reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
AMELLE Ile Twój brat ma? I jaki jest powód rozwodu? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj. Bo widzisz, to jak dzieci znoszą rozwód rodziców zależy też od tego jak bardzo dziecko związane jest z tym, który odchodzi. Jak moi się rozwodzili miałam 13 lat, moja młodsza siostra 6 a najmłodszy braciszek 2. I powiem ci że jakby nie wpłynęło to na ich i mój stan.

Moi rodzice też się rozwiedli i muszę ci powiedzieć ze byłam chyba w 1 lub 2 klasie podstawówki i nie przeżyłam tego specjalnie. Zawsze byłam bardziej z mamą związana niż z nim więc wogóle mi go nie brakowało ;-)jest malutki nie rozumie ale najważniejsze żeby był kochany w zdrowy sposób a nie że mamusia lepsza tatuś gorszy:tak: ma siostrę która na pewno mu pomoże :tak: ja mam 22lata jeszcze :sorry2:do maja zostało mi niewiele
EWI44 ma 100% racji

o boże ;) ile mnie tu nie było a kiedyś mogłam napisać ponad 10 postów na dzień :-D

clio87 gratulacje ;) !
Asheara jak mały ? :) z chłopakiem się układa?
Kolia , Anetka gdzie jesteście :-)?

mam nadzieje, że dam radę się znowu tu odnaleźć ;)

Molijacaja czy jak Ci tam jest? Jestes zalosna po prostu i tyle,nie potrafilas sie wkrecic w rozmowe i przez to jak ktos Ci zrwocil uwage to spierdzielasz z tego watku,bo jestes zakompleksiona dziewczynka,ktora myslala,ze w internecie znajdzie sobie kolezanki,ale coz do tego tez trzeba sie otworzyc,a nie puste slowa: "tak,masz racje,popieram,trzymam kciuki,gratuluje",najpierw musisz sie zaakceptowac i otworzyc sie na ludzi,a pozniej zacznij udzielac sie na jakims forum,a co do polecania tego forum to coz...nikt nie musi na polecac,bo wystarczy,ze wejdzie na watek i zobaczy ile stron jest nadrukowany to sam swierdzi,ze warto sie tu odezwac:-)

Witam wszystkie młode mamy :)

Podejrzewam, że za niedługo dołącze do Was.. spóźnia mi sie okres, mam typowo ciążowe objawy.. nic tylko zrobic test.. A tak strasznie sie boje, że nie miałam jeszcze odwagi kupic.. :)

Jestem w 3 klasie LO, 19 lat.. eh :) Przynajmniej wiem, że nie jestem jedyna.. Sama nie jestem, mam kochającego chłopaka :-p jestesmy razem ponad 3 lata, starszy ode mnie o 6 lat. Kiedy oświadczyłam mu, że prawdopodobnie będziemy mieli bejbika, doznał szoku.. ale nie przejął się zbytnio.. stwierdził, że damy sobie rade. Dodam, że miesiac temu moja mama dowedziała się, że jest w ciazy.. więc gdybym jeszcze ja była, to sytuacja prawie jak z komedii. :confused:

Pozdrawiam Wszystkie młode mamy :)

Cześć wszystkim :)

ja już tuż-tuż za kilka dni będę w 9 tygodniu ciąży i urodzę kilka dni przed 20 urodzinami :)
mnie nikt nie wytyka palcami, nie słyszę przykrych komentarzy i nie mam problemu z wyglądem bo wszyscy mają wrażenie że jestem starsza o kilka lat niż w rzeczywistości :)

pozdrawiam wszystkie młodziutkie mamuśki :)

ixidixi ja też się bałam kupić test ale dlatego ze może wyjść negatywny :-p jestem w 9 tygodniu ciąży :) Fajnie pisz odrazu jak zrobisz test czekamy i trzymamy kciuki :-) a z mamą to super sytuacja :-D

reklama
Witam Mamuski ;-) nie bylo mnie pare dni ale obowiazki wzywaly i chcialam wszystko pozalatwiac .
Jeszcze dzis bylam u dentysty :baffled: myslalam ze zrobi mi jednego zeba aOna mi mowi ze zrobi dwa bo w jednym widzi dziurke to Ok robimy a okazalo sie ze jest martw , ropny i kanalowe mi robila :dry: jak ja nienawidze tam chodzic juz wolalabym isc do gina :no:

I widze ze cosik mnie ominelo :-)

Firanka masz moje poparcie we wszystkim :-p;-):-)

artystka a wiesz ze kiedys mi gin powiedzial zeby nie pochlaniala duzych ilosci jablek na wieczor bo sie fermentuja i robi sie cos w rodzaju jabola :sorry2::szok::-):-D
musze popatrzec za ta panierka bo narobilas mi smaka ;-)

ixidixi chyba jest tu (albo byla taka mamusia) to tez byla w tym samym czasie w ciazy co mama wiec nie Jestes jedyna :-);-)
to wyslij chlopaka po test albo kup przez internet ;-)

Maagda a Ty gdzie sie chowalas ?

Do góry