc do łazienki, otwierałam drzwi a córcię z zabawkami sadzałam w pokoju tak byt mnie widziała :p

becia - Witaj i gratuluje całkiem sporego już szkraba.

Chce ktoś pomidorówki??

panistepelek-och jak bym zjadła...czekam jak mój się obudzi po nocce-bo lodówka pusta.Dziś pewnie bedzie jakaś szybka obiado-kolacja. Ciezko cos zrobic z tym małym rzepem:p

reklama
Do góry